Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

Odeslat odpověď


Vložte kód přesně tak, jak ho vidíte na obrázku. Mezi velkými/malými písmeny není rozdíl.
Smajlíci
:) :( :D ;) :stop: :-o :? :cool: :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :prayer: :heart: :list: :smil: :pal: :brv: :eek: :ot: :lool: :rigth: :down: :ups: :ch: :lups: :bomb: :skul: :smt046 :lock:
BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí
Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

Příspěvek od zener v pát srp 21, 2009 14:34

Jasne, ze se da pouzit id nebo class. Nastuduj si to treba zde
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-tridy-class.html

Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

Příspěvek od Anonymous v pát srp 21, 2009 07:45

Díky díky. Chtěl bych se zeptat zda by se to style dalo zapsat v css a zda použít id nebo class.
příklad s id:
<div id="logo"><LOGO</div>
<div id="obrazek"><OBRAZEK</div>
<div id="banner"><BANNER</div>
<div style="clear:both;"><!-- --></div> (tady nevím jak zapsat v css a co znamená to <!-- --> )

a v css:
#logo {
width : 30%;
float : left;
text-align : left;
}
#obrazek {
width : 30%;
float : left;
text-align : center;
}
#banner {
width : 30%;
float : left;
text-align : right;
}

#neco {
clear : both;
}

Moc děkuju za rady.

Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

Příspěvek od zener v pát srp 21, 2009 00:11

Kód: Vybrat vše
<div style="width:30%; float:left; text-align:left;">LOGO</div>
<div style="width:30%; float:left; text-align:center;">OBRAZEK</div>
<div style="width:30%; float:left; text-align:right;">BANNER</div>
<div style="clear:both;"><!-- --></div>

Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

Příspěvek od pcradic v čtv srp 20, 2009 17:57

co třeba to řešit tabulkou?

Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

Příspěvek od Anonymous v čtv srp 20, 2009 16:12

Dobrý den provozuji stránky http://seznamyfirem.cz/ a potřeboval bych umístit na těchto stránkách obrázek doprostřed nahoru mezi logo a baner. už jsem něco zkoušel v css jako background: url (../images/obrazek.gif) a v indexu div id nebo class, ale stále se mi to nějak nedaří. Byl bych moc rád, za vaše rady.

Nahoru

cron