Problém se zvukem

Diskuze o základních deskách, nastavení biosu, flashování biosu apod.

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 09:43

Ahoj mam tu takovy problém kdyz chci neco nějakou pisničku přehrát ve Windows media player tak mi to napíše Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je pravděpodobné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem nebo nefunguje správně.
A nevím čím to je když mi to ještě šlo a pak najednou to nejde. Ani mi nefunguje zvuk na internetu u videí. Prosím poraďte nějak díky.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Camazoo v ned říj 11, 2009 10:09

chybí ti ovladače zvukové karty. Jakou máš základní desku popříp. zvukovou kartu ?
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 10:38

prosimtě a jak to zjistím až tak hodně v PC se nevyznám. :(
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 10:54

Akorát jsem našel v knižce od PC toto :chip integrated by Realtek ALC883, supports Hd 5.1-Cannel audio-out
Or chip integrated by Realtek AL C888,supports HD 7.1-channel audio -out
Vista premium compliace
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Camazoo v ned říj 11, 2009 12:25

stáhni si program Everest, tam to zjistíš
Kód: Vybrat vše
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/download/?g[hledano]=&g[oz]=2.20&g[up]=Home+Edition

jaký máš operační systém ?
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 12:44

operační systém mám Microsoft Windows Vista home Edition ale to je zajimavy když zapnu PC tak mi vyskočí Uvítací panel a tam je napsáno Windows Vista Home premium
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Camazoo v ned říj 11, 2009 13:20

to je teď jedno, jakou ti tedy Everest vypsal základní desku ?
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 13:29

jestli potřebuješ vedět název tak neznámy
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod NSBM v ned říj 11, 2009 14:58

hahahah mrkni do toho everestu nebo to najdi v papirech od kompu :-)

jinak Ti nemuzem pomoct :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 15:49

Po stahnuti Everestu z jine stranky nez si mi poslal mi to tam pise ze mam nazev zakladní desky : MSI MS-7267
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Camazoo v ned říj 11, 2009 16:26

Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 16:55

tak jsem to teda stahnul otevrel ve winraru pretahnul na plochu nainstaloval a nic dole v pravo u času mam furt takovej repracek bilej a u nej krizek v kolecku a kdyz na to najdedu misi tak to pise hlasitost nula a pod tim reproduktory a zvukové zarízení hight defination audio..:(
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod NSBM v ned říj 11, 2009 17:16

pokud ani po instalaci ovladacu nejde (pokud jsi opravdu stahl AUDIO driver) tak bych to videl na vadnou desku (reklamace)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Camazoo v ned říj 11, 2009 17:19

křížek v kolečku, nemáš tam náhodou mute ? tzn. vypnutý zvuk
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod NSBM v ned říj 11, 2009 17:21

Camazoo píše:křížek v kolečku, nemáš tam náhodou mute ? tzn. vypnutý zvuk
:lool: :smt046 OMG to snad ne :lool: to mi pripomina jednu historku, kdyz jsem jedne slecne vysvetloval pres net jak spravit mikrofon.. kdyz ji nefungoval.. nakonec jsme se museli odebrat k reklamaci, kde ji rekli ze je funkcni.. a vite cim to bylo?? ta blbka ho nezapojila do kompu :-D to me proste ani ve snu nenapadne takovyhle reseni :lool:
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 17:26

no a kdyz myslis jestli je to mute tak jak mam to mute vypnout?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod NSBM v ned říj 11, 2009 17:45

kdyz kliknes na tu ikonku repraku v panelu start (vpravo u hodin) levym tlacitkem tak budes mit ten regulator hlasitosti a pod nim je checkbox ZTLUMIT :-) tak ten nesmi byt zaskrtly ;-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 18:00

no regulator hlasitosti sem tam sice nemel ale mam tam nastaveni hlasitosti a kdyz na to kliknu obevi se tabulka a napise to neni naintalovano zvukove zarizeni
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod NSBM v ned říj 11, 2009 18:35

Návštěvník píše:no regulator hlasitosti sem tam sice nemel ale mam tam nastaveni hlasitosti a kdyz na to kliknu obevi se tabulka a napise to neni naintalovano zvukove zarizeni


no a sme doma :-) takze nemas nainstalovany drivery :-) (klikni pravym tlacitkem na tento pocitac -> spravovat -> spravce zarizeni -> a tam bys mel mit u Zvukova zarizeni zluty otaznik ci tak neco.. mas??)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 18:53

udelal jsem vsechno jak si to napsal a zvukova zarizeni sem tam nenasel :( ale bylo tam radice zvuku,videi a her a u toho nic nebylo
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Další

Zpět na Základní desky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 1 návštěvník

cron