Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Příspěvekod mates v čtv čer 07, 2007 17:30

Mam stejny problem prosim o pomoc jake ovladače?
Název základní desky MSI MS-6763 (Packard Bell OEM)
ID základní desky 09/16/2004-Springdale-G-6A79AM4KC-00
mates
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv čer 07, 2007 17:27

Příspěvekod lapolapo v sob srp 11, 2007 13:04

pijus píše:Ahoj, mám velmi podobný problém. Koupil jsem si notebok Asus F3H AP027, kde je bohužel dodatek, že Asus podporuje jenom Visty... Jenže já bych rád ještě zůstal u XP... Everest mi hlásí tuto základní desku: 63-0100-009999-00101111-020907-Calistoga$F3H00001_BIOS DATE: 02/09/07 VER: 203
A u zvukovky tohle:
Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller
Dá se teda někde najít ovladač pod WinXP?
Dík moc


Mám stejný problém se stejnou zvukovkou. Neví někdo jaké ovladače použit?
lapolapo
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob srp 11, 2007 12:56
Bydliště: břeclav

Příspěvekod alisdair v čtv srp 16, 2007 16:06

No já jsem měl stejné problémy s AC 97 a instaloval jsem ovladače co mi poslali a nejnovější verze ovladačů atd a pak stačilo zadat ovladač ručně a vyhledat ho mezi ovladači pro Ovladače zvuku a zábavy nebo jak se to jmenuje :))) a fungovalo to.
alisdair
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon črc 30, 2007 19:59

Příspěvekod soutji v pon zář 24, 2007 16:38

Ahoj prosím hledám ovladače na základní kartu MSI MS-6712 nemůžu je najít Ďík předem :)
soutji
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon zář 24, 2007 16:31

Příspěvekod renox v pon zář 24, 2007 17:01

Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod soutji v pon zář 24, 2007 19:53

jsem tam našel ovladač a nainstaloval jsem ho ale nic se nezměnilo pořád to ukazuje že chybý zvukový hardware takže už nevim
soutji
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon zář 24, 2007 16:31

Příspěvekod renox v pon zář 24, 2007 20:28

V biosu mas zvukovku zapnutou?
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod lada22 v ned pro 23, 2007 09:03

Zdravim mam taky problem ze zvukem, typ zvukovky Intel 82801 ICH7-M- HIGHT Definition Audio Controller , nemuzu nikde najit vhodny ovladac pro XP.Poradte pls uz zacinam silet, zadny ktery jsem nalezl neni funkcni.
Predem vsem moc dekuji
lada22
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 23, 2007 09:01

Příspěvekod Jackal v ned pro 23, 2007 10:15

Jestli jsi dostal k základní desce CD, tak ovladač musí být na přiloženém CD a ten musí fungovat. ;)

Edit: když už jsi u toho zkoušení, tak zkus http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod lada22 v ned pro 23, 2007 20:26

Cd jsem dice dostal ale na visty a ja jsem tam hodil xp a nikde nemuzun najit ten spravny ovladac na zvukovku.
lada22
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 23, 2007 09:01

Příspěvekod sookool11 v pát led 04, 2008 19:23

ahoj mam ID základní desky 62-P130-001368-00101111-040201-VIA$K7VT6130_K7VT4A+ BIOS P1.30 a nemuzu k ni sehnat ke zvuku ovladac...... jestli mi pomuzes.... Název základní desky ASRock K7VT4A+ dik moc jsem musel preinstalovat windowsy a uz jsem nenasel cedo... predem dik...
sookool11
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát led 04, 2008 19:18

Příspěvekod fish-man v pon led 07, 2008 17:10

Zdravim. Mám problém, přinstaloval sem z vist na xp a nevim kde mam stahnout ovladace na integrovanou zvukovou kartu intel 82801 GB ICH 7. Zkoušel jsem snad již vše ale nic nejede prosim portadte :oops:
fish-man
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon led 07, 2008 17:05
Bydliště: Brno

Příspěvekod Ryan v pon led 07, 2008 17:24

Ryan
Čestný člen
 
Příspěvky: 316
Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina

Příspěvekod zOted v sob led 12, 2008 20:25

Pls mám taky intergrovanou zvukovou kartu ..tady je nazev zakladni desky:

MSI KT880 Delta (MS-7047)

zvukovky: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

A pls potřeboval bych ovladače..dík
zOted
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: čtv srp 09, 2007 19:41

Příspěvekod Ryan v sob led 12, 2008 20:56

zOted píše:Pls mám taky intergrovanou zvukovou kartu ..tady je nazev zakladni desky:

MSI KT880 Delta (MS-7047)

zvukovky: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

A pls potřeboval bych ovladače..dík


http://download6.msi.com.tw/files/downl ... und_MB.zip

http://download2.msi.com.tw/files/downl ... und_MB.zip
Ryan
Čestný člen
 
Příspěvky: 316
Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina

Příspěvekod michal1807 v pon led 28, 2008 19:38

ahoj mam problem přeinstaloval jsem vistu na xp a nejde mi zvuk id zakladni desky je 06/05/2007-sis-671-6A7IGFK8C-00 poslal bys mi ovladac diky
michal1807
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon led 28, 2008 11:40

Příspěvekod Ryan v pon led 28, 2008 20:01

napište mi přesný název základní desky podle programu Everest
Ryan
Čestný člen
 
Příspěvky: 316
Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina

Příspěvekod michal1807 v pon led 28, 2008 20:15

a kde ho najdu v tom everestu
michal1807
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon led 28, 2008 11:40

Příspěvekod michal1807 v pon led 28, 2008 20:31

nazev zakladni desky je neznamy ona to je integrovana zvukovka na everestu je jen id nazev neni
michal1807
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon led 28, 2008 11:40

pomůžete mi někdo?prosím...

Příspěvekod lukpraha v ned úno 03, 2008 19:16

Ahoj všem, přeinstaloval jsem si koupené Windows XP a nevim proč, ale teď mi vůbec nejde zvuk, ještě k tomu to napíše, že v počítači není žádné zvukové zařízení, nevím, čím to je. ID základní desky je "DPP3510J.86A.0216.2007.0502.1916" a Název základní desky je "Neznámý". Údaje jsou podle programu Everest.Prosím o jakoukoliv radu, jak zprovoznit zvuk. Děkuji za všechny odpovědi :-)
lukpraha
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned úno 03, 2008 19:11

PředchozíDalší

Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron