Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod Anonymous v pát úno 29, 2008 17:29

cuska lidi , kde mam sehnat ovladac na zvukovou kartu INTEL 82801EB ICH5 ??? nevím, kde ? piste mi sem na tento skvelej web !!! diky
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod ladarozan v ned bře 02, 2008 20:37

Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Re:

Příspěvekod Návštěvník v sob bře 22, 2008 18:25

PCMark píše:tady si vyber jaký je tvůj chipset:
http://support.intel.com/support/chipsets/

a snad tam najdeš i ovladače pro WinXP

Nebo můžeš zkusit nechat operační systém vyhledat ovladač na internetu.




a ako prinutim operacny system aby vihladal ovladac pre zvukovku?
Návštěvník
 

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod ladarozan v ned bře 23, 2008 06:20

Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Realtek Hight Definition Audio Driver

Příspěvekod Anonymous v sob kvě 17, 2008 17:03

Ahoj lidi,omylem jsem odinstalovala Realtek Hight Definition Audio Driver,protože mi PC hlásil,že mám málo místa na disku C..Omylem jsem odinstalovala právě tohle..Poradíte co s tím dělat..díky
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod ladarozan v sob kvě 17, 2008 19:47

Nejrychlejší je návrat obnovou systému.
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod Jackal v sob kvě 17, 2008 21:30

Jestli se ti podařilo ovladač odinstalovat, není nic lehčího, než ho zase nainstalovat. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod ladarozan v ned kvě 18, 2008 04:29

.. a kdyby bylo nejhůř, tak nabrat tady ...
http://www.realtek.com.tw/downloads
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod Anonymous v pon kvě 19, 2008 09:48

Ahojky díky moc za radu..Provedla jsem obnovu a všechno je ok.. :smil: To víš já a počítač..
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod Anonymous v stř kvě 21, 2008 10:58

Zdravíím...Mám zvukovku Via AC'97 Audio Controller a nemůžu najít správnej ovladač:(..Nevíte o nějákým??..Dííky
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod ladarozan v stř kvě 21, 2008 12:20

Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod Anonymous v stř črc 23, 2008 13:10

Ahoj, mam problem a nevim co sním, musel jsem preinstalovat Xp Professional. Kdyz jsem nainstaloval ovladac k me integrovane zvukove karte (mam Intel High Definition Audio Azalia a ovladac jsem si stahnul z teto internetove strance : http://www.sumanet.cz/index.php?option= ... ersystem=0)
kdyz kliknu na nejakou MP3 tak mi to hlasi stale ze, cituji : ,,Program Windows Media Player nemůže přehrávat, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je možné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem, nebo nepracuje správně.´´ Co stím? zakladovou desku mam od Intel D945Psnlk ATX GigLAN (myslim ze to je nejak takto). Kdyby ste nekdo nahodou vedel co stím tak mi prosim dejte vedet na ICQ : 493172700 nebo na e-mail fareheilt@seznam.cz. Z pozdravem Jan :( snad mi pomuzete, diky predem.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod zener v stř črc 23, 2008 14:38

Anonymous: Vypada to, ze nemas kodeky na prehravani videa. Zkratka system bez techto kodeku neumi soubor prehrat, nerozumi mu. Tady je cely pack kodeku. Po nainstalovani by mel byt problem vyresen.
http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/win ... dec400.exe
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod Anonymous v čtv črc 24, 2008 14:30

O díky, nevím jestli je to stejné, co jsem si já nainstaloval, ale to, co jsem si dal já do svého PC, tak to funguje, jednoduše jsem šel do zvuky a zvuková zařízení a všiml jsem si, ze tam není nic u Zvuk a Hlas, tak jsem sedl k jinému PC a vida, tam bylo napsáno Realtek HD Audio Output, tak jsem to napsal do googlu a nainstaloval nějaké ty kodeky. Chtěl bych stejně ale poděkovat a jestli bych mohl vás požádat, jestli bych vaši stránku nemohl dat na moji, aby věděli, kde jim mohou pomoct. Ještě jednou děkuji za vaši radu a strávení času, který jste si kvůli mně museli udělat. Moc, ještě jednou, DĚKUJI.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod mh23 v ned srp 17, 2008 17:07

Ahoj,vidím že jste tu už hodně lidem pomohli ,tak vás prosím taky o radu.Stejný problém jako ostatní-po přeinstalování systému nejede integr. zvukovka.Předem díky.

Popis zařízení
Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio [NoDB]

ID základní desky 01/08/2008-NV-MCP61-6A61KG09C-00

GA-M61PME-S2
mh23
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned srp 17, 2008 16:55

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod zener v ned srp 17, 2008 18:33

PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod mh23 v ned srp 17, 2008 19:11

díky,jdu to zkusit.
mh23
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned srp 17, 2008 16:55

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod Anonymous v úte lis 04, 2008 17:57

Dobrý den chtel bych se zeptat.Koupil jsem si nové reproduktory genius 5.1a hrají pouze dva reproduktory a ostatní jsou z ticha.Předem děkuji za odpověď
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod Broža v pát lis 14, 2008 20:37

zdarec ovladač na AMD ATHLON(TM) XP 1800+ 1,53GHZ.
Broža
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 06, 2008 09:15

Re: Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod zener v pát lis 14, 2008 20:52

Broža: Ovladace na procesor nejsou potreba. Kazdy operacni system je ma jiz v jadru.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

PředchozíDalší

Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 1 návštěvník

cron