Windows XP a zvuk Realtek 97

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Windows XP a zvuk Realtek 97

Příspěvekod Martinka v čtv dub 19, 2007 18:25

Ahoj...Přeinstalovala jsem Windows XP a nainstalovala jsem si všechny ovladače....grafiku, tiskarnu atd atd...Ale instaluju zvuk.Mám integrovanou Zvukovou kartu a stáhla jsem si Realtek 97....a nejak mi to nejede.Ale tento ovladač jsem měla už i před formátem a šlapalo mi to.Prosím poradte mi někdo :cry: Budu moooc ráda :prayer:
Martinka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv dub 19, 2007 18:18

Příspěvekod PCMark v čtv dub 19, 2007 18:39

Jakou máš základní desku?
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod ladarozan v čtv dub 19, 2007 18:40

odinstalujte zvuk a pomocí programu Everest si načtete přesné informace o zvukovce. Najdete je také v manuálu k desce. CDrom k desce rovněž obsahuje původní výbavu ovladačů.
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Příspěvekod Martinka v čtv dub 19, 2007 19:03

Název mi to píše neznámý ale ID je 09/06/2006-PT890-8237A-6A7L8M4BC-00.Ale tam jak je v Everestu Multimedia tak je tam napsany VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller.
Martinka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv dub 19, 2007 18:18

Příspěvekod PCMark v pát dub 20, 2007 08:40

měly by to být přesně tyhle ovladače: ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_A399.exe
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod Martinka v pon dub 30, 2007 08:17

Noo tak jsem to stáhla a nainstalovala ale zvuk nic :( .Dívala jsem se a k počítači žádné CD nemám...co mám dělat?pls poradte nekdo
Martinka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv dub 19, 2007 18:18

Re: Windows XP a zvuk Realtek 97

Příspěvekod AnTikrysTuS v stř říj 10, 2007 20:55

a koukala si se do biosu jestli ji tam mas povolenou ptz me to taky delalo ze mi to neslo i kdyz sem mel naistalovany ovladce.. skus se tam mrknou urco to bude tim..
AnTikrysTuS
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř říj 10, 2007 20:51

Příspěvekod Ryan v čtv říj 11, 2007 07:26

toto budou správné ovladače : http://www.viaarena.com/Driver/hda_v340f.zip
Ryan
Čestný člen
 
Příspěvky: 316
Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina

Příspěvekod Pockmat v čtv říj 11, 2007 10:04

Podobný problém jsem již řešil. Sice měl kamoš jinou značku zvukovky, ale problém byl stejný. Vyřešil to tak, že zvukovku dal do jinýho slotu v PC a pak se rozjela.Pokud nemáš volný slot, tak ji zkus vyndat a dát zpět.Třeba to pomůže.
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Uživatelský avatar
Pockmat
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 432
Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Bydliště: Brno

Příspěvekod Cliff v čtv říj 11, 2007 11:25

ee problem bude jiinde stači zapnout repraky :cool:
Cliff
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 814
Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01

Příspěvekod Ryan v čtv říj 11, 2007 11:40

Pockmat píše:Podobný problém jsem již řešil. Sice měl kamoš jinou značku zvukovky, ale problém byl stejný. Vyřešil to tak, že zvukovku dal do jinýho slotu v PC a pak se rozjela.Pokud nemáš volný slot, tak ji zkus vyndat a dát zpět.Třeba to pomůže.


Nic proti, ale jsi úplně mimo... Uživatelka jasně píše, že se jedná o INTEGROVANOU zvukovku! Takže příspěvek mimo mísu...
Ryan
Čestný člen
 
Příspěvky: 316
Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina

Příspěvekod zener v čtv říj 11, 2007 19:35

Mozna je to offtopic, ale windows potrebuji stahnute aktualizace pro spravnou deteci HD (high definition) audia, coz Tvoje zvukovna je! Konrekte se jedna o zaplaty KB835221 a KB888111 ;)
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Příspěvekod Ryan v čtv říj 11, 2007 20:24

zener píše:Mozna je to offtopic, ale windows potrebuji stahnute aktualizace pro spravnou deteci HD (high definition) audia, coz Tvoje zvukovna je! Konrekte se jedna o zaplaty KB835221 a KB888111 ;)


offtopic to není, ale již jsem se setkal s lidmi, kterým zvuk jede i bez těchto záplat... každopádně pokud je nemáte, navštivte web windowsupdate.com a stáhněte veškeré nabídnuté aktualizace
Ryan
Čestný člen
 
Příspěvky: 316
Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina

Re: Windows XP a zvuk Realtek 97

Příspěvekod KISSTIGER v pát led 25, 2008 17:26

Martinka píše:Ahoj...Přeinstalovala jsem Windows XP a nainstalovala jsem si všechny ovladače....grafiku, tiskarnu atd atd...Ale instaluju zvuk.Mám integrovanou Zvukovou kartu a stáhla jsem si Realtek 97....a nejak mi to nejede.Ale tento ovladač jsem měla už i před formátem a šlapalo mi to.Prosím poradte mi někdo :cry: Budu moooc ráda :prayer:



Mám uplně jeden a ten samej, kdyby se ti povedlo ho vyřešit, nebo někdo by mi mohl poradit, nemohli byste mě kontaktovat na ICQ?
210844396
Je to takový nejlepší..díky moc
KISSTIGER
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát led 25, 2008 17:23

Re: Windows XP a zvuk Realtek 97

Příspěvekod Theodenet v ned úno 24, 2008 14:39

Ahoj lidi, mám uplě stejnej problém jako měla martinka. Měl sem Visty, ale nevyhovovaly mi, tak jsem si je preinstaloval na XP a mel sem problemy s grafikou a se zvukem. Grafiku sem vyřešil, ale zvuk ne. Sedim už u toho den a stahuju kde co a pořad nic, nenašel by se někdo kdo by mi poradil co s tim ? :?:
Theodenet
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned úno 24, 2008 13:28

Re:

Příspěvekod Anonymous v sob dub 12, 2008 22:01

PCMark píše:měly by to být přesně tyhle ovladače: ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_A399.exe

    Anonymous
    Uživatel
    Uživatel
     
    Příspěvky: 5751
    Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

    Re: Windows XP a zvuk Realtek 97

    Příspěvekod Anonymous v čtv kvě 01, 2008 10:28

    taky mám ten samí problém a už si s tím hraju celé dopoledne a teď stahuji ten soubor, doufám, že to pomůže
    Anonymous
    Uživatel
    Uživatel
     
    Příspěvky: 5751
    Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

    Re:

    Příspěvekod Anonymous v sob čer 28, 2008 21:09

    PCMark píše:měly by to být přesně tyhle ovladače: ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_A399.exe
    Anonymous
    Uživatel
    Uživatel
     
    Příspěvky: 5751
    Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

    Re: Windows XP a zvuk Realtek 97

    Příspěvekod mike v pon črc 07, 2008 12:33

    ja mam ten problem ze sem prinstaloval win xp a nainstaloval sem si vsechny ovladace grafiku atd.-.. mam komp od packard bell a na jejich strance sem si stahnul ovladace na zvuk a nainstaloval ale zvuk neslysim tak sem si naisntaloval jine ovladace ale furt mi ten zvuk neni slyset poradte plz!! :roll: [color=#BFFF40]
    mike
     

    Re: Windows XP a zvuk Realtek 97

    Příspěvekod zener v pon črc 07, 2008 13:24

    mike: Jaky mas presne pocitac? Konkretne zakladni desku?
    PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
    NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
    NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
    NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
    mobil: Sony Ericsson Xperia X1

    YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
    Uživatelský avatar
    zener
    Moderátor
    Moderátor
     
    Příspěvky: 2766
    Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

    Další

    Zpět na Ovladače

    Kdo je online

    Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník