Vaše výsledky V 3D marku

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod WOLFik v sob črc 21, 2007 17:03

3D MARK 2006: 12 200bodů.
C2D E6420 na 3,2Ghz, paměti 800Mhz CL4, 8800Ultra default, Raptor 74GB
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 - 3.4Ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 800Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Myš Microsoft Habu a 2.1 stereo Logitech X-230.
Uživatelský avatar
WOLFik
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 79
Registrován: sob kvě 12, 2007 17:34

Příspěvekod Jackal v sob črc 21, 2007 19:21

3DMark 2003

PC - default

28948 - bodů

Asus NVIDIA® EN8800GTS 640MB

AMD Athlon64 X2 5600+ 2,8GHz AM2 | 2x 1024MB Kingmax 800MHz DDRII | Asus NVIDIA® EN8800GTS 640MB | Asus M2N-E nForce 570 Ultra | WD 3200KS 320GB SATA/300 16MB cache | LG GSA-H12N 2x | Creative X-Fi Xtreme Gamer | Enermax Liberty 500W SLI | Enermax Chakra ECA3052 | (3DMark 2006 - 9743 bodů)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Saaw v sob črc 21, 2007 19:40

06ka - 10 091 markov
05ka - 14 658 markov
03ka - 36 382 markov
pc na default, zostava v podpise.. hned ako mi dojde objednany CoolerMaster GeminII a 2x12cm nanho tak zacnem taktovat procesor. do grafiky by som sa moc nepustal kedze ten chladic je onicom a menit ho nechcem a vodu tiez nechcem...
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black
Uživatelský avatar
Saaw
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11

Příspěvekod StenCZ v sob črc 21, 2007 20:08

WOLFik píše:3D MARK 2006: 12 200bodů.
C2D E6420 na 3,2Ghz, paměti 800Mhz CL4, 8800Ultra default, Raptor 74GB

o 5k drazsi grafika dava o 800bodiku vice nez moje gts 640 675/2052. pohodicka ;-)
zkus ji trochu pretaktovat ne? to bude teprve brutalni vykon :)
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod Jackal v sob črc 21, 2007 21:16

... 05ka - 14 658 markov ...


To jsou také body co se mi líbí. Mám GTS a ve 3DMarku 2005 jen o 300 bodů méně než GTX. ;)

To samé ve 3DMarku 2006. ;)

Ale zas mi uniká brutálně ve 3DMarku 2003. :(
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod WOLFik v úte črc 24, 2007 15:16

No rozdíl to není takový, ale když htaju v rozlišení 1680x1050 na max deaily třeba Colina DiRT tak mam 45fps a po lehkém OC 55fps.
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 - 3.4Ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 800Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Myš Microsoft Habu a 2.1 stereo Logitech X-230.
Uživatelský avatar
WOLFik
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 79
Registrován: sob kvě 12, 2007 17:34

Příspěvekod StenCZ v úte črc 24, 2007 17:21

njn to uz je rozdil, ja hraju s tou moji GTSkou pretaktovanou na nejvyssi detaily a na 1680*1050 kolem 35fps
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod SiMpLe v stř črc 25, 2007 16:22

Tak já měl doteď 410b. v 3DMark06

AMD Athlon (Socket 939) 3000+ 1,8GHz, Sapphire Raddeon 9600 Pro, V-Data 512MB 400Mhz, MSI - K8T Neo2, 160GB Seagate Barracuda

EDIT Awast: Doplněna sestava a promaz OT
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.
SiMpLe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 508
Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31

Příspěvekod SiMpLe v úte srp 14, 2007 09:05

Sestava:

Intel Pentium DualCore E2140 1,6GHz

1GB A-Data Extreme 800MHz+

ASUS EN8800GTS 320MB

Všechno ještě netaktované.

3DMark06: 6657b.
(Základní ovladače)

Je tento výsledek odpovídající?
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.
SiMpLe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 508
Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31

Příspěvekod Awast v úte srp 14, 2007 14:20

No asi ano.... VGA a hlavně procesor touží po OC!!! Jinak C2D těch nižších řad stojí výkonově dost za prd....
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod Estangol v čtv srp 16, 2007 22:39

Moje sestava
Procesor : C2D E6320 1.8Ghz @ 2.6Ghz (jak příjde větrák tak ještě poladím :) )
Ram : 2*Kingston 667mhz 1Gb @ 740 (njn nic moc paměti)
Grafika : Asus EN8800GTS 320mb 513/792 @ 630/1050
Deska : Asus p5w dh deluxe

3D mark 06 - 10100

Myslím si že je to celkem ok
Estangol
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 64
Registrován: pát kvě 04, 2007 20:13

Příspěvekod SiMpLe v pát srp 17, 2007 09:09

Awast píše:...


Ale když se přetaktuje, tak předpokládám že je skoro na stejné úrovni jako třeba E6600 OC +-10% ??
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.
SiMpLe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 508
Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31

Příspěvekod StenCZ v pát srp 17, 2007 09:10

no az na tu cache no
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod SiMpLe v pát srp 17, 2007 09:11

Rychlá odpověď :D A ta cache mě ještě omezuje víc? Já bych ani neřekl pro server využití či hraní... max komprese videa.
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.
SiMpLe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 508
Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31

Příspěvekod StenCZ v pát srp 17, 2007 09:18

rek bych ze to asi nepoznas imho
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod Saaw v pát srp 24, 2007 17:54

No ja som dnes zainvestoval a nahradil som MSI 8800GTX novou ASUS EN8800Ultra a dosiahol som celkom pekny vysledok.. avsak je mozne ze este nemam tie "spravne" ovladace, windows je uz 5 mesiacov pouzivany a grafika este nieje tak zabehnuta aby podavala maximalne vykony..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black
Uživatelský avatar
Saaw
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11

Leadtek WinFast PX7950 GX2

Příspěvekod bo2Dlo v sob zář 29, 2007 10:43

3Dmark 06 1280x1024 8187bodů

Sestava:
Grafická karta NVIDIA GeForce 7950 GX2
Procesor DualCore AMD Athlon 64 X2 5200+
Deska Asus M2N32 WS Professional
DDR2 Kingston (2x1 GB DDR2-667 ECC )
bo2Dlo
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob zář 29, 2007 10:23

Příspěvekod maschito v ned říj 07, 2007 13:59

Takze..... Quad core Q6600
Gainward 8800 GTS 2x ve sli
3 GB RAM DDR2
P6N SLI

......3D Mark 06....- 13685 bodů :P
Uživatelský avatar
maschito
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned říj 07, 2007 13:45
Bydliště: Sušice

Příspěvekod StenCZ v ned říj 07, 2007 16:48

Saaw píše:No ja som dnes zainvestoval a nahradil som MSI 8800GTX novou ASUS EN8800Ultra a dosiahol som celkom pekny vysledok.. avsak je mozne ze este nemam tie "spravne" ovladace, windows je uz 5 mesiacov pouzivany a grafika este nieje tak zabehnuta aby podavala maximalne vykony..

to je vtipne, mam 8800gts 640 (675/1026) - 11412 bodu...
ale muze to byt procakem ktery mam pretaktovanejsi nez ty
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod maschito v ned říj 07, 2007 18:26

vtipné to neni....
těchto bodů jsem,ale
dosáhl uz po pretaktování..
bez toho mi to dělá taky nad 11000.....:-)
Uživatelský avatar
maschito
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned říj 07, 2007 13:45
Bydliště: Sušice

PředchozíDalší

Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron