Vaše výsledky V 3D marku

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

3D Mark 06

Příspěvekod Vlasticek v pon říj 29, 2007 13:36

Tak sem si pořídil novou grafickou kartu ASUS NVidia GeForce 8800 GTX ale skóre mám pořád nějaké nízké mi přijde....

3D Mark 06: 9864

:cry:
Naposledy upravil Vlasticek dne úte lis 20, 2007 09:37, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Vlasticek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte říj 23, 2007 20:14

Příspěvekod Jackal v pon říj 29, 2007 14:36

Mám tu samou kartu a dělám okolo 11 tisíc, ale mám větší frekvenci processoru. Když trošku přetaktuješ dostaneš se také na okolo 11 tisíc. Mám takoví pocit, že malou brzdou jsou i Vista. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Awast v pon říj 29, 2007 15:41

Hlavní brzdou je opravdu CPU... respektive jeho nízká frekvence...

Jinak Quad core rulezzz...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

3d mark 06

Příspěvekod Vlasticek v pon říj 29, 2007 16:09

Zkoušel sem přetakt na 3ghz, ale teploty mi to pak ukazovalo kolem 70' což mi přijde dost když ve výchozím stavu mám kolem 36. Možná jsou brzdou i starší ovladače, zatím poslední verzi nemám, ale když jsem dal novější než předchozí tak skóre stouplo na 9890bodů cca. Možná to tedy závisí i na nich, zkusím aktuální. Ten přetakt doprovázený značným zvýšením teploty se mi nějak nezdá.
Uživatelský avatar
Vlasticek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte říj 23, 2007 20:14

Příspěvekod Awast v pon říj 29, 2007 17:31

Založ si v jiném threadu možné způsoby chlazení... se vsadím, že jedeš na boxu...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

3D Mark 06

Příspěvekod Vlasticek v stř říj 31, 2007 08:56

:idea: Zajímavé to tu bude až se tu vytáhnou výsledky GeForce 8800 GT. :D
Intel Core Quad Q6600/2.4GHz/FSB1066, Gigabyte GA-965P-DS4/F10, 4096MB DDR2 800MHz Kingston dual, Radeon X1550 128MB PCIe16x, Tv karta MSI TV@nywhere A/D V1.1 PCI 2.2, Fortron 500W, Vista 64bit
Uživatelský avatar
Vlasticek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte říj 23, 2007 20:14

Příspěvekod StenCZ v ned lis 04, 2007 11:22

nove beta drivery 169.04
8800GTS 640 675/2052
11928bodu
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod speedy v ned lis 04, 2007 21:50

Tak po změně hardware...jiná deska, jiná grafika, jiné Ram. Vůbec se mi programy 3D Mark 03,05,06 nerozeběhnou. Při kliknutí na ikonku, naběhne jen takové to malé okénko, procesor běží na 50% a to je fše co dokáže...tak nevím. Jinak zkoušel jsem Half Life 2 na High a v pohodě.¨
Kdo ví čím to je.... :cry:
Intel P4 3.0 32bit, 1GBDDR800 A-Data, Ati Radeon HD 2600XT, Asus P5B, 80GB Sata
speedy
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned lis 04, 2007 19:34

Příspěvekod Awast v ned lis 04, 2007 21:53

My to víme... Přesuň soubor direcpll.dll ze složky windows/system32/futuremark/msc někam jinam (třeba plocha) a pak to zkus znovu ;)
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod Jackal v pon lis 05, 2007 09:14

Já bych je přeinstaloval na novém hardware. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod speedy v pon lis 05, 2007 09:16

Děkju za radu... ;)

3DMark 03 ... 12770
3DMark 05 ... 7002
3DMark 06 ... 3883

Nic moc, možná by to šlo i poladit....
Intel P4 3.0 32bit, 1GBDDR800 A-Data, Ati Radeon HD 2600XT, Asus P5B, 80GB Sata
speedy
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned lis 04, 2007 19:34

Příspěvekod Jackal v pon lis 05, 2007 09:18

Na 3DMark 2006 máš slabší processor, vlastně vůbec je to brzdička, ale věřím, že šetříš už na nový. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Donald66 v stř lis 07, 2007 11:23

ASUS M2R32-MVP
AMD X2 4200+ @2.75Ghz
ATI Radeon x1950xt @702/2034Mhz
2x1GB Geil @916Mhz Cl 4-4-4-8


3DMark05 = 12021

3DMark06 = 6323
Donald66
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv lis 01, 2007 19:09

Příspěvekod petr47 v stř lis 14, 2007 02:29

Asus P5K Premium
Intel CoreDuo2 E 6750 2,66
GeForce nx8600GTS 512 MB DDR3 PCI Express x16 SLi
2GB (KIT 2x1GB) DDR2 1066MHz PC8500 CL5 KINGSTON

3DMARK 03.........18859 Bodů
petr47
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř lis 14, 2007 02:19
Bydliště: Plzen

Příspěvekod Vlasticek v pát lis 16, 2007 20:01

:cool: Dočasně mám slabší GPU, tak je to hned na skóre poznat... :?

3D Mark 06: 314 bodů

:oops:
Naposledy upravil Vlasticek dne úte lis 20, 2007 09:39, celkově upraveno 1
Intel Core Quad Q6600/2.4GHz/FSB1066, Gigabyte GA-965P-DS4/F10, 4096MB DDR2 800MHz Kingston dual, Radeon X1550 128MB PCIe16x, Tv karta MSI TV@nywhere A/D V1.1 PCI 2.2, Fortron 500W, Vista 64bit
Uživatelský avatar
Vlasticek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte říj 23, 2007 20:14

Příspěvekod Wong v sob lis 17, 2007 14:03

06:8990 bodů

C2D E6750,2x1024 MB A-DATA Extreme edition,GB P35-DS4,Seagate 320GB,Leadtek 8800GTS 320MB,Fortron 500W

Awast: Doplněna sestava
C2D E6750,2x1024 MB A-DATA Extreme edition,GB P35-DS4,Seagate 320GB,Leadtek 8800GTS 320MB,Fortron 500W
Wong
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob lis 17, 2007 13:37

Příspěvekod SptF^ v sob lis 17, 2007 19:38

vse je ok..pouze pretatk cpu na 2797mhz.. v 01 sem mel 34302 a v 06 sem mel 6688..vtom 06 je to fpoho??:)
Sestava: AMD Athlon64 X2 4200+ @5000+ , A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition, Sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb+AC S1, Seasonic S12 430W, Gigabyte M55S-S3, Seagate Barracuda 160GB
Uživatelský avatar
SptF^
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 326
Registrován: sob úno 24, 2007 07:47

Příspěvekod Albert v čtv lis 22, 2007 22:36

lidičky poraďte, mám Win Vista 64 a když nainstaluju 3Dmark06 tak mi to píše že nebyl nalezen soubor OpenAL32.dll a nespustí se to. Nevíte co s tím?
C2D E6550@2,8Ghz, ASUS P5K-E, ZOTAC 8800GTS 512MB, 4x1024MB A-Data 800MHz, WD 500GB, Seagate 500GB, Corsair 520W, Windows Vista 64bit, Acer AL2723W - 27" -SPVA
Uživatelský avatar
Albert
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 148
Registrován: ned pro 31, 2006 16:17
Bydliště: Děčín

Příspěvekod Jackal v čtv lis 22, 2007 22:59

SptF^ píše:vse je ok..pouze pretatk cpu na 2797mhz.. v 01 sem mel 34302 a v 06 sem mel 6688..vtom 06 je to fpoho??:)


Já si myslím, že je to v pohodě, ty čísla 06 jsou adekvátní. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Vlasticek v pát lis 23, 2007 09:41

Albert píše:lidičky poraďte, mám Win Vista 64 a když nainstaluju 3Dmark06 tak mi to píše že nebyl nalezen soubor OpenAL32.dll a nespustí se to. Nevíte co s tím?


:idea: Pokud jde jen o OpenAL32.dll tak ten lze stáhnout třeba zde: http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?openal32

Jinak zkus znovu instalovat 3D Mark 06, mě pod Vista 64 jede normálně. ( Soubor OpenAL32.dll se u mě nachází i v systému resp přesně v Windows\System32 a Windows\SysWOW64 )
Intel Core Quad Q6600/2.4GHz/FSB1066, Gigabyte GA-965P-DS4/F10, 4096MB DDR2 800MHz Kingston dual, Radeon X1550 128MB PCIe16x, Tv karta MSI TV@nywhere A/D V1.1 PCI 2.2, Fortron 500W, Vista 64bit
Uživatelský avatar
Vlasticek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte říj 23, 2007 20:14

PředchozíDalší

Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron