Vaše výsledky V 3D marku

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod oyza v pát led 19, 2007 18:38

mam dojem, ze zadny CPU neda vic jak 0-3fps, protoze vykreslovat grafiku pres procak je pikatchovina :)
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod Jackal v sob led 20, 2007 10:25

3D Mark 2006 - 6056 bodů bez přetaktování. :D
3D Mark 2005 - 19250 bodů bez přetaktování. :D
Naposledy upravil Jackal dne sob led 20, 2007 11:08, celkově upraveno 1
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod PCMark v sob led 20, 2007 11:05

PCMark není 3DMark
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod Jackal v sob led 20, 2007 11:09

PCMark píše:PCMark není 3DMark


Díky, mám problém s PC Markem, tak už blbnu. :-)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod PCMark v sob led 20, 2007 12:38

Jackal píše:mám problém s PC Markem

OT: jaký máš se mnou problém? :lol:
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod Jackal v sob led 20, 2007 12:44

PCMark píše:
Jackal píše:mám problém s PC Markem

OT: jaký máš se mnou problém? :lol:


Neboj se nic, s tebou ne, tak neměj strach. :D :D :D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Jackal v sob led 20, 2007 12:46

PCMark píše:
Jackal píše:mám problém s PC Markem

OT: jaký máš se mnou problém? :lol:


Neviš co s tímto, prosím ?
Ahoj. Při testování PC Markem 2005, mám jeden problém. Když dám testovat HDD, tak místo výsledných bodů mám jen N/A. Ostatní testy jsou v pořádku, jen HDD mi nezobrazí body, ale přitom test HDD proběhne. Nevíte někdo někdo v čem je chyba ??? pls, rád bych porovnal výsledky, ale bez HDD to nejde. :-)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Anonymous v pon led 22, 2007 01:36

Radeon X1950 Pro 256MB
ovladače catalyst 7.1

05 - 9700 bodů
06 - 4200 bodů


Cirrus
--
----------------------
My PC config:
AMD Athlon 64 3000+ (@2700MHz) Venice s.939, AC Freezer 64 Pro, 2GB DDR500 A-Data Vitesta Extreme edition, MB ASUS A8N-E Ultra nForce4 PCI-E, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB DDR3 256-bit, ATX 400W
----------------------
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Aladin v pon led 22, 2007 12:00

3DMark2001SE - 21098
2005 - 1024×768 - 6562@8404
2005 - 1280×1024 - 6608@7843

Sapphire X1950Pro Ultimate + Celer D 360 :cool:
Aladin
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 29
Registrován: úte led 16, 2007 12:09
Bydliště: Loket či Praha

Příspěvekod Martinc1 v čtv úno 01, 2007 18:41

06 1024x768 5465
DS-4, core2 duo E6300, 2x1GBKingston HyperX900Mhz, X1950Pro 256Mb, 2x seagate baracuda 250Gb, Samsung SATA, CoolerMaster Centurion 534, Fortron Blue StormII 400W
Uživatelský avatar
Martinc1
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát pro 29, 2006 23:03

Příspěvekod Anonymous v ned úno 04, 2007 19:45

Zdravim, mam vysledky v 3DMArku05 3801 neni to malo ?
Sestava : AMD 3100+ Sempron (754), K8NEO V2 deska, 1024MB RAM CL2.5 400MHz, Geforce 7600GS Gigabyte (pasiv)
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod oyza v ned úno 04, 2007 21:37

Mikema píše:Zdravim, mam vysledky v 3DMArku05 3801 neni to malo ?
Sestava : AMD 3100+ Sempron (754), K8NEO V2 deska, 1024MB RAM CL2.5 400MHz, Geforce 7600GS Gigabyte (pasiv)


v celku jo. nevim jak moc velkej rozdil udela GS vuci GT ale na mym kompu melo GT 5900 bez oc... a ver ze pamet a procak na to valny vliv nema. zkus si vypnout test CPU a podivej se jakej bude rozdil
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod Anonymous v ned úno 04, 2007 21:55

Garbitch
3dMark06 3756
3dMark05 5862

Core2dupo 6300
Gigabite 7600GT 256MB
2xAdata 1024MB 800Mhz
Gigabite DS-3
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Anonymous v ned úno 04, 2007 22:45

Tak kdyz jsem vypnul test CPU, tak vysledek je porad stejny 3801, coz je mi docela divne takhle malo
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod oyza v ned úno 04, 2007 23:35

Mikema píše:Tak kdyz jsem vypnul test CPU, tak vysledek je porad stejny 3801, coz je mi docela divne takhle malo

tak vidis ze na to cpu nema moc vliv :)

doporucuju odebrat ovladace grafiky a nainstalovat novy....
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod Vlasta R. v pát úno 09, 2007 06:30

ASUS eax 1600 td/256,neboli lacinej šit :lol:
3D mark 05...4600 bodů.... to jde ne?na tu bídu ;)
Uživatelský avatar
Vlasta R.
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 103
Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Bydliště: Žatec

Příspěvekod maestro v čtv úno 15, 2007 20:26

3DMark01SE 26 636
3DMark03 (3.6.0) 14 854
3DMark05 (1.2) 9 486
3DMark06 (1.1.0) 4 226

Sapphire ATI Radeon 1950Pro 512MB DDR3 AGP
580MHz/700MHz (1400MHz)

CPU Opteron 144 1.8@2.4GHz

více zde
Uživatelský avatar
maestro
Čestný člen
 
Příspěvky: 1098
Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Bydliště: Nejdek / Praha

Příspěvekod oyza v čtv úno 15, 2007 23:22

tak maly prehled Asusu EAX1650Pro Silence GE 256/DDR3

3DMark2005

590/690 - 5600
655/751 - 5800
680/770 - 6196
695/787 - 6279
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod s.skull v sob úno 17, 2007 12:56

nevedel sem jak nastavit 3dmark tak sem to nechal před nastavené tak jak to bylo po instalaci na rozlišení 1024*768 a kliknul sem jen na RUN 3DMARK a vysledek ja takovyto:

3D MARK 05 score: 8214

testovana PC sestava:

AMD Athlon 64bit 3500+ (2.2GHz)
FOXCONN GeForce 7950GT (512MB)
2*512 MB RAM DDR
MSI MS-7185

chtel bych vedet vas nazor na vysledek teto sestavy ??
s.skull
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv úno 15, 2007 19:31

Výsledky 3D MARK 2001, 2005

Příspěvekod Anonymous v pon úno 19, 2007 10:13

3D MARK 2001 - 20544
3D MARK 2005 - 5429

MB M2N-E, ch. nForce570 Ultra, s. AM2
CPU AMD Athlon 64 3800+
RAM Samsung 512MB PC800 CL5
VGA Sapphire ATI Radeon X1650Pro, 256MB DDR3
HDD 160GB IDE ATA
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

PředchozíDalší

Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron