Vaše výsledky V 3D marku

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Anonymous v pon úno 19, 2007 17:38

3dmark05 12965 bodů amd athlon 64 x2 5200+,asus m2n32 deluxe,ddr2 2ghz ,msi rx 1950 xtx 512 ddr4
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Výsledky 3D MARK 2001, 2005

Příspěvekod oyza v pon úno 19, 2007 23:03

tommaxis píše:
3D MARK 2005 - 5429
VGA Sapphire ATI Radeon X1650Pro, 256MB DDR3


malicko potaktit tak +50-80/50-80 a pojede na 6000+ - ve hrach je to znat. zalezi co zvladne chladic
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

3DMark06

Příspěvekod Anonymous v čtv bře 01, 2007 22:09

Předevčírem jsem vylepšoval,C2D 6300,Commando,ACFreezer7 pro,2* 1G kingston 800 a zatím zbylo jen na His Ex X1650XT silent.Jsem spokojen 3DMark 06 3350 b,jezdí to jak blázen a je to hlavně tichý,přitom procák nejde na víc než na 30-35 st.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

4900 3d mark 05

Příspěvekod Vlasta R. v pát bře 02, 2007 06:52

-C2D 6400@2,66Ghz,
-2*512 533@666Mhz (4-4-4-12)
-asus 1600 td 256, 499/392@520/425Mhz
3d mark 05- 4900 bodů a o fousek by to eště asi šlo :)
Uživatelský avatar
Vlasta R.
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 103
Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Bydliště: Žatec

Příspěvekod RedRapid v ned bře 11, 2007 11:58

3Dmark06 = 6012 bodů
rozlišení= 1440x900
anti-aliasing 8x

Kód: Vybrat vše
http://ukazto.com/img/3dmark06.jpg


CPU: E6600 (2,4GHz, 4MB/1066)
RAM: 2x1GB (667MHz)
GK: 8800GTS 640MB (Point of View)
RedRapid
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned bře 11, 2007 11:10

Příspěvekod tom406 v čtv bře 15, 2007 23:55

C2D 6600@3,8, Asus 8800GTX 660/2000, AsusP5B DLX, 2GB RAM 4-4-4-8

Obrázek

Obrázek

Obrázek[/list]
C2D 6600@3,8GHz -, Asus 8800GTX 660/2100MHz,Chlazeni: ApogeeGTX, 2xMCW30, ZALMAN ZM-GWB8800GTX, Laing DDC1+ Ultra Pump with XSPC Delta Plexi Top, Black Ice® GTS-Lite 360 + ThermoChill PA120.2 všechno v Thermaltake Armor
Uživatelský avatar
tom406
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv bře 15, 2007 23:25
Bydliště: hospudka+PC

Příspěvekod xmickey v pát bře 16, 2007 15:35

Deska: ASUS A8R-MVP (s. 939)
CPU: AMD Athlon64 3000+ @ 2205 Mhz
Grafika: MSI Radeon RX1300 Pro
HDD: Seagate 7200.9 200GB SATA
Paměti: 2x 512 MB "Blitz" DDR400 Dual-channel @ Command Rate 1T


Vše je při rozlišení 1280 x 1024

3D Mark 06: 1324 bodů :(

Na ostatní se teprve chystám....
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod Jackal v sob dub 21, 2007 07:27

3D Mark 2006

3DMark Score - 8464
SM2.0 Score - 3894
HDR/SM3.0 Score - 4117
CPU Score - 1804

Grafika 8800GTS 640MB default.


AMD Athlon64 X2 Dual Core 4200+@4600+ Processor Energy Efficient 65W socket AM2 Windsor, 2x 1024MB Kingmax 800MHz DDRII Dual channel (4-4-4-12 2T), Asus GeForce™ 8800GTS 640MB, Asus M2N-E nForce 570 Ultra - Lifestyle, Western Digital Caviar 3200KS 320GB SATA/300 16MB cache, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Gamer, LG GSA-H12N 2x, Benq 19" T905, Logitech Cordless Desktop LX 700, Logitech X-230, Enermax Liberty 500W SLI
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Vlasta R. v sob dub 21, 2007 08:13

3D Mark 2006

3DMark Score - 2000
SM2.0 Score - 698
HDR/SM3.0 Score - 736
CPU Score - 2300 (2,6Ghz) 2000 (2,13Ghz)

Asus 1600pro 256ddr2
Intel E6400,MSI P-965,2*512Mb 533Mhz cl4 Kingston (chladiče Primecooler Al),Seagate 320Mb/16,ASUS eax 1600pro 256 (chladič Primecooler Al a Thermaltake Cu),EC 450W,TV Tapio,X-Fi extreme music,Acer 19" Crystal brite,keyb. Genius,myšpule A4tech X750BF SNAKE,Genius HT 5,1(zadní repro vyměněné za sloupové)+další zesik(2*boční+2*efekt) ,LG GSA H10N....=P
Uživatelský avatar
Vlasta R.
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 103
Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Bydliště: Žatec

Příspěvekod Jackal v sob kvě 05, 2007 20:33

Jsou tu nové ovladače na 8800 řadu ( ForceWare 158.22 ) a mám hned rozdíl v bodech 3D Marku 2006. :prayer:

3DMark Score - 8611

SM2.0 Score - 3957
HDR/SM3.0 Score - 4152
CPU Score - 1859


Grafika 8800GTS 640MB default. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Fox v sob kvě 05, 2007 21:30

Jackal píše:Jsou tu nové ovladače na 8800 řadu ( ForceWare 158.22 ) a mám hned rozdíl v bodech 3D Marku 2006. :prayer:

3DMark Score - 8611

SM2.0 Score - 3957
HDR/SM3.0 Score - 4152
CPU Score - 1859


Grafika 8800GTS 640MB default. ;)


k cemu sou vykony v 3d marku kdyz se mi na tom hry jako swat4 nebo medieval2 sekaj tak zase dam 97.92
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.
Uživatelský avatar
Fox
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 331
Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Bydliště: Vimperk

Příspěvekod Jackal v sob kvě 05, 2007 21:47

Mě jede zatím všechno dobře, snad se i divím, ale jde. :D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod simonphoenix v sob kvě 19, 2007 11:18

05- 27 635
06 - 19 039
ten pc co mam v popisu mam necely tyden fakt super doporucuji poridit .. bez grafiky je to idealni server pro lineage cca 1300lidi jen sem ho testil budu ho posilat na srvr az na to ze ta grafika mi zustane no mej te se
AMD Athlon 64 X2 6000+ BOX dual core s taktaci 4,3ghz+..ram 4x G.Skill DIMM 2048MB DDR II 800MHz F2-6400CL4D-2GBJS DeLuxe W ..zdroj RaptoxX Exxtreme Series RT-700EBAD 700W.. deska Asus M2N32-SLI Premium Vista Edition - nForce 590 SLi...grafika BFG GeForce 8800 GTX OC2 768MB, PCI-E.. chlazeni Thermaltake CL-W0020 Tribe External Liquid Cooling .. disk 2x Seagate NL35.2 ST3500641NS - 500GB SATA II
simonphoenix
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob kvě 19, 2007 11:01

Příspěvekod StenCZ v čtv čer 07, 2007 14:05

na jaky nastaveni 3dmarku06 mam testovat? na to defaultni?
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod mozek007 v čtv čer 07, 2007 15:12

StenCZ píše:na jaky nastaveni 3dmarku06 mam testovat? na to defaultni?

Samozřejmě že na to základní nastavení
Uživatelský avatar
mozek007
Čestný člen
 
Příspěvky: 231
Registrován: úte srp 29, 2006 20:03

Příspěvekod StenCZ v čtv čer 07, 2007 15:53

e6420 2,6ghz
8800 gts 640 - 610/900

10039
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod StenCZ v ned čer 10, 2007 02:23

dneska sem nemoh usnout tak jsem zkousel co ta karta vydrzi :) 666/999 - cca 11tisic bodu v 3d06 a myslim ze by dala i o malinko vic
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod Shivapuri v čtv čer 21, 2007 20:48

Zdar. S 3D Markem zatím nemám zkušenosti - mám nastaveno rozlišení monitoru 1680 x 1050 - v některých výsledcích jsem viděl test v tomhle rozlišení, ale mě Mark testuje v 1280 X 1024 - možná se ptám blbě, ale jak to teda je? Jde někde nastavit testovací rozlišení?

3DMark 2006: 9757

Intel C2D E6700 - přetaktováno z 2,6 na 3,2, deska Gigabyte 965P-DQ6 r2, grafika MSI NX8800GTS-T2D640E-HD-OC, HDD WD Raptor WD1500ADFD, RAM 2048MB Corsair Twinx Dominator taktováno na 957 MHz
Shivapuri
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv čer 21, 2007 19:58

Příspěvekod Awast v čtv čer 21, 2007 20:51

1280*1024 je standartní přednastavené rozlišení... které lze v plné verzi programu měnit... jak směrem nahoru, tak dolu... dle toho se i mění skóre..

Btw to tvoje bych tipoval vyšší...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod Shivapuri v čtv čer 21, 2007 20:58

simonphoenix píše:05- 27 635
06 - 19 039
ten pc co mam v popisu mam necely tyden fakt super doporucuji poridit .. bez grafiky je to idealni server pro lineage cca 1300lidi jen sem ho testil budu ho posilat na srvr az na to ze ta grafika mi zustane no mej te se


To snad ani není možný - mám tomu rozumět tak že máš dvě GTX v SLI?

Awast píše:1280*1024 je ...


Aha - v plné verzi. Díky. Podle setavy bych měl mýt víc bodů? Kde může být chyba? Měl jsem totiž ze začátku potíže s padáním nikoliv systému ale přímo celého PC - prostě se sám vypínal



EDIT Awast: Používáme tlačítko upravit... ;)
Shivapuri
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv čer 21, 2007 19:58

PředchozíDalší

Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron