Vaše výsledky V 3D marku

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Awast v čtv čer 21, 2007 21:05

No pokud ti padá celý systém... jaký máš zdroj??
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod Shivapuri v čtv čer 21, 2007 21:17

Awast píše:No pokud ti padá celý systém... jaký máš zdroj??



Corsair HX620
po aktualizaci biosu už nepadá
ale zatím jsem tady na fóru nanašel srovnatelnou sestavu s GTS která by měla víc - takže než si mi napsal byl jsem spokojený :)
Shivapuri
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv čer 21, 2007 19:58

Příspěvekod StenCZ v čtv čer 21, 2007 21:44

:)
mam vlastne to sami co ty, gts 640, c2d 3,2ghz, 2gb ram, GB DS-4 rev3,3

675/2052
11228 3DMark06
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod Shivapuri v čtv čer 21, 2007 21:55

StenCZ píše::)
mam vlastne to sami co ty, gts 640, c2d 3,2ghz, 2gb ram, GB DS-4 rev3,3

675/2052
11228 3DMark06



Sákryš - tak to je teda o dost víc. To fakt nevím kde to u mě vázne. S jakým časováním máš paměti?
Shivapuri
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv čer 21, 2007 19:58

Příspěvekod StenCZ v čtv čer 21, 2007 22:04

no taky je to brutalni pretakt, jak mas taktovanou tu tvou kartu?

pameti mam kvuli delicce na 800/CL4... 400x2. 1000mhz CL5 uz nezvladly stabilne ty moduly (a-data 800+) ani na 2,3V
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod Shivapuri v čtv čer 21, 2007 22:15

StenCZ píše:no taky je to brutalni pretakt, jak mas taktovanou tu tvou kartu?

pameti mam kvuli delicce na 800/CL4... 400x2. 1000mhz CL5 uz nezvladly stabilne ty moduly (a-data 800+) ani na 2,3V


Tak tos mě uklidnil - grafárnu jsem zatím netaktoval - nikdy jsem to nedělal a přiznám se, že :lol: zatím ani nevím jak na to
Shivapuri
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv čer 21, 2007 19:58

Příspěvekod StenCZ v čtv čer 21, 2007 22:29

po pretaktu se hodne priblizis tem 11k z 3dmarku.

atitools, rivatuner, potazmo forceware :)
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod Shivapuri v čtv čer 21, 2007 22:41

StenCZ píše:po pretaktu se hodne priblizis tem 11k z 3dmarku.

atitools, rivatuner, potazmo forceware :)



OK díky - až najdu trochu času něco zkusím a hodím sem výsledky :cool:
Shivapuri
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv čer 21, 2007 19:58

Příspěvekod Shivapuri v pát čer 22, 2007 16:03

StenCZ píše:po pretaktu se hodne priblizis tem 11k z 3dmarku.

atitools, rivatuner, potazmo forceware :)


Tak jsem použil rivatuner a dostal jsem to na

3D Mark 06, 1280x1024 - 10746




Intel C2D E6700 - přetaktováno z 2,6 na 3,2, deska Gigabyte 965P-DQ6 r2, grafika MSI NX8800GTS-T2D640E-HD-OC, HDD WD Raptor WD1500ADFD, RAM 2048MB Corsair Twinx Dominator
Shivapuri
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv čer 21, 2007 19:58

Příspěvekod StenCZ v pát čer 22, 2007 17:20

vidis, to je solidni :)
jaky presne takty a teploty?
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod Jackal v pon čer 25, 2007 12:57

3D Mark 2006

3DMark Score - 9743

SM2.0 Score - 4504

HDR/SM3.0 Score - 4555

CPU Score - 2176


Vše na základních taktech. :cool:

AMD Athlon64 X2 5600+@2,8GHz Dual Core AM2 WINDSOR, 2x 1024MB Kingmax 800MHz DDRII Dual channel, Asus GeForce™ EN8800GTS 640MB 513/1584MHz DDR3, Asus M2N-E nForce 570 Ultra, WD Caviar 3200KS 320GB SATA/300 16MB cache, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Gamer, LG GSA-H12N 2x, Benq 19" T905, Logitech Desktop LX 700, Logitech X-230, Enermax Liberty ELT500AWT 500W SLI, Enermax Chakra ECA3052 + 9cm AKASA
Naposledy upravil Jackal dne sob črc 21, 2007 19:24, celkově upraveno 1
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Cacito v sob čer 30, 2007 18:05

3D mark 01 SE 16800 nic moc no :(

3D mark 06 1260 to by mne zajimalo na jaky delaj PC tyhle 3D marky :-o
Uživatelský avatar
Cacito
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 118
Registrován: stř čer 27, 2007 16:31
Bydliště: Teplice,Osek

Příspěvekod Fox v sob čer 30, 2007 18:41

Ja mam v 3d marku06 10250bodu. Sestava viz podpis.
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.
Uživatelský avatar
Fox
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 331
Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Bydliště: Vimperk

Příspěvekod Cacito v sob čer 30, 2007 20:52

jak tak koukam tak asi budu muset koupit grafarnu ta dela na 3d markach nejvic asi ne???
Uživatelský avatar
Cacito
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 118
Registrován: stř čer 27, 2007 16:31
Bydliště: Teplice,Osek

Příspěvekod Fox v sob čer 30, 2007 20:58

Cacito píše:jak tak koukam tak asi budu muset koupit grafarnu ta dela na 3d markach nejvic asi ne???


No na 3d mark potrebujes hlavne dobrou grafiku ale taky vykonej procak to se taky dost projevi. Ale zase kdo hraje 3d mark ze :) . Dulezity je vykon ve hrach.
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.
Uživatelský avatar
Fox
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 331
Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Bydliště: Vimperk

Příspěvekod Cacito v ned črc 01, 2007 12:18

tak je celkem jasny ze kdyz mas hafo bodu v 3D marku tak to bude i mazec ve hrach :cool:
AMD athlon 64 3500+ EE AM2(AC freezing 64) 1.38 250fsb 2,76ghz deska Asrock ALIVENF4G-DVI A-Data 800+ extrem edition Asus EAH 2600 XT zdroj 450W
Uživatelský avatar
Cacito
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 118
Registrován: stř čer 27, 2007 16:31
Bydliště: Teplice,Osek

Příspěvekod oyza v ned črc 01, 2007 14:24

no to prave neni :) 3d marky jsou jak to rict slusne... proste "vyladeny" pro urcite ucely, at uz pro danou firmu nebo pro dany cosi. 3D marky momentalne jsou vubec k prdu, pac dx10 a sm4 nedavaj a nove karty v nich nikdo poradne nevyzkousi. ve hrach se to chova stejne znacne jinak. takze 3d mark je takova hooodne zkreslena hodnota nejaky prumerny akce .)
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod StenCZ v sob črc 07, 2007 22:08

zkusil jsem nove betadrivery (v162.15) a vysledek s moji 8800gts 640 (675/1026) - 11412 bodiku, s drivery 158.22 to bylo 11159.
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod Hajzl25 v úte črc 10, 2007 13:25

Počet bodů v 3DMark 2003 sem mel 1495 bodů:Rozliseni 1280x1024,max detaily,Intel Celeron 2.0GHz,2x512Mb RAM DDR400 400MHz,ATI Radeon 9600 pro AGP 4x 390/222@475/267
Me to staci
Hajzl25
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte črc 10, 2007 13:19

Příspěvekod Jackal v sob črc 21, 2007 16:55

3DMark 2005

14359 - bodů

PC - default

Asus NVIDIA® EN8800GTS 640MB

AMD Athlon64 X2 5600+ 2,8GHz AM2 | 2x 1024MB Kingmax 800MHz DDRII | Asus NVIDIA® EN8800GTS 640MB | Asus M2N-E nForce 570 Ultra | WD 3200KS 320GB SATA/300 16MB cache | LG GSA-H12N 2x | Creative X-Fi Xtreme Gamer | Enermax Liberty 500W SLI | Enermax Chakra ECA3052 | (3DMark 2006 - 9743 bodů)
Naposledy upravil Jackal dne sob črc 21, 2007 19:23, celkově upraveno 1
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

PředchozíDalší

Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron