POMOC!restarty PC necekane pri ICQ,SKYPE atd.

Instalace, nastavení, programy ke stažení zdarma, pouze freeware, shareware, trial a demo

Moderátor: Moderátoři

POMOC!restarty PC necekane pri ICQ,SKYPE atd.

Příspěvekod medan7 v čtv led 03, 2008 05:28

mam po preinstalaci PC,kdy delal problem hlavne komunikator ICQ i po nove instal.je problem stejny v tom,ze kdyz napisu par zprav tak se necekane restartuje PC,uz nevim jak na to zkousel jsem jiz vse,nevite jak na to????????,
medan7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 03, 2008 05:14

Příspěvekod Jackal v čtv led 03, 2008 06:54

kdy delal problem hlavne komunikator ICQ


To znamená, že při více programech se ti restartuje PC, nebo jen u ICQ ??
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

odpoved na otazku

Příspěvekod medan7 v čtv led 03, 2008 12:40

mam-li pustene nebo ne jine programy,je to v poho,mam vcelku vykonny poc.jen pri tom ICQ me to otravuje...na zlomek sekundy se ukaze na modrem podkladu par radku s textem a zrestartuje se.Zatim nikdo nevi cim to je...
medan7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 03, 2008 05:14

Příspěvekod Jackal v čtv led 03, 2008 12:50

Co antivir, zkoušel jsi jestli máš čistý systém ?? Co Spyware, zkus to zkontrolovat nějakým Anti-Spyware. Zkus ještě přeinstalovat ICQ a předtím pročisti registry.

Rada nad zlato. Vyprdni se na celé ICQ a přejdi na QIP, je program minimálně náročný na systém, počeštěný, pravidelně aktualizovaný a bez reklam. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Sedlo v čtv led 03, 2008 15:25

Pokud by jsi se s QIPem nepohodl jako já doporučuji Trillian. Žádné reklamy, pokud jsi zastáncem originality tak má hodně skinů, je i čeština a spojuje hodně komunikátorů dohromady. ICQ, MSM, Yohoo, IRC,....
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod PaRa v čtv led 03, 2008 15:35

BSOD zpusobeny uzivanim ICQ mi pride jako kravina ...
ktere vsechny programy ti to hazi ?
dela ti to standartne i jiny program akorat ne tak casto ?
spis to zavani nakou kolizi ale kolize ICQ ?
nainstaluj si Kiero Firewall a NOD32 projed si celej komp ...
E6750, Asus P5B Deluxe/WiFi-AP, 2x1GB A-Data 800MHz, 1600XT 512MB, WD Raptor 36GB/Seagate 2x320GB/WD 1x250GB/Maxtor 1x200GB, Forton 350W, Dell 21" CRT, Logitech S510 Remote + MX1000, x dalsich kravinek ;o)-
PaRa
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 68
Registrován: pon srp 20, 2007 11:27

Příspěvekod Jackal v čtv led 03, 2008 16:43

PaRa píše:BSOD zpusobeny uzivanim ICQ mi pride jako kravina ...
ktere vsechny programy ti to hazi ?
dela ti to standartne i jiny program akorat ne tak casto ?
spis to zavani nakou kolizi ale kolize ICQ ?
nainstaluj si Kiero Firewall a NOD32 projed si celej komp ...


Na tvé otázky už bylo zodpovězeno.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Jackal v čtv led 03, 2008 16:46

Sedlo: Trillian je výtečná náhrada za ICQ, ale dávám přednost QIPu, Trillian mě jednou tak rozlobil, že šel z domu. :D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Sedlo v čtv led 03, 2008 17:26

A čím jestli můžu vědět? Mě jen štve že nefunguje posílání přes ten protokol a musím to řešit nějakýma storage servrama bo mejlem.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod Jackal v čtv led 03, 2008 17:35

Není zadara. :D Jen omezeně myslím. ;)

Edit: QIP mi prostě sedí více. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

vse vyzkouseno-bez vysledku

Příspěvekod medan7 v čtv led 03, 2008 19:07

ufff.vse co je jmenovano nebo zmineno jsem obstal,nez jsem sel do diskuze o tomto programu-antivir i antispyware,antivir v rezimu pred spustenim,jine komunikatory jako je Miranda a skype jsem zkousel a paradoxne vse je v tom samem rezimu.procisteni registru take udelano apd.Navic cerstve po uplne preinstal,systemu dela to same.Mimo toto nemam jiny problem.
medan7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 03, 2008 05:14

Příspěvekod Jackal v čtv led 03, 2008 19:50

Tak to se vzdávám, nic jiného mě nenapadá, proč zrovna ICQ bourá počítač. Jestli to ještě není někde společný problém s portama, firewallem a síťovou kartou. Jednou jsem dal špatné čipsety a vše mi bourala síťová karta.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

______?????????_________

Příspěvekod medan7 v čtv led 03, 2008 20:39

to nevim,ale zkousim to pravidelne vypinat,myslim tim to,ze nejsem na ICQ dlouho max.20 minut a nedela mi to prozatim problem,ale kdyz jsem na tom dyl treba vic jak pul hodiny,tak zbuch a konec-RESTART a ja z toho mimo
medan7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 03, 2008 05:14

zkousel jsem i delsi intervaly

Příspěvekod medan7 v pát led 04, 2008 06:19

po delsi dobe asi tak po 40-60 minutach komunikace mi to zbuchne a tak se ptam,kdyz to jde pul hodiny bez problemu tak proc se to pak slozi?
medan7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 03, 2008 05:14

Příspěvekod medan7 v pát led 04, 2008 06:25

QIP jsem tez zkusil a je to stejne
Intel Core 2 Duo 4440 800Mhz,graf.nVIDIA GeForce NX8600GT 256MB
medan7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 03, 2008 05:14

Příspěvekod PaRa v pát led 04, 2008 09:59

medan7 píše:QIP jsem tez zkusil a je to stejne


na qipu mas jeste na uvodni obrazovce nastaveni server/proxy ...
zkus jiny servery mam dojem ze komunikujou i pres jiny porty nez standardni ICQ kazdopadne urcite i pres jiny adresy ...
to uz je fakt jediny co me napada ...
E6750, Asus P5B Deluxe/WiFi-AP, 2x1GB A-Data 800MHz, 1600XT 512MB, WD Raptor 36GB/Seagate 2x320GB/WD 1x250GB/Maxtor 1x200GB, Forton 350W, Dell 21" CRT, Logitech S510 Remote + MX1000, x dalsich kravinek ;o)-
PaRa
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 68
Registrován: pon srp 20, 2007 11:27

Příspěvekod medan7 v pát led 04, 2008 20:53

tak asi jsem na to mozna prisel,pokud to nezbuchne,zakazal jsem reklamy v icq a jede to ted v pohode,snad to vydrzi,kdyby ne,napisu to sem :prayer:
Intel Core 2 Duo 4440 800Mhz,graf.nVIDIA GeForce NX8600GT 256MB
medan7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 03, 2008 05:14

Příspěvekod medan7 v sob led 05, 2008 00:04

ted to dela i mimo onu zapnutou aplikaci ICQ,beznadej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intel Core 2 Duo 4440 800Mhz,graf.nVIDIA GeForce NX8600GT 256MB
medan7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv led 03, 2008 05:14

Příspěvekod Trillian v sob led 05, 2008 00:10

zacina se mi tvuj problem libit....to me taky dela...vzdy pri nejakem porgramu nb hre.....skus si otestovat ramky.....icq zatezuje ramky dost.....a pokud ams takovou chybu ze si to dela jen kdyz ji to napadne tak potez panbuh :-)
du spat, takze jen rada.....stahni si memtest.iso , vypal ho v alcoholu jako soubor image > inak ti pri bootovani to cd nenajde , pak v controler nb jak (pri pusteni kdyz zmacknes C) nastav kompletni test > 1 2 3 4 pod temahle pismenama najdes nejaky druhy testu tak dej vsechno on nb jak to tam je, vyssi cisla uz ensjou podstatny a pka uz se to bdue kontrolovat....nejveci prdel by ybla dkyby se ti to seklo na 48% :-)
Good Luck a dobrou noc :D
P5K-E,IntelCore2Quad6600,EN8600GT,2G RAM 667MHZ KINGSTOM, 500G HDD SATA2,19LCD Acer 16:10
Uživatelský avatar
Trillian
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 76
Registrován: pát lis 23, 2007 22:50

Příspěvekod Ryan v sob led 05, 2008 00:49

zašli mi log z programu HiJackThis, jestli nejde o virovou nákazu.
Ryan
Čestný člen
 
Příspěvky: 316
Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina

Další

Zpět na Ostatní programy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 1 návštěvník

cron