Problem s Counter strike 1.6

Hry, zábava a srandičky - srandovní obrázky, srandovni videa a prezentace, hry ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Skucda v ned lis 16, 2008 19:15

Cau mam takovi problem,kdyz si zapnu hru counter strik 1.6 a prihlasim se na naky server pri nacitani se PC sekne tak ze ani ctrl+alt+delete nepomaha a musim to restartovat skousel sem i preinstalaci hry ale nic nepomaha porad se to stejne zasekava nevim co dal pls poradte
Skucda
 

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Camazoo v ned lis 16, 2008 21:30

kdybys byl tak hodný a napal svoji sestavu+OS+ovladače grafické karty..:)
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Návštěvník v pon lis 17, 2008 10:49

AMD Athlon(tm) XP 2500+1.84Ghz,256 MB RAM
Win Xp professional Verze 2002,SP3

a kde najdu ty ovladace graficke karty??? :?:
Návštěvník
 

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Camazoo v pon lis 17, 2008 11:10

to záleží jakou máš grafickou kartu (napiš)..jinak 256MB RAM je nehorázně málo (to nestačí ani pro XP)...jiné hry ti fungují bez problému? je problémem pouze CS?
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Návštěvník v pon lis 17, 2008 13:13

grafickou kartu mam Nvidia Geforce MX 4000 ,a zadnou jinou hru tam nemam protoze mi zatim nic nerozjelo preinstalovaval jsem tento pocitac z win 2000 profesional na XP profesional tak mozna je to tim .... a da se s tim neco delat???..treba lepsi ovladace nebo tak neco??
Návštěvník
 

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Camazoo v pon lis 17, 2008 13:55

no, bodejť by se ti něco rozjelo, ta karta ani řádně nepodporuje directX8..ale CS1.6 by jet měl..stáhni tyhle ovladače http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Návštěvník v pon lis 17, 2008 17:45

uz stahuji tak uvidime co to udela :)
Návštěvník
 

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Návštěvník v pon lis 17, 2008 18:09

tak mam to stazeno a nainstalovano, nic vic uz pro to udelat nemuzu??
Návštěvník
 

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod X.W@ck v úte pro 30, 2008 19:37

Zdarec
mám problém s cs když se chci připojit k serveru tak mi to chvili hledat ale potom mi to napise ze se nepodarilo kontaktovat server pls pomožte ICQ 357325579
X.W@ck
 

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Anonymous v čtv led 01, 2009 20:51

Mám stejný problém pls poradte :(:(
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Návštěvník v čtv úno 05, 2009 15:34

cau mam problem s cs 1.6.Kdyz hru chci zapnout,nespustu se a otevre se okno jestli tyto chyby chi nahlasit microsoftu...Poradite mi?dik
Návštěvník
 

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Anonymous v čtv dub 02, 2009 19:10

Cau Mam problem .Ked Zapnem CSko tak a otvorim okno kde je Servers...a neamm na tlacitkach v Csku Slova ako...Find,Search atd. pls napiste
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Anonymous v ned říj 18, 2009 10:42

poradte mi pls...kdyz se ci pripojit na server nabehne mi stahovani mapy napr.: de_dust3 ale v pulce mi to napise: Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File does not exist.
pls poradte na icq 373217740
dik
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod pc manik v ned říj 18, 2009 18:48

Dustin píše:poradte mi pls...kdyz se ci pripojit na server nabehne mi stahovani mapy napr.: de_dust3 ale v pulce mi to napise: Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File does not exist.
pls poradte na icq 373217740
dik

Stává se to na všech servrech???
Uživatelský avatar
pc manik
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 334
Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Bydliště: Hradec Králové

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod martinju v sob úno 13, 2010 18:05

suc poradite mi nekdo jak najedeu na csko a dam nejaky ip na server tak mi to chvili najiždi ale po chvilce mi tohle ukaže
Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File does not exist
tak prosim poradte diky
martinju
 

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod mam stejny proble v čtv dub 01, 2010 16:25

cau ja mam stejny problen napisu ip pochvilce to de a najednou mi tan naskoci tohle Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File does not exist
mam stejny proble
 

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Anonymous v pát dub 16, 2010 18:55

caw, mam Steam, ale kdyz cs spustim, ukaze se mi obrazek tech dvou poldu, ale do 5sec se m i hra zase vipne... pls poradte...
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Anonymous v stř kvě 05, 2010 14:11

Návštěvník píše:caw, mam Steam, ale kdyz cs spustim, ukaze se mi obrazek tech dvou poldu, ale do 5sec se mi hra zase vipne... pls poradte...
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Anonymous v úte črc 06, 2010 10:15

Camazoo píše:to záleží jakou máš grafickou kartu (napiš)..jinak 256MB RAM je nehorázně málo (to nestačí ani pro XP)...jiné hry ti fungují bez problému? je problémem pouze CS?


prosimtě nevíte proč mi nejde načíst servr v cs dam tam klasicky do favorites -ADD server-vložim IP a dám ADD this adres a stejna se mě v favorites server neoběví
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Counter strike 1.6

Příspěvekod Anonymous v pát lis 12, 2010 18:24

pls kdyz najizdim na na server v CS 1.6 napíše mi to Chyba kontaktovani serveru.....jestli vite pordte prosim budu vděčný..
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Další

Zpět na Hry a zábava

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 1 návštěvník