Fraps 3.0.0 můžete stahovat zde:
http://www.fraps.com/download.php
velikost: 2.0MB

//camazoo: vzhledem k tomu, že vyšla nová verze (3.0.0 ,podpora W7 a DX11) jsem příspěvek trochu updatoval
Moderátor: Moderátoři
Shotgunman píše:stímhle programem mám jen dobrí zkušenosti .. krom toho že u něj 10 vteřin zabere cca 100MB kvůli naprosto stejné kvalitě záznamu jako hry kterí ste hrály
Psychobolos píše:Prosím vás, kdo s tím máte zkušenost, nebo kdo máte dobrý nápad: najednou mi přestal pracovat Fraps - nezobrazuje se mi FPS a video ani snímek už nepořídím. Jsem z toho velmi zklamaný, ale neumím si poradit. Napadá někoho co s tím, nebo jakým programem Fraps nahradit? Díky všem za reakce!
maestro píše:lupac píše:portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo
po 30 vterinach?
na 30 vterin je omezena trial verze !
lupac píše:maestro píše:lupac píše:portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo
po 30 vterinach?
to bude asi ono, dá se to nejak obejít.
maestro píše:lupac píše:maestro píše:lupac píše:portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo
po 30 vterinach?
to bude asi ono, dá se to nejak obejít.
Koupit si plnou verzi, nebo nahravat po 30 vterinach a pak si videa spojit
Zpět na Programy pro ladění systému
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků