Radeon HD2600XT

Grafické karty ATI, nVidia, Matrox, Intel, VIA ... a jejich přetaktování

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Radeon HD2600XT

Příspěvekod Honzisx v pon zář 10, 2007 16:40

Zdravím, potřeboval bych radu ohledně této grafiky. Nejde mi spustit žádnej 3dMark, kromě 2001. Zkoušel jsem ovladače od 7.5 do 7.9, na třech počítačích a chová se to pořád stejně. Nevíte někdo, co s tím? Předem dík za rady
Honzisx
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon zář 10, 2007 16:33

Příspěvekod Estangol v pon zář 10, 2007 17:00

3D marky sou na **** raději zapař Bioshock :)
Estangol
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 64
Registrován: pát kvě 04, 2007 20:13

Příspěvekod Awast v pon zář 10, 2007 17:23

C:\Windows\system32\futuremark\MSC Direcpll.dll - tuhle knihovnu je třeba smazat... lépe však uděláš, když ji jenom přesuneš... aby k ní program neměl přístup a tys ji mohl klidně vrátit...

Pak napiš jak to dopadlo...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod Honzisx v pon zář 10, 2007 17:57

Dík, to byl ten problém :)
Honzisx
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon zář 10, 2007 16:33

problem pri capturovani s Radeon HD 2900 XT

Příspěvekod Red Rock v úte zář 11, 2007 12:21

Ahoj,
chcel by som poprosit o pomoc. Mam vyskusane vsetky ovladace Catalyst od v7.4 do v7.9 a vo vsetkych totalne zamrzne Windows ak chcem capturovat s WDM T200 DirectShow. Ak nezamrzne okamzite, tak urcite zamrzne ak zmenim rozlisenie capturovaneho videa z 720x576 na hociake ine dostupne. V overlay mode to urobi vzdy a s nanovsimi Catalyst v7.9 to robi uz aj v preview mode. Ak prepnem na WDM VFW capturovanie, to nefunguje vobec, iba cele video okno je zelene pri hociakom rozliseni.
ATI VIVO karty pouzivam 10 rokov s ATI MMC aj s VirtualDub a nikdy som nemal podobny problem ani ziadny iny. Vzdy vsetko fungovalo perfektne s ATI VIVO. A ked sa mi nahodou podari capturovat v jedinom funcnom rozliseni 720x576 tak ma zvuk omeskanie 1000 az 2000ms. To mi nerobi na starom 8 rocnom PIII-450MHz s Radeon 9000 Pro ViVo, ani na ziadnej inej starsej ATI karte az po X800 (X1000 som este nemal moznost vyskusat).
Moj HW:
CPU Intel Core 2 Duo E6850 3GHz
MB MSI P35 Neo Combo
RAM Corsair DDR2 TWIN2X 800MHz
Grafika ATI Sapphire Radeon HD 2900 XT 512MB GDDR3 VIVO
Sound Blaster X-Fi
Windows XP Professional SP2

dakujem
Red Rock
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte zář 11, 2007 12:11

Příspěvekod panther7 v pon říj 01, 2007 20:38

Neni třeba nic mazat, stačí když si stáhneš hotfix od sapphire: updated-direcpll-dll.zip
Intel Core2Duo E6420 2,13@3,2GHz | Sapphire ATi Radeon HD2900XT 512MB 822/1800MHz | Gigabyte P35C-DS3R rev 1.1 | Geil 4x1GB DDR2 800@960MHz Ultra CL4 | Western Digital WD3200AAKS | Enermax Liberty 500W | LG GSA-H30N | LG L1970HR-BF | CoolerMaster Elite 330 | A4Tech XL-750BF | C-Tech 9848LU-B-CZ
Uživatelský avatar
panther7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 23
Registrován: úte čer 26, 2007 15:26


Zpět na Grafické karty

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron