Download | Programy

instalace cd - rom Francouzsky efektivně (smart os)

Nastavení Windows, příkazy, optimalizace, plochy, tvorba Live CD

Moderátoři: Zdenek, Pockmat, ladarozan, Moderátoři

Uživatelský avatar
Pockmat
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 432
Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Bydliště: Brno

instalace cd - rom Francouzsky efektivně (smart os)

Příspěvek od Pockmat »

ahoj, mám už půlroční problém s instalací fr. nejdřív mi nešlo ani cd uložit, což se teď podařilo ale pro změnu mi nejde program otevřít. Ukáže se mi hláška Run - Time error ´3445´ a incorrect version of the fille MSJET 35.DLL´. Už jsem cd reklamovala, dali mi jiné ale ještě horší je, že na jiných počítačích spustit jde. Aby to nebylo na mě, že jsem nemehlo, nepovedlo se to ani zkušenému technikovi při opravě pc. Možná, že jen měl málo času to študovat. Dá se s tím něco dělat ????? díky

-------------------

Je dost nepravděpodobné, že tady někdo bude dopodrobna rozumět tak málo rozšířenému softwaru.

Podle informací na netu by mělo stačit najít soubor MSJET35.DLL v adresáři Windows\System32 a přesunout ho pryč, aby tam nebyl. Třeba na plochu, ale hlavně pryč z adresáře Windows. Je to jiná verze a prý způsobuje konflikt. Aplikace pak použije soubor stejného jména ze svého adresáře a poběží.

-------------------

Zdeňku děkuji za snahu mi pomoct, ale windows se brání zubama nehtama. Napsal mi - systém 32 je systémová složka nezbytná pro správnou funkci systému. nelze ji přesunout ani přejmenovat. TAk a jsem zase tam kde jsem byla. Mám dojem, že je tato složka poškozena, protože je tam pár souborů prázdných. Jak ji opravit netuším.

-------------------

promiň, blbě pochopeno, správně uděláno. jsem blb

-------------------

uděláno, dala jsem msjet 35.dll na plochu a znovu se pokusila nainstalovat fr. bohužel zase marně, asi to vzdám , už na to nemám nervy. Dík

--------------------

http://filesupload.com/showlink.php?fil ... ser=Zdenek

Tímhle odkazem stáhneš zabalený soubor. Rozbal ho a použij k nahrazení. Pro jistotu ho zkopíruj jak do System32, tak i do adresáře té aplikace. Je důležité, aby přišel do stejného adresáře, kde je i exe soubor té francouzštiny.
A nevzdávej se - věř si a snaž se.

--------------------

někdy pomůže v analýze porovnání obsahu disku s počítačem, kde je to dobré. Kolizi může způsobovat úplně jiná souvislost a nemusí to být nutně uvedeným souborem.
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Odpovědět