Problém se zvukem

Diskuze o základních deskách, nastavení biosu, flashování biosu apod.

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 19:09

hele ale pod tim radicem zvuku jsou siteove adaptery a kdyz je jako rozvinu tim plusem tak se tam pod nim obevi nejaky dalsi dve blbosti a u jedny je jakovy zlutej vykričnik a je to u Teredo Tuneling Pseudo -Interface a kdyz dam na to vlastnosti a tam je stav zarizeni tak tam je toho zarizene nelze spustit .(kod 10) je to nejaka velka chyba neco muze s tim neco souviset ?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 20:01

A nebo takhle nepomohlo by proste naformatovat kompa ?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Camazoo v ned říj 11, 2009 20:09

tak pravděpodobně ano. Otázkou je, jestli by se člověku kvůli takové prkotině chtělo. VYpadá to na nějaký konflikt s ovladači. Odinstaluj všechny zvukové drivery co máš na PC a znovu nainstaluj ty z toho dokazu.
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v pon říj 12, 2009 08:51

9ok zkusimto pak kdyz tak napisu...zatim diky
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned črc 18, 2010 18:36

ahoj mám takový problém se zvukem v pc. Nedávno mi nějak spadl pc, kde bylo xp a tam zvuk normálně fungoval. Teď mám naistalovaný windows vista ultimate a nic. Přitom mi všechno ukazuje, že to hraje a zvuk nikde (mám je na 100% správně zapojený:)) Když kliknu na zvuk tak se mi tam ukáže Realtek AC'97 Audio a u všeho je napsáno spuštěno. Kdyby jste mi někdo poradil byla bych moc ráda....děkuju
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v ned črc 18, 2010 18:36

ahoj mám takový problém se zvukem v pc. Nedávno mi nějak spadl pc, kde bylo xp a tam zvuk normálně fungoval. Teď mám naistalovaný windows vista ultimate a nic. Přitom mi všechno ukazuje, že to hraje a zvuk nikde (mám je na 100% správně zapojený:)) Když kliknu na zvuk tak se mi tam ukáže Realtek AC'97 Audio a u všeho je napsáno spuštěno. Kdyby jste mi někdo poradil byla bych moc ráda....děkuju
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Camazoo v ned črc 18, 2010 19:12

základní deska / notebook -jaký typ?
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Honza F v úte zář 21, 2010 08:45

Ahoj,

doma mam Win7 64bit, o vikendu mi zacal blbnout zvuk (integrovany, Realtek ALC 1200), sel pouze do jednoho repraku na sluchátkách. Po chvili to zase fungovalo, pak ale uz ne, neslo tedy o nahlou zmenu. Zavadu na zesilovaci a na sluchátkách jsem vyloucil. Ovladace Realteku mam aktuální. Koupil jsem zvukovou kartu. Uplne to same s tim rozdílem, ze mi do levého repraku jde jak zvuk zleva, tak zprava. Aktualizoval jsem BIOS. To same. Zkusil jsem nainstalovat XP. Ten samy problem.

Nenapada vas něco, ci vam to něco nepripomina?
Pokud by to bylo zakladni deskou, muzu to nejak overit (kvuli reklamaci, koupeno u Alzy, poslední dobou, asi tri roky, jsou na reklamaci dost haklivi)?

Zakladni deska: ASUS P5Q WS (Realtek 1200)
Nove koupena zvukovka: Audigy SE (ovladace od Daniela_K)
OS: Win7 64, i XP (na zkousku)

Za jakekoli Inko predem dekuju.
Honza
Honza F
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte zář 21, 2010 08:36

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v pon lis 22, 2010 15:59

Prosim o pomoc taky mi najednou nejde zvuk, hlásí mi to stejný problém jako v předešlém případě-->Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je pravděpodobné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem nebo nefunguje správně.

ID základní desky 02/20/2009-MCP61P-NARRA3-00
Karta je intergrovaná v zákl.desce
ve správci zařízení mam ten žlutej otazník a u něho je malej vykřičník

Včera mi normálně zvuk šel a najednou to prostě přestalo jít,nejde nic žádný zvuky ani ve hrách nic nejde.Doufám,že mi někdo poradí,protože já si nevím rady..
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Sedlo v pon lis 22, 2010 18:46

Nainstaluj si znova ovladač na zvukovku podle mého, občas se stává že aktualizace nebo nějakej program sestřelí drivery.
viewtopic.php?t=7739
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v pon lis 22, 2010 20:17

Jelikož se zde množí duplicitní témata, s nehrajícíma zvukovkama tak udělám takovej návod. Nejdřív si přečtěte toto téma a až pokud nebudou chodit mí rady tak si založte vlastní téma.

V případě integrovaný zvukovky se hledají ovladače podle názvu základní desky né podle názvu chipsetu!!!

1. Rozhodnutí jestli máte integrovanou nebo dedikovanou (ta která se strká do nějakýho slotu) zvukovku
2. Zjistěte zda je zvukovka opravdu zaplá v BIOSu (v případě integrovaný) a nebo správně zastrčená v slotu a vyplá ta integrovaná (v případě dedikovaný)
3. Nainstalujte si Everest, postačí home edition ke stažení zde
4. Integrovaná zvukovka - v záložce Základní deska, si zvolíte znova záložku Základní deska a tam na 3. řádku najdete Název základní desky. Pokud nebude v názvu desky napsán výrobce tak jako poslední položka v seznamu je Výrobce základní desky, kde máte přesný název výrobce.
5. Dedikovaná zvukovka - v záložce Multimédia zvolíme položku PCI/PnP Audio kde budeme mít vše potřebné k nalezení ovladačů.
6. Na stránkách výrobce si najdeme podle typu základní desky nebo dedikované zvukovky její ovladače na příslušný operační systém.
7. Nainstalujeme ovladače a restartujeme počítač, pokud ani potom zvuk nepojede a jste si jistý, že máte pořádně zastrčený repráky/sluchátka a nemáte ztlumenou hlasitost v nastavení hlasitosti tak si teprve založte vlastní téma kde Vám poradíme.

Moc mi to nepomohlo v BIOSu to asi zaplý je ,když mi to fungovalo půl roku a najednou to nefunguje a s počítačem se nijak nemanipulovalo,ale nevim jak to poznat jestli jo nebo ne :( a v tom Everestu nemam napsaný od jaký je to firmy ale asi je to od ASUSu protože na googlu sem našel že odle toho ID by to mělo bejt ono,největší problém je že já nevim jak zjistim jakej typ zakladní desky mam a jak se celkově jmenuje :( ,moc se v počítačích nevyznám
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Sedlo v pon lis 22, 2010 20:26

Tak otevři počítač a hledej nějakej nápis na desce, když to teda nemáš napsaný v everestu.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v pon lis 22, 2010 20:43

http://driver.wareseeker.com/Sound-Card ... 1f8358a284 tohle sem si stáhnul ...a když sem to začal instalovat napsalo to ''We can't find HD audio device ,takže problém bude myslim v něčem jinym než v ovladači ale nevim :D .. jj jdu se na to kouknout možná něco najdu .. za 10 minut napíšu
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v pon lis 22, 2010 20:53

našel sem tam napsáno M2N68​-LA
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v pon lis 22, 2010 21:59

teď sem si dostáhnul ještě jinou verzi everestu a tady už je název tý zákl.desky ...:)

ID základní desky 02/20/2009-MCP61P-NARRA3-00
Název základní desky HP Compaq dx2450
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Sedlo v pon lis 22, 2010 23:04

Tak co máš tedy asusa nebo HPčko? To co si našel na desce by sedělo na asusa, ten má podobný značení desek. Koukni na jejich stránky a skus nainstalovat nejnovejší ovladače. A stahuj to přímo ze stránek asusu.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v úte lis 23, 2010 14:24

Nenašel sem to, prosim pošleš mi odkaz ?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v úte lis 23, 2010 14:28

Už to mam na asusu to nebylo ale na HP jo.. koukni prosim jestli je to správnej odkaz :) http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... 093#113165
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problém se zvukem

Příspěvekod Anonymous v úte lis 23, 2010 14:33

restartoval sem PC a funguje to :) moc díky za rady
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Předchozí

Zpět na Základní desky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 2 návštevníků

cron