Download | Programy

seká se zvuk ..

Zdroje, monitory, tiskárny, scanery, myši, klávesnice, zvukové karty, CD a DVD mechaniky a další

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Luci
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: stř bře 28, 2012 13:14

seká se zvuk ..

Příspěvek od Luci »

Dobrý den,
Mám starší PC možná nějakých 6 let starý a poslední rok nebo dva mi blbne zvuk. PC je měsíc zpátky zformátovaný a přeinstalovaný winy, všechno klapalo v pořádku ... nedávno jsem PC vysávala .. a od tý doby se mi zacal sekat zvuk. Pc nejede na 100% ani procesor, ani paměti. Plnej disk taky nemám, a podle antiviráku je to čistý. Seká se zvuk jak na písničkách na youtube a nebo normálně v PC .. vždycky z toho mam remixy, když je PC v klidu a nic na něm nedělám tak je to dobrý .. ale kdyz zacnu něco stahovat nebo instalovat, automaticky se to začne hrozně moc sekat.... díky za jakoukliv pomoc .
Bajbic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 60
Registrován: úte pro 06, 2011 15:37

Re: seká se zvuk ..

Příspěvek od Bajbic »

Toto je fakt divný. Pokud se to vždy děje, pokud se spustí nějaký program, mám za to, že to bude závada softwarového charakteru. Zkoušela jse přeinstalovat ovladače zvukových karet? Háže to někde (kdekoliv) chybové hlášky?

_________________
Too much work? Outsourcing IT!
Návštěvník

Re: seká se zvuk ..

Příspěvek od Návštěvník »

To jsem zkoušela, ale jediný co mi na to vždycky pomohlo bylo reinstal winu, komplet formát a reinstal. Ale zátěž na procesoru nebo paměti neni, ale prostě když se něco načítá .. klasika .. mám zaplý rádio a prohlížeč na seznamu dejme tomu .. a začnu načítat word nebo kterýkoliv jinej program co se nějak načítá něco na úpravu fotek nebo tak, automaticky se to začne kousat, sekat zvuk ... a je to fakt jak remix. Nevim co jinýho s tim ...
Odpovědět