Fraps 3.0.0 DOWNLOAD

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

Re: Fraps - problém

Příspěvekod Anonymous v sob říj 07, 2006 15:53

PCMark píše:
Psychobolos píše:Prosím vás, kdo s tím máte zkušenost, nebo kdo máte dobrý nápad: najednou mi přestal pracovat Fraps - nezobrazuje se mi FPS a video ani snímek už nepořídím. Jsem z toho velmi zklamaný, ale neumím si poradit. Napadá někoho co s tím, nebo jakým programem Fraps nahradit? Díky všem za reakce!

zkuste ten program přeinstalovat


Děkuji za radu (dřív jsem nemohl odepsat)! Zkusil jsem to asi dvakrát, ale bohužel... Nakonec jsem se vrátil ke starší verzi, která však snímá pouze do formátu BMP, a složitě pak snímky zmenšuji pomocí dalšího softwaru. Protože mi však jde i snímání videí, je to lepší než nic.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: fraps

Příspěvekod Anonymous v pon led 15, 2007 20:11

lupac píše:portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo



maš to omezene na 30second jako ja kdy bysi chtěl plnou verzi stoji koleem 20usd :evil:
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Anonymous v ned úno 11, 2007 21:04

Ahoj. Mám fraps, ale nejde mi natočit zvuk. Ať mám jakoukoli verzi. Sestře to jde se zvukem. Zkoušel jsem to přeinstalovávat, ale nic.
Není to nějáká chyba v pc? Nebo čím to je?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Mareq v pon dub 02, 2007 19:20

Hele, nevíte někdo, jak se dá udělat něco jako makro, které by každých 29 vteřin zmáčklo dvakrát po sobě F9? :) Tím by se dala obejít ta free verze. :)
Mareq
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon dub 02, 2007 19:18
Bydliště: CStrike server

Nahrávání videa v hrách přes Fraps

Příspěvekod Ancalagon v čtv dub 05, 2007 21:33

Dobrý den,
chtěl jsem si nahrát video ze hry pomocí utilitky Fraps, jenže ať dělám co dělám, vždycky je ten problém, že framerate v dané hře při stisknutí tlačítka záznamu klesne až na velmi nízké hodnoty (10 fps i méně), a to i u graficky jednoduchých her. Zkoušel jsem změnit nastavení, vyzkoušel jsem i podobné programy, ovšem bez výsledku. Moje sestava: procesor Athlon XP 2600+, GeForce 7600GS, 1 GB RAM DDR1. Je to snad málo? Kamarád má velice podobnou sestavu (Pentium 3 Ghz, GeForce 6600 256 MB, 1 GB RAM) a záznam videa přes Fraps ve hrách mu prý jde naprosto v pohodě. Kde je problém? Poraďte prosím.
Ancalagon
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv dub 05, 2007 21:22

Příspěvekod Cacito v čtv črc 19, 2007 07:49

ja myslim ze u tebe bude problem v procesoru asi to neutahne :)
AMD athlon 64 3500+ EE AM2(AC freezing 64) 1.38 250fsb 2,76ghz deska Asrock ALIVENF4G-DVI A-Data 800+ extrem edition Asus EAH 2600 XT zdroj 450W
Uživatelský avatar
Cacito
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 118
Registrován: stř čer 27, 2007 16:31
Bydliště: Teplice,Osek

Příspěvekod Awast v čtv črc 19, 2007 08:09

Cacito: Blbost, neplácej nesmysly...

Někde se ti hádají nějaké drivery... nebo máš něco špatně nastavené... FRAPS je velmi nenáročná utilita, a Tvůj harware ještě ujde...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod Richi v čtv črc 19, 2007 14:05

Měl jsem Fraps i SnagIt 8. Nikdy mi nešli spustit v žádné hře. Když jsem je spustil dříve než hru, po nahrátí hry jsem viděl jen černou obrazovku.
Pravda však je, že jsem to zkoušel dohromady jen asi šestkrát a víc času tomu nevěnoval.
Richi
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 56
Registrován: pát bře 30, 2007 01:16

Příspěvekod matri.x v pát črc 20, 2007 10:04

tak jsem ho testnul a super. S tim spojovaním to je jediná možnost. a kolik stoji full?
matri.x
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 139
Registrován: úte čer 19, 2007 09:18

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

Příspěvekod Paty v stř bře 26, 2008 14:25

nemate nekdo na ten fraps crack nebo neco?
Paty
 

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

Příspěvekod Anonymous v čtv dub 17, 2008 07:00

ahoj chtel bych se zeptat jestli nevite proc mi v tomto programu FRAPS nejde tocit Flashovy program..diky:)..nebo co s tim mam delat aby to slo
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

Příspěvekod Patholog v úte říj 21, 2008 06:18

CRC existuje ale pokud jsi měl nainstalovanou Trial verzi tak ti ta CRClá nepojede.
Patholog
 

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

Příspěvekod _W!x_ v úte pro 16, 2008 14:57

Mám problém když zapnu nahrávání ve frapsu tak se mi nahraje obraz šecko ok ale při přehrání videa se mi video zobrazuje jen v rohu a kolem něho je černo :) řekněme že když se dívate na film máte ho přes celou obrazovku ale když video nahrané z frapsu mám jen asi přes čtvrtku a zbytek je tma...nevíte co s tím?
_W!x_
 

Re: fraps

Příspěvekod Lhotis v pát led 02, 2009 10:23

Ja si taky delal movie z CoD2 ale tech 30 sekund na to staci tam se nenahrava cely cela runda ale u neceho delsiho me to taky stvalo
Asus P5B Premium, Intel C2D 2,4 gHz, Patriot 4Gb, Gigabyte GTX460, Samsung F3 1TB+Hitachi 250Gb
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Lhotis
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon pro 29, 2008 13:10
Bydliště: Votice

debilita jmenem FRAPS

Příspěvekod Anonymous v ned dub 05, 2009 19:01

Do prdele sem fakt jedinej komu se samo vyina nahravani FRAPSu?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

Příspěvekod Sedlo v pon dub 06, 2009 21:26

Nejsi, jestli máš free verzi tak ta je omezená délkou záznamu na 30s
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

Příspěvekod Anonymous v pon dub 20, 2009 15:22

Čus pls uploadněte někdo prosim mcrack třeba na rapida nebo tak něco! a nebo pls writnete na p.a.v.e.l.com@seznam.cz! Díky moc těm co pomohou
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

Příspěvekod Camazoo v pon dub 20, 2009 15:39

anonymous: nebudu se tady sáhodlouze rozepisovat o tvé zjevné inteligenci, omezím to na jednoduché "zalez !" ;)
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

Příspěvekod Anonymous v ned čer 14, 2009 19:10

je to dobrej program akurat mi vadi nahral sem video z delkou 2:17min. a velikost videa je 7,11 GB co pak to nejde prevadet rovnou do jinyho formatu treba do avi ? ? ? ? ? ?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

Příspěvekod Camazoo v ned čer 14, 2009 19:36

videa nahraná frapsem jsou ukládána do *avi. Velká jsou proto, že nejsou žádným způsobem komprimovaná. Takže nic co by nevyřešil např. MediaCoder
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

PředchozíDalší

Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron