Stránka 2 z 3

Re: Fraps - problém

PříspěvekNapsal: sob říj 07, 2006 15:53
od Anonymous
PCMark píše:
Psychobolos píše:Prosím vás, kdo s tím máte zkušenost, nebo kdo máte dobrý nápad: najednou mi přestal pracovat Fraps - nezobrazuje se mi FPS a video ani snímek už nepořídím. Jsem z toho velmi zklamaný, ale neumím si poradit. Napadá někoho co s tím, nebo jakým programem Fraps nahradit? Díky všem za reakce!

zkuste ten program přeinstalovat


Děkuji za radu (dřív jsem nemohl odepsat)! Zkusil jsem to asi dvakrát, ale bohužel... Nakonec jsem se vrátil ke starší verzi, která však snímá pouze do formátu BMP, a složitě pak snímky zmenšuji pomocí dalšího softwaru. Protože mi však jde i snímání videí, je to lepší než nic.

Re: fraps

PříspěvekNapsal: pon led 15, 2007 20:11
od Anonymous
lupac píše:portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo



maš to omezene na 30second jako ja kdy bysi chtěl plnou verzi stoji koleem 20usd :evil:

PříspěvekNapsal: ned úno 11, 2007 21:04
od Anonymous
Ahoj. Mám fraps, ale nejde mi natočit zvuk. Ať mám jakoukoli verzi. Sestře to jde se zvukem. Zkoušel jsem to přeinstalovávat, ale nic.
Není to nějáká chyba v pc? Nebo čím to je?

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 19:20
od Mareq
Hele, nevíte někdo, jak se dá udělat něco jako makro, které by každých 29 vteřin zmáčklo dvakrát po sobě F9? :) Tím by se dala obejít ta free verze. :)

Nahrávání videa v hrách přes Fraps

PříspěvekNapsal: čtv dub 05, 2007 21:33
od Ancalagon
Dobrý den,
chtěl jsem si nahrát video ze hry pomocí utilitky Fraps, jenže ať dělám co dělám, vždycky je ten problém, že framerate v dané hře při stisknutí tlačítka záznamu klesne až na velmi nízké hodnoty (10 fps i méně), a to i u graficky jednoduchých her. Zkoušel jsem změnit nastavení, vyzkoušel jsem i podobné programy, ovšem bez výsledku. Moje sestava: procesor Athlon XP 2600+, GeForce 7600GS, 1 GB RAM DDR1. Je to snad málo? Kamarád má velice podobnou sestavu (Pentium 3 Ghz, GeForce 6600 256 MB, 1 GB RAM) a záznam videa přes Fraps ve hrách mu prý jde naprosto v pohodě. Kde je problém? Poraďte prosím.

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 07:49
od Cacito
ja myslim ze u tebe bude problem v procesoru asi to neutahne :)

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 08:09
od Awast
Cacito: Blbost, neplácej nesmysly...

Někde se ti hádají nějaké drivery... nebo máš něco špatně nastavené... FRAPS je velmi nenáročná utilita, a Tvůj harware ještě ujde...

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 14:05
od Richi
Měl jsem Fraps i SnagIt 8. Nikdy mi nešli spustit v žádné hře. Když jsem je spustil dříve než hru, po nahrátí hry jsem viděl jen černou obrazovku.
Pravda však je, že jsem to zkoušel dohromady jen asi šestkrát a víc času tomu nevěnoval.

PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 10:04
od matri.x
tak jsem ho testnul a super. S tim spojovaním to je jediná možnost. a kolik stoji full?

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: stř bře 26, 2008 14:25
od Paty
nemate nekdo na ten fraps crack nebo neco?

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: čtv dub 17, 2008 07:00
od Anonymous
ahoj chtel bych se zeptat jestli nevite proc mi v tomto programu FRAPS nejde tocit Flashovy program..diky:)..nebo co s tim mam delat aby to slo

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: úte říj 21, 2008 06:18
od Patholog
CRC existuje ale pokud jsi měl nainstalovanou Trial verzi tak ti ta CRClá nepojede.

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: úte pro 16, 2008 14:57
od _W!x_
Mám problém když zapnu nahrávání ve frapsu tak se mi nahraje obraz šecko ok ale při přehrání videa se mi video zobrazuje jen v rohu a kolem něho je černo :) řekněme že když se dívate na film máte ho přes celou obrazovku ale když video nahrané z frapsu mám jen asi přes čtvrtku a zbytek je tma...nevíte co s tím?

Re: fraps

PříspěvekNapsal: pát led 02, 2009 10:23
od Lhotis
Ja si taky delal movie z CoD2 ale tech 30 sekund na to staci tam se nenahrava cely cela runda ale u neceho delsiho me to taky stvalo

debilita jmenem FRAPS

PříspěvekNapsal: ned dub 05, 2009 19:01
od Anonymous
Do prdele sem fakt jedinej komu se samo vyina nahravani FRAPSu?

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: pon dub 06, 2009 21:26
od Sedlo
Nejsi, jestli máš free verzi tak ta je omezená délkou záznamu na 30s

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: pon dub 20, 2009 15:22
od Anonymous
Čus pls uploadněte někdo prosim mcrack třeba na rapida nebo tak něco! a nebo pls writnete na p.a.v.e.l.com@seznam.cz! Díky moc těm co pomohou

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: pon dub 20, 2009 15:39
od Camazoo
anonymous: nebudu se tady sáhodlouze rozepisovat o tvé zjevné inteligenci, omezím to na jednoduché "zalez !" ;)

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: ned čer 14, 2009 19:10
od Anonymous
je to dobrej program akurat mi vadi nahral sem video z delkou 2:17min. a velikost videa je 7,11 GB co pak to nejde prevadet rovnou do jinyho formatu treba do avi ? ? ? ? ? ?

Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: ned čer 14, 2009 19:36
od Camazoo
videa nahraná frapsem jsou ukládána do *avi. Velká jsou proto, že nejsou žádným způsobem komprimovaná. Takže nic co by nevyřešil např. MediaCoder