Stránka 1 z 3

Fraps 3.0.0 DOWNLOAD

PříspěvekNapsal: sob kvě 20, 2006 10:12
od PCMark
Fraps se používá především k zobrazení FPS při spuštěné hře, dokáže také dělat screeny při stisku navolené klávesy. Umí také nahrát video při hrání vaši oblíbené hry.

Fraps 3.0.0 můžete stahovat zde:

http://www.fraps.com/download.php
velikost: 2.0MB
Obrázek

//camazoo: vzhledem k tomu, že vyšla nová verze (3.0.0 ,podpora W7 a DX11) jsem příspěvek trochu updatoval

PříspěvekNapsal: pát kvě 26, 2006 20:27
od Shotgunman
stímhle programem mám jen dobrí zkušenosti .. krom toho že u něj 10 vteřin zabere cca 100MB kvůli naprosto stejné kvalitě záznamu jako hry kterí ste hrály

PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 19:09
od BigAnonym
Shotgunman píše:stímhle programem mám jen dobrí zkušenosti .. krom toho že u něj 10 vteřin zabere cca 100MB kvůli naprosto stejné kvalitě záznamu jako hry kterí ste hrály


No kdyby video musel při ukládání ještě komprimovat, tak by to nejspíš zatěžovalo počítač a při hraní náročné hry by to asi nebylo moc dobré.

PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 19:50
od Shotgunman
mno no ot dělá itak .... když mm COD2 160 fps a při fraps jich mám 15 a to mán nastavený fraps na nahrávání pouhých 30 fps bez zvuku

PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 20:02
od PCMark
ono to video v realu může spiš ukladat jen spectrator a nebo někdo, kdo má hodně rychly počitač

Fraps - problém

PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2006 10:11
od Anonymous
Prosím vás, kdo s tím máte zkušenost, nebo kdo máte dobrý nápad: najednou mi přestal pracovat Fraps - nezobrazuje se mi FPS a video ani snímek už nepořídím. Jsem z toho velmi zklamaný, ale neumím si poradit. Napadá někoho co s tím, nebo jakým programem Fraps nahradit? Díky všem za reakce!

---------------------------
concionator@seznam.cz

Re: Fraps - problém

PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2006 10:13
od PCMark
Psychobolos píše:Prosím vás, kdo s tím máte zkušenost, nebo kdo máte dobrý nápad: najednou mi přestal pracovat Fraps - nezobrazuje se mi FPS a video ani snímek už nepořídím. Jsem z toho velmi zklamaný, ale neumím si poradit. Napadá někoho co s tím, nebo jakým programem Fraps nahradit? Díky všem za reakce!

zkuste ten program přeinstalovat

PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2006 10:44
od maestro
fraps je dobrej, zacal jsem ho ted pouzivat, udelam videicko ze hry a pak si to prekonvertuju na flash a dam na web :)

viz: heroes 5

fraps

PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 11:43
od Anonymous
portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo

Re: fraps

PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 13:02
od maestro
lupac píše:portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo


po 30 vterinach? :)
na 30 vterin je omezena trial verze !

Re: fraps

PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 20:01
od Anonymous
maestro píše:
lupac píše:portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo


po 30 vterinach? :)
na 30 vterin je omezena trial verze !



to bude asi ono, dá se to nejak obejít. :)

Re: fraps

PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 20:10
od maestro
lupac píše:
maestro píše:
lupac píše:portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo


po 30 vterinach? :)
na 30 vterin je omezena trial verze !



to bude asi ono, dá se to nejak obejít. :)


Koupit si plnou verzi, nebo nahravat po 30 vterinach a pak si videa spojit ;)

Re: fraps

PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 20:30
od Anonymous
maestro píše:
lupac píše:
maestro píše:
lupac píše:portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo


po 30 vterinach? :)
na 30 vterin je omezena trial verze !



to bude asi ono, dá se to nejak obejít. :)


Koupit si plnou verzi, nebo nahravat po 30 vterinach a pak si videa spojit ;)


to je na nic, musim se kouknout po necem jinem. jinak dik

FRAPS

PříspěvekNapsal: čtv srp 31, 2006 17:51
od Anonymous
tenhle programek se mi moc libi ale mam s nim problem co me fakt sere-na notebooku to slo v klidu ale na stolni masine to pri nahravani ze hry zpozuje zvuk a to je pekne na pi.u poradte nekdo pls

FRAPS

PříspěvekNapsal: čtv srp 31, 2006 17:52
od Anonymous
tenhle programek se mi moc libi ale mam s nim problem co me fakt sere-na notebooku to slo v klidu ale na stolni masine to pri nahravani ze hry zpozduje zvuk a to je pekne na pi.u poradte nekdo pls

PříspěvekNapsal: úte zář 05, 2006 12:42
od Anonymous
prosim nauci me nekdo pracovat na tom FRAPSU???obradte se na 319-017-143 dikys :mrgreen: :D

Re: Fraps

PříspěvekNapsal: čtv zář 07, 2006 00:36
od Anonymous
Nema nekdo crack na Fraps? Je to super programek ale tech 30 vterin je fart na *****

Re: Fraps

PříspěvekNapsal: čtv zář 07, 2006 07:58
od PCMark
Mefisto píše:Nema nekdo crack na Fraps? Je to super programek ale tech 30 vterin je fart na *****

NE :evil: !

PříspěvekNapsal: stř zář 13, 2006 12:09
od Anonymous
Zdravim vsechny. Mam problem s timhle jinak supr programem. Driv jsem ho pouzival na nahravani z her, OFP, CS vse v pohode. Od doby, kterou neumim presne urcit me tenhle program dela jednu nepeknou vec, a to ze pri nahravani zaroven video komprimuje. Je sice hezke ze vysledny soubor ma jen par MB ale pri nahravani z toho nedam vic, jak 5 fps coz je me na nic... Nevim, cim se to stalo, skusil jsem uz odinstalovat, fraps, vsechny programy na prevody videa a znovu dat, jen fraps. Porad to ten chuj ale dela... PLS hlep.

PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 17:29
od Anonymous
Nic, zadna rada? To je skoda

Sarge