Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?

Instalace, nastavení, programy ke stažení zdarma, pouze freeware, shareware, trial a demo

Moderátor: Moderátoři

Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?

Příspěvekod Zurich v čtv kvě 25, 2006 15:28

tedka jsem si kupil vypalovacku na dvd a mam nero burning room a nevim jak vypalit dvd film aby sel i na dvd prehravaci na televizi??prosim poradte!!
Zurich
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 44
Registrován: sob dub 08, 2006 11:04

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz

Příspěvekod PCMark v čtv kvě 25, 2006 15:32

Zurich píše:tedka jsem si kupil vypalovacku na dvd a mam nero burning room a nevim jak vypalit dvd film aby sel i na dvd prehravaci na televizi??prosim poradte!!

Pokud si budeš chtít udělat třeba zálohu DVD filmu z originálu, tak musiš ten originál otevřít v programu DVD Shrink, v kterém si vybereš co nepotřebuješ (třeba cizi zvuk. stopy, bonusy apod.) a kompresi nastavíš na automaticky, pro menu můžeš vybrat vyšší kompresy a nastavíš že výsledek chceš uložit jako image ISO a to pak vypálíš třeba v programu Alcohol 120% :)
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz

Příspěvekod Zurich v čtv kvě 25, 2006 15:37

Ale ja tedka potrebuju vypalit dvd film uz ktery je vypaleny a ne original!!ale diky za radu
Zurich
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 44
Registrován: sob dub 08, 2006 11:04

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz

Příspěvekod PCMark v čtv kvě 25, 2006 15:39

Zurich píše:Ale ja tedka potrebuju vypalit dvd film uz ktery je vypaleny a ne original!!ale diky za radu

tak v programu alkohol 120% dáš vytvořit image a až se vytvoří tak ji necháš vypálit, pokud to původní dvd šlo přehrát ve stolním přehrávači, tak to vypálené půjde taky
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz

Příspěvekod Zurich v čtv kvě 25, 2006 15:46

No a kdyz mi to dvd co to sneho chcu vypalit jde jenom na pocitaci mi de a nejde na televizi tak musim sehnat dvd aby slo pak na televizi???
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)
Zurich
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 44
Registrován: sob dub 08, 2006 11:04

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz

Příspěvekod PCMark v čtv kvě 25, 2006 15:49

Zurich píše:No a kdyz mi to dvd co to sneho chcu vypalit jde jenom na pocitaci mi de a nejde na televizi tak musim sehnat dvd aby slo pak na televizi???

a v jakem formatu je to na tom puvodnim DVD uloženo ?
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz

Příspěvekod Zurich v čtv kvě 25, 2006 15:50

normalni dvd
akorat jak jsem to vypalil tak to nejde na televizi ale jenom na kompu!!a to dvd co jsem mel pujcene(to co jde na televizi a na pocitac)to uz jsem vratil!
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)
Zurich
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 44
Registrován: sob dub 08, 2006 11:04

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz

Příspěvekod PCMark v čtv kvě 25, 2006 15:56

Zurich píše:normalni dvd
akorat jak jsem to vypalil tak to nejde na televizi ale jenom na kompu!!a to dvd co jsem mel pujcene(to co jde na televizi a na pocitac)to uz jsem vratil!

tak si ho pujči znova a vypal to z něho pořadně
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

DVD

Příspěvekod Anonymous v pon črc 10, 2006 18:56

kupil jsem si vypalovacku na dvd a mam nero Start Mart a nevim jak vypalit dvd film aby sel i na dvd prehravaci na televizi??prosim poradte!!
:D
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: DVD

Příspěvekod PCMark v pon črc 10, 2006 19:17

klvac píše:kupil jsem si vypalovacku na dvd a mam nero Start Mart a nevim jak vypalit dvd film aby sel i na dvd prehravaci na televizi??prosim poradte!!
:D

a z čeho to chceš vypálit?
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod Anonymous v stř zář 27, 2006 14:07

zdravim..taky mam obdobny problem..ja bych potreboval vypalit film tak,aby sel na dvd prehravaci u tv a filmy jsou v avi nebo xvid formatu.dik
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Zdenek v stř zář 27, 2006 15:52

Někdy bývá potřeba, aby mělo médium nastavený book-type na DVD-ROM. Více na cdr.cz, tam určitě najdete i návody na vypalování.
Naposledy upravil Zdenek dne čtv zář 28, 2006 17:42, celkově upraveno 1
Zdenek
Uživatelský avatar
Zdenek
Čestný člen
 
Příspěvky: 205
Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Bydliště: Praha

Příspěvekod zener v stř zář 27, 2006 23:28

Anonymous píše:zdravim..taky mam obdobny problem..ja bych potreboval vypalit film tak,aby sel na dvd prehravaci u tv a filmy jsou v avi nebo xvid formatu.dik

Pouzij program ConvertXToDVD ;)
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?

Příspěvekod karel tak si sezen program clone dvd2 a tam to stahneš ten film a pak ti to pude sude v čtv úno 19, 2009 11:07

tak si sezen program clone dvd2 a tam daš treba film orikynal a das kopirovat gvsechny tituly pak kliknes na dvd video a daš tam d a pak pokracovat a pak sase pokracovat a potom počkaš až tam bude sto pricent a pak ti dvd vijede a daš tam prazdne dvd a zavreš to a sase čekaš az tam bude sto procent a pak das vysunout dvd a pak ti to pude dvd prehravači
karel tak si sezen program clone dvd2 a tam to stahneš ten film a pak ti to pude sude
 

Re:

Příspěvekod NSBM v čtv úno 19, 2009 12:26

Anonymous píše:zdravim..taky mam obdobny problem..ja bych potreboval vypalit film tak,aby sel na dvd prehravaci u tv a filmy jsou v avi nebo xvid formatu.dik


normalne to vypal jako datove DVD (vejde se tam 5-6 filmu) a kazdej slusnej DVD prehravac by to mel prehrat.. ja to takhle delam uz roky a v pohode :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?

Příspěvekod pc manik v ned bře 15, 2009 14:58

pokud to potřebuješ spustit na TV tak přes program DVD Marker neboli přes Nero Startsmart dáš vypálit video a tam vložíš film
Uživatelský avatar
pc manik
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 334
Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Bydliště: Hradec Králové

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?

Příspěvekod Anonymous v pon čer 29, 2009 14:06

jak vyplim film ktery jsem si stahl z internetu ? mam na to program nero startsmart...porad te prosim
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?

Příspěvekod pc manik v úte čer 30, 2009 12:20

Anonymous píše:jak vyplim film ktery jsem si stahl z internetu ? mam na to program nero startsmart...porad te prosim

Nero startsmart na vypelení Video disku nestačí na to potřebuješ Nero7.
Uživatelský avatar
pc manik
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 334
Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Bydliště: Hradec Králové

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?

Příspěvekod strelec v stř srp 12, 2009 18:19

Obávám se, že jak se říká "z hov** bič neupleteš". Pokud někdo chce vypalovat DVD video, musí o této problematice něco znát. Jestli někdo očekává, že mu někdo na dvou řádcích podá vyčerpávající návod jak postupovat v případě konkretního, potažmo nespecifikovaného" formátu, tak to očekává od života příliš mnoho.
Tato problematika je obsáhlá a má mnoho záludností. Doporučuji se porozhlédnout po internetu a vstřebat něco informací. Pak už snad i položené otázky budou mít nějaký smysl.

Střelec
strelec
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon lis 03, 2008 18:53

Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?

Příspěvekod Anonymous v úte led 05, 2010 19:40

A jak to mam , prosim vas udelat kdyz mam originalni DVD ktere je kodovane a chci ho prepalit??? Nejde mi to a nikdo mi kloudne neporadil...
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Další

Zpět na Ostatní programy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron