Strong DC++ DOWNLOAD

Instalace, nastavení, programy ke stažení zdarma, pouze freeware, shareware, trial a demo

Moderátor: Moderátoři

Re: problem

Příspěvekod Anonymous v stř zář 06, 2006 08:04

Helensky píše:Prosim mam problemek, mam uz dlouhou dobu StrongaDC++, a nikdy jsem s nim nemela problem, az do minulyho tydne. Kdyz ho zpustim, tak po par minutach se mi otevre okno ze Genetic Host system Win32 neodpovida a bude ukoncen a tim se mi shodi pripojenio na net. Nevim kde je chyba. Zkousela jsem si stahnout noveho Stronga,ale pouze ho stahnu zazipovanyho,ale nemohu ho rozbalit:(
občas mi to udělá taky a dřív to tak nebylo, co je ale horší, že mitujne třeba po dvou hodinách stahování
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Anonymous v stř zář 06, 2006 08:11

Alpha007 píše:Tak ted si me pobavil ty, protoze moje nazory jsou naprosto v poradku :)

Možná by ses měl dát dokupy s Hulánem, to by prospělo tvému světonázoru. Až totiž labely pochopí, že disk za šest kil je zlodějina úplně stejného charakteru, jen posvěcená státem, tak příjdou na to, že disk za 30 k je to przvý vořechový, pak si jich tejdně obědnám stovku. Zatím ale dostanou ze mě leda tak hovno
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Anonymous v stř zář 06, 2006 08:13

Anonymous píše:
Alpha007 píše:Tak ted si me pobavil ty, protoze moje nazory jsou naprosto v poradku :)

Možná by ses měl dát dokupy s Hulánem, to by prospělo tvému světonázoru. Až totiž labely pochopí, že disk za šest kil je zlodějina úplně stejného charakteru, jen posvěcená státem, tak příjdou na to, že disk za 30 k je to przvý vořechový, pak si jich tejdně obědnám stovku. Zatím ale dostanou ze mě leda tak hovnto To patřilo samosebou ALFE007
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Anonymous v ned říj 08, 2006 15:41

teda takový trapný fórum na kterým nechcou mít warez. tak to je potom o ničem. jo a Strong DC++ není warez program ale všichni ho pro warez používají a to už je jiná věc.

http://www.ktk****.cz - nejlepší PC fórum

//edit Mark: linky na fora s warezem zde nebudou
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod PCMark v ned říj 08, 2006 16:24

Krtek píše:teda takový trapný fórum na kterým nechcou mít warez. tak to je potom o ničem.
http://www.ktk****.cz - nejlepší PC fórum

teda takový trapný fórum na kterým chcou mít warez. tak to je potom o ničem. :lol:
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Re: problem

Příspěvekod Pockmat v ned říj 08, 2006 18:31

Pokud ti nejde rozbalit, stahni si lepsi ZIP program.
Jinak na DC++ a jine klony jsou myslim i jina fora a hlavne specializovany, tak se vsichni ptejte tam! :idea:
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Uživatelský avatar
Pockmat
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 432
Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Bydliště: Brno

Příspěvekod Anonymous v čtv říj 12, 2006 14:52

Všichni by se měli podívat zpět na základní školu. Je příšerné, jak někteří zvás píšou :!:
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Anonymous v úte pro 05, 2006 14:49

Flashový návod na strong dc++ naleznete na http://www.flash-dc.net :)
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Strong DC++ DOWNLOAD

Příspěvekod Anonymous v úte pro 05, 2006 14:51

PCMark píše:popis Strong DC++ :
Strong DC++ je klient pro sdílení souborů v síti Direct Connect. Jedná se o modifikace programu DC++, která přináší spoustu novinek a vylepšení z dalších modifikací. Jelikož je program DC++ vyvíjen pod licencí GNU/GPL, můžete si stáhnout zdrojový kód a dále jej upravovat
zdroj: http://strongdc.berlios.de/

Hlavní výhoda oproti obyčejnému DC++ je možnost segmentového stahování, kdy jeden soubor můžete stahovat od více uživatelů najednou.

Aplikace se neinstaluje, stačí pouze rozbalit. Archiv již obsahuje soubor s čestinou.

Strong DC++ download ve verzi 2.03 zde:
Strong DC++ 2.03 Download

Strong DC++ download ve verzi 2.02 zde:
Strong DC++ 2.02 Download


Strong DC++ 2.01 můžete stahovat zde:
Strong DC++ 2.01 Download


Strong DC++ 1.00 RC10 můžete stahovat zde:
Strong DC++ 1.00 RC10 Download

češtinu pro Strong DC++ 1.00 RC10 můžete stahovat zde:
čeština Strong DC++ DOWNLOAD

návod pro Strong DC++ 1.00 RC10
je zde:
http://petr-havlicek.blog.cz/0512/navod ... -instalace

Flashový návod pro Strong dc++ na http://www.flash-dc.net :)
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Anonymous v stř pro 06, 2006 16:48

mohl bych poprisit o naky navod ne na nastavení ale jak začít něco stahovat nebo tak něco....prosím. :?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Nemůžu spustit DC++2.02

Příspěvekod Anonymous v čtv pro 07, 2006 21:20

Zdravím,
po spuštění DC++2.02 se snažím změnit jazykové nastavení na češtinu, ale když v nastavení vyberu českou verzi, program mi okamžitě vyhodí hlášku "program provedl neplatnou operaci a bude ukončen". V původním jazykovém nastavení v angličtině se dá program otevřít.

Když jsem odinstaloval verzi 2.03 a nainstaloval verzi 2.02, tak verzi 2.02 již nemohu otevřít vůbec, neboť při poklepání na spouštěcí soubor mi počítač okamžitě vyhodí hlášku "Soubor STRONGDC.EXE je propojen na chybějící export SHELL32.DLL: SHGetFolderPathW."

Pro upřesnění připomínám, že mám MS Windows 98 SE.

Díky za pomoc

kretomas@seznam.cz
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Aktuální novinky za světa DC++

Příspěvekod Anonymous v ned pro 10, 2006 15:09

[url=http://]http://dcmagnety.bloguje.cz/[/url]
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Problem

Příspěvekod Anonymous v sob pro 23, 2006 23:00

Prosim o pomoc nejde mi stahnout hublist http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2 v DC 2.03. Vzdy kdyz chci zobrazit huby v tomto hublistu tak mi to napise : Download failed: Pokus o pripojeni selhal, protoze pripojena strana v casovem intervalu radne neodpobedela, nebo vytvorene prip. Nevite nekdo co s tim. diky
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Anonymous v pát led 05, 2007 10:58

Nemuzu rozbalit soubor sdc203, prosil bych o radu
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod PCMark v pát led 05, 2007 14:39

tak si stáhni nejnovější verzi win raru popř. to muzeš zkusit stáhnou znovu
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Re: Problem

Příspěvekod Anonymous v sob led 13, 2007 00:51

Mottca píše:Prosim o pomoc nejde mi stahnout hublist http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2 v DC 2.03. Vzdy kdyz chci zobrazit huby v tomto hublistu tak mi to napise : Download failed: Pokus o pripojeni selhal, protoze pripojena strana v casovem intervalu radne neodpobedela, nebo vytvorene prip. Nevite nekdo co s tim. diky

ten isty problem mam aj ja
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

MÁM PROBLÉM

Příspěvekod Anonymous v ned led 21, 2007 12:16

Instaloval jsem si StrongDC++2.03 a nejde mi do toho dát čeština. Staženou ji mám, ale když jí vyberu v nastavení, tak mi to napíše: Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen. A pak mě to Strong zavře... Co mám dělat? Poradí mi někdo?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Tommy.86 v ned led 21, 2007 14:38

Patulda píše:mohl bych poprisit o naky navod ne na nastavení ale jak začít něco stahovat nebo tak něco....prosím. :?


koukni na http://www.prolamy.com/ ;)
Uživatelský avatar
Tommy.86
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 308
Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Bydliště: Ostrava

nic se nestahuje

Příspěvekod Davka v pát úno 16, 2007 11:20

minulí týden jsem reinstaloval Win XP a do té doby mi Strong 2.03 šlapal jako hodinky. teď když chci něco stáhnout, tak mi to pouze stále načítá ale nestahuje, na huby se dostanu a ostatní uživatelé ode mě mohou stahovat, ale já nestáhnu ani 1 bajt.
Davka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: ned říj 22, 2006 10:21
Bydliště: Prostějov

nejde mi stahovat ze strongu++

Příspěvekod janek v sob črc 28, 2007 10:21

kde je problem,na hub se pripojim a kdyz dam vyhledavat tak se mi nic nevyhleda....,kde je problem?diky
janek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob črc 28, 2007 10:18

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní programy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 1 návštěvník

cron