Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Ovladač na integrovanou zvukovou kartu

Příspěvekod Anonymous v ned pro 31, 2006 11:07

Zdravim
Musel jsem preinstalovat WIN XP a od te doby nemam zvuk. Stale mi pise nalezeno multimedialni zarizeni , ale nenaistaluje se. Nevim kde najit ovladac. Mam integrovanou zv.kartu na zakladni desce, na ktere je napsano M811 VER:3.1. Nemam od toho bohuzel zadne CD. Poradi nekdo??Prosim.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod PCMark v ned pro 31, 2006 11:08

napiš přesný typ základní desky

pokud nevíš tak si stáhni everest - on ti to ukáže
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod Anonymous v ned pro 31, 2006 11:19

Tak je tam tahle. jsou potreba jeste nejake info??
Název základní desky PCChips M811
ID základní desky 06/18/2003-VT8367-8235-6A6LVE1HC-00
Pise to tam i vyrobce, ale opravdu se v tom nevyznam, nevim co mam stahnout a nainstalovat. Poradis??
Diky a preju hezkou oslavu konce roku a do noveho roku hodne zdravi atd....
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod ladarozan v ned pro 31, 2006 11:35

Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Příspěvekod PCMark v ned pro 31, 2006 11:56

mělo by to fungovat s ovladačema AC97, na foru tu mame novější verzi než je na stránce výrobce

http://pcmark.info/viewtopic.php?t=101
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod Anonymous v ned pro 31, 2006 12:39

ladarozan: Diky moc, uz to slape :D
Hezky Novy Rok::::
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

nejede mě zvuk

Příspěvekod Anonymous v úte led 30, 2007 13:21

čauvec mám počítač PIV HP D530 je tam integrovaná zvuková karta ale od té doby co jsem nainstaloval windows mě nejede zvuk nevíte jak to mám udělat? díkec moc předem.???
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: nejede mě zvuk

Příspěvekod Jackal v úte led 30, 2007 13:30

Anonymous píše:čauvec mám počítač PIV HP D530 je tam integrovaná zvuková karta ale od té doby co jsem nainstaloval windows mě nejede zvuk nevíte jak to mám udělat? díkec moc předem.???


Nainstaloval jsi pro zvukovku ovladače ?
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Anonymous v úte led 30, 2007 13:34

ten počítač jsem i koupil jako repas z boxedu a k tomu jsem nedostal žádný cédo .
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Jackal v úte led 30, 2007 13:42

Anonymous píše:ten počítač jsem i koupil jako repas z boxedu a k tomu jsem nedostal žádný cédo .


Nainstaluj si Everest a jukni jakou máš integrovanou zvukovku, pak si sosni ovladače. ;)
Třeba tady - http://www.slunecnice.cz/product/Everes ... 22A70E404D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Anonymous v pát úno 02, 2007 10:03

Tak mě to našlo že mám zvukovku Intel 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controllersnažil jsem se najít ovladač ale nepodařilo se mě to.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

ovladace na intel 82801DB ICH4

Příspěvekod Anonymous v ned úno 25, 2007 14:01

Mám stejný problém, v everestu mi to naslo vyse uvedeny typ zvukovky, odkaz na stahnuti ovladacu u Intelu nefunguje a ovladace ktery jsem se tam pokousel nacpat taky nejdou. Snazil jsem se tam dat vsechny mozny co jsem nasel,ale nic porad mi to pise nejakou chybu, nebo to pred koncem instalace spadne a restartuje PC,takze se to ani nenainstaluje... Uz si nevim rady,asi koupim PCI zvukovku a dam ji tam zvlast,protoze uz jsem hotovej s toho vecnyho hledani ovladacu a neuspechu. Muzete mi prosim nekdo poradit? Zkousel jsem tam dat Soundmax, CMI 87387, a ruzny dalsi ale nic...predem diky za pomoc
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod drak99 v ned dub 15, 2007 07:29

já mám to samý taky scháním ovladač -desku mám-
07/12/2000-693-596-8673-IA6LGC3CC-00 Chaintech 6VIA3
předem děkuji
:prayer:
drak99
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned dub 15, 2007 07:25

Příspěvekod ladarozan v ned dub 15, 2007 07:51

Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Příspěvekod pijus v ned dub 22, 2007 10:26

Ahoj, mám velmi podobný problém. Koupil jsem si notebok Asus F3H AP027, kde je bohužel dodatek, že Asus podporuje jenom Visty... Jenže já bych rád ještě zůstal u XP... Everest mi hlásí tuto základní desku: 63-0100-009999-00101111-020907-Calistoga$F3H00001_BIOS DATE: 02/09/07 VER: 203
A u zvukovky tohle:
Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller
Dá se teda někde najít ovladač pod WinXP?
Dík moc
pijus
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned dub 22, 2007 10:20

Příspěvekod Ryan v ned dub 22, 2007 11:37

mělo by to být normálně na http://www.intel.com
Ryan
Čestný člen
 
Příspěvky: 316
Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina

Příspěvekod PCMark v ned dub 22, 2007 11:56

tady si vyber jaký je tvůj chipset:
http://support.intel.com/support/chipsets/

a snad tam najdeš i ovladače pro WinXP

Nebo můžeš zkusit nechat operační systém vyhledat ovladač na internetu.
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod kubam v ned dub 29, 2007 14:47

Mám taky tento problém,po zformátování počítače nefunguje zvuk.
název zákl. desky: VIA P4MA Pro 533
ID: 03/12/2003-P4M266A-8235-6A6LWV5BC-00

Nevím,jakej ovladač tam můžu lupnout....předem díky
kubam
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned dub 29, 2007 12:28

Příspěvekod miekali v stř kvě 23, 2007 12:43

mám problém mám reproduktory 2.1 a hraje jenom subwofer a jeden reprák i když zapojím normal repráky 2.0 tak hraje taky jenom jeden poradte prosím
miekali
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř kvě 23, 2007 12:40

Příspěvekod Mr.Jackass v čtv čer 07, 2007 13:31

mám podobný problém přeinstaloval sem winwsi a od tý doby mi nejde zvuk....ale rozdíl je v tom že mi to hlásí že tam neni žádný zvukový zařízení..ani everest nic nenašel typ mí základovky: Asus A7N8X-XE
Mr.Jackass
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv čer 07, 2007 13:28

Další

Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron