:: ATITool 0.26 česky !! ::

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

:: ATITool 0.26 česky !! ::

Příspěvekod xmickey v úte led 16, 2007 09:00

Rozhodl jsem se udělat češtinu pro tento skvělý prográmek. Je to vůbec moje první čeština tak snad se bude líbit

Byl bych rád pokud by jste v překladu našli nějakou chybu napište mi ji sem
Pogram stahujte ZDE

Češtinu ZDE

Obrázek

ATITool je aplikace pro snadné přetaktování grafických karet postavených na čipech ATI na maximální výkon. Program si sám osahá možnosti systému a přetaktuje jádro grafické karty na maximum bez nastavení limitů.


Chyby o kterých vím:

SHOW 3D VIEW - Tohle jsem přeložil ale program to pořád ukazuje v EN

Když dáte např. Najdi max jádra a potom Abort přepíšou se tlačítka: Najdi max Jadra, Najdi max Pameti, Skenuj 3D obrazec zase do Angličtiny....

edit Mark: presunuto z graf. karet :)
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod xmickey v úte led 16, 2007 14:28

No tak se raději pochválím sám a příště přeložím třeba ICQ aby to mělo větší úspěch.... :cry:
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod Adisis v úte led 16, 2007 17:38

tak pochválim tě za prácičku ale většinou do něho neni čeština potřeba ;) udělej raději češtinu do hry budeš mit větši uspěch ;)
Adisis
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 459
Registrován: úte srp 29, 2006 12:39

Příspěvekod xmickey v úte led 16, 2007 19:36

Adisis píše:tak pochválim tě za prácičku ale většinou do něho neni čeština potřeba ;) udělej raději češtinu do hry budeš mit větši uspěch ;)

To nemůžeš srovnávat tohle jsem překládal cca 1,5 Hodiny ale i ty kratší hry jsou minimálně na pár dní překládání.....
Jen pro info je mi 13 a tohle je můj první větší překlad tak nečekejte zázraky ;)
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod PCMark v úte led 16, 2007 20:05

podle toho obrázku to vypadá, že to je přeloženo bez diakritiky. Příště to zkus raději přeložit s diakritikou ;)
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod xmickey v stř led 17, 2007 07:28

No já jsem myslel že mi to ty háčky brát nebere, ale tak v půlce jsem zjistil že by to s diakritikou šlo. Ale nakonec jsem to dopsal bez háčků a čárek
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod xmickey v pát led 19, 2007 14:36

Takže už se to dostalo na cestiny.cz
Tím se stává můj překlad
kompletní

http://cestiny.idnes.cz/pa/atitoolxmcz.html
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

ATITool 0.26 CZ download

Příspěvekod maestro v pát led 19, 2007 23:38

Ke stažení i na xmaestro.com

ATITool 0.26

čeština
Uživatelský avatar
maestro
Čestný člen
 
Příspěvky: 1098
Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Bydliště: Nejdek / Praha

Příspěvekod Richi v pát bře 30, 2007 01:28

Zdravím.
Mám něco s počítačem. Konkrétně od doby, co mi shořelo trafo. Něco prostě ještě odešlo, jenže nevím co, a nemohu na to přijít.

Všechno je normální, 3D Marky, hry, žádné padání nebo černé obrazovky, jen ... jen to jde blbě.
Pohybující se objekty se pohybují trhaně, vidím je dvojitě. Čím rychlejší pohyb nebo čím více objektů se má kreslit, tím hůře.
Pro představu se to chová, jako když tam nahrajete uplně špatný ovladač.

Mám desku od Asus a procesor Celeron D. Karta je ATI 9600xt.
U kamaráda, který má nějakou KT desku a AMD procesor a kartu ATI 9200, dojde v okamžiku spuštění 3D aplikace k pádu. 2D v pohodě, ale ani v CCC nejde 3D aplikace spustit.

Skoušel jsem reklamaci, ale prý je vše ok, páč v 3D Marku a hrách nic nepadalo.

Vyzkoušel jsem ATI Tool. Ve funkci "Hledej problémy" se mi ukáže jen problikávající žlutá obrazovka.

Je to normální nebo ne?
Richi
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 56
Registrován: pát bře 30, 2007 01:16

Příspěvekod PCMark v pát bře 30, 2007 08:33

tak si zkus dát do PC jinou grafiku, jestli bude problém přetrvávat
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod Richi v stř dub 04, 2007 15:21

Po sérii nic neřešících 3DMark testovacích programů jsem vyzkoušel Everest.
Výborná věc. Něměl jsem AGP ovladače pro desku a nakonec jsem zjistil, že shořením trafa mi odešel monitor.
Do doby, než se mi na ploše objevily obrazová echa jsem vůbec netušil, že cukaní a několikanásobné překreslování pohybujících se objektů mi dělá monitor.

Opakuji, shořelo mi trafo a poškozený je monitor, který nekorektně vykresluje pohybující se objekty.
Potvora jedna, asi čtyři měsíce se přitom můj monitor tvářil zcela normálně.
Richi
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 56
Registrován: pát bře 30, 2007 01:16

Re: :: ATITool 0.26 česky !! ::

Příspěvekod Maxa v stř bře 26, 2008 03:39

Bral bych češtinu do v 0.27
Naposledy oživil Anonymous2 v stř bře 26, 2008 03:39
Maxa
 


Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků