Stránka 1 z 1

:: ATITool 0.26 česky !! ::

PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 09:00
od xmickey
Rozhodl jsem se udělat češtinu pro tento skvělý prográmek. Je to vůbec moje první čeština tak snad se bude líbit

Byl bych rád pokud by jste v překladu našli nějakou chybu napište mi ji sem
Pogram stahujte ZDE

Češtinu ZDE

Obrázek

ATITool je aplikace pro snadné přetaktování grafických karet postavených na čipech ATI na maximální výkon. Program si sám osahá možnosti systému a přetaktuje jádro grafické karty na maximum bez nastavení limitů.


Chyby o kterých vím:

SHOW 3D VIEW - Tohle jsem přeložil ale program to pořád ukazuje v EN

Když dáte např. Najdi max jádra a potom Abort přepíšou se tlačítka: Najdi max Jadra, Najdi max Pameti, Skenuj 3D obrazec zase do Angličtiny....

edit Mark: presunuto z graf. karet :)

PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 14:28
od xmickey
No tak se raději pochválím sám a příště přeložím třeba ICQ aby to mělo větší úspěch.... :cry:

PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 17:38
od Adisis
tak pochválim tě za prácičku ale většinou do něho neni čeština potřeba ;) udělej raději češtinu do hry budeš mit větši uspěch ;)

PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 19:36
od xmickey
Adisis píše:tak pochválim tě za prácičku ale většinou do něho neni čeština potřeba ;) udělej raději češtinu do hry budeš mit větši uspěch ;)

To nemůžeš srovnávat tohle jsem překládal cca 1,5 Hodiny ale i ty kratší hry jsou minimálně na pár dní překládání.....
Jen pro info je mi 13 a tohle je můj první větší překlad tak nečekejte zázraky ;)

PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 20:05
od PCMark
podle toho obrázku to vypadá, že to je přeloženo bez diakritiky. Příště to zkus raději přeložit s diakritikou ;)

PříspěvekNapsal: stř led 17, 2007 07:28
od xmickey
No já jsem myslel že mi to ty háčky brát nebere, ale tak v půlce jsem zjistil že by to s diakritikou šlo. Ale nakonec jsem to dopsal bez háčků a čárek

PříspěvekNapsal: pát led 19, 2007 14:36
od xmickey
Takže už se to dostalo na cestiny.cz
Tím se stává můj překlad
kompletní

http://cestiny.idnes.cz/pa/atitoolxmcz.html

ATITool 0.26 CZ download

PříspěvekNapsal: pát led 19, 2007 23:38
od maestro
Ke stažení i na xmaestro.com

ATITool 0.26

čeština

PříspěvekNapsal: pát bře 30, 2007 01:28
od Richi
Zdravím.
Mám něco s počítačem. Konkrétně od doby, co mi shořelo trafo. Něco prostě ještě odešlo, jenže nevím co, a nemohu na to přijít.

Všechno je normální, 3D Marky, hry, žádné padání nebo černé obrazovky, jen ... jen to jde blbě.
Pohybující se objekty se pohybují trhaně, vidím je dvojitě. Čím rychlejší pohyb nebo čím více objektů se má kreslit, tím hůře.
Pro představu se to chová, jako když tam nahrajete uplně špatný ovladač.

Mám desku od Asus a procesor Celeron D. Karta je ATI 9600xt.
U kamaráda, který má nějakou KT desku a AMD procesor a kartu ATI 9200, dojde v okamžiku spuštění 3D aplikace k pádu. 2D v pohodě, ale ani v CCC nejde 3D aplikace spustit.

Skoušel jsem reklamaci, ale prý je vše ok, páč v 3D Marku a hrách nic nepadalo.

Vyzkoušel jsem ATI Tool. Ve funkci "Hledej problémy" se mi ukáže jen problikávající žlutá obrazovka.

Je to normální nebo ne?

PříspěvekNapsal: pát bře 30, 2007 08:33
od PCMark
tak si zkus dát do PC jinou grafiku, jestli bude problém přetrvávat

PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 15:21
od Richi
Po sérii nic neřešících 3DMark testovacích programů jsem vyzkoušel Everest.
Výborná věc. Něměl jsem AGP ovladače pro desku a nakonec jsem zjistil, že shořením trafa mi odešel monitor.
Do doby, než se mi na ploše objevily obrazová echa jsem vůbec netušil, že cukaní a několikanásobné překreslování pohybujících se objektů mi dělá monitor.

Opakuji, shořelo mi trafo a poškozený je monitor, který nekorektně vykresluje pohybující se objekty.
Potvora jedna, asi čtyři měsíce se přitom můj monitor tvářil zcela normálně.

Re: :: ATITool 0.26 česky !! ::

PříspěvekNapsal: stř bře 26, 2008 03:39
od Maxa
Bral bych češtinu do v 0.27