Nedarí sa mi zohnať doplnky :(

Case modding - úpravy a modifikace počítačových skříní, změny vzhledu, regulace otáček, apod.

Moderátor: Moderátoři

Nedarí sa mi zohnať doplnky :(

Příspěvekod Fipo v čtv led 25, 2007 20:14

asi nikto z vás nevie, kde by sa dali zohnať tie červéné spínače, čo bývajú v stíhačkách, odpaluju sa nimi rakety :) (to som videl vo filme:) za info dik
Fipo
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 14
Registrován: úte led 23, 2007 19:11

Příspěvekod eXp10it v čtv led 25, 2007 21:40

ale jo :) http://www.tuningshop.cz/Interier-Spina ... d2632.html a delaji se i levnejsi ale ty jsou jak bych to rekl...vice prumyslove proste :)
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí
Uživatelský avatar
eXp10it
Čestný člen
 
Příspěvky: 257
Registrován: pát srp 04, 2006 10:41
Bydliště: Ostrava --> Hultschin --> Brno

Příspěvekod Radeon™ v sob led 27, 2007 14:45

To je drahé !!!! U Vietnamcu za babku :D
Radeon™
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 585
Registrován: pát led 26, 2007 17:08

Příspěvekod Anonymous v sob led 27, 2007 16:18

omg tie su fakt niake drahe, racej pockam kym mi na dvor nepadne stihacka :D
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Radeon™ v sob led 27, 2007 16:32

:D :D :D To jo aby jsi pak nečekal místo stíhačky F-11 , nějaký vlaštovky ty žádný červený spínače nemaj (jedině zobák) :D
Radeon™
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 585
Registrován: pát led 26, 2007 17:08

Příspěvekod overclocker123 v pon úno 19, 2007 13:17

Můžu vědět na co to chceš píchnout?
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník

Příspěvekod Eleenthil v pon čer 04, 2007 05:48

overclocker123 píše:Můžu vědět na co to chceš píchnout?

Já jsem to tež hledal ale tak tech 400kč bych do toho vrazil a hlavne bych si to dal na zapinaci spinac.Jenom je blbe ze je to pro auto tunning myslite ze by to slo dat i na pc ?? spolu i s tim spinacem ??
Uživatelský avatar
Eleenthil
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 77
Registrován: pát čer 01, 2007 16:17

Příspěvekod BigAnonym v pát čer 08, 2007 21:39

Tyhle spínače můžeš použít na co chceš, ne jen do auta :D
BigAnonym
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 60
Registrován: stř kvě 17, 2006 19:01

Příspěvekod Sedlo v úte čer 12, 2007 21:27

:-o :-o No já jsem si je chtěl taky dát na svuj mód. Dokonce jsem je i tady u nás v Budějovicích našel v kamenný prodejně. A ceny nebyly tak brutální. Za podsvícenej s barevnou transparentní krytkou chtěli 185,- a za nepodsvícenej s barevnou neprůhlednou krytkou 150,-
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Nedarí sa mi zohnať�oplnky :(

Příspěvekod Lhotis v čtv led 28, 2010 21:32

Jestly jsi to ještě�ekoupil tak jsou tady http://www.gme.cz/cz/p-b068br-p631-017.html sám�e mám �vypadají krásně �še�když se ti � hodí do krám� xD
Asus P5B Premium, Intel C2D 2,4 gHz, Patriot 4Gb, Gigabyte GTX460, Samsung F3 1TB+Hitachi 250Gb
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Lhotis
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon pro 29, 2008 13:10
Bydliště: Votice

Re: Nedarí sa mi zohnať doplnky :(

Příspěvekod Anonymous v sob pro 10, 2011 23:23

Já to koupil za 40 korun v elektru :)
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23


Zpět na Case modding

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron