Vaše teploty PC

Extrémní způsoby chlazení, chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a další

Moderátor: Moderátoři

Vaše teploty PC

Příspěvekod xmickey v sob led 27, 2007 09:24

Napište stručný popis sestavy vašeho PC a pošlete screen po 10 minutovém trápení PC - Nejlíp z everestu.

Takže začnu:
AMD Athlon 64 3000+
ASUS A8R-MVP
2x 512 MB Blitz v Dualu (3-4-4-8 2T)
MSI Radeon RX1300 Pro
+ Dobře větraná Eurocase s kvalitním 350 W zdrojem Eurocase :P

Obrázek
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod Jackal v sob led 27, 2007 09:43

LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 2006 v3.50.761

Rozlišení 1280x1024

http://img262.imageshack.us/my.php?image=everestqd3.jpg

;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod xmickey v sob led 27, 2007 09:52

Jackal píše:LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 2006 v3.50.761

Rozlišení 1280x1024

http://img262.imageshack.us/my.php?image=everestqd3.jpg

;)

A Zatěžoval jsi ? :)
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod Jackal v sob led 27, 2007 09:54

xmickey píše:
Jackal píše:LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 2006 v3.50.761

Rozlišení 1280x1024

http://img262.imageshack.us/my.php?image=everestqd3.jpg

;)

A Zatěžoval jsi ? :)


Už od rána. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod xmickey v sob led 27, 2007 09:59

40 na desce a 44 na HDD ? To asi velkej průvan ve skříni nemáš co ? :cool:
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod Jackal v sob led 27, 2007 10:00

:oops: No to nemám :oops:

A nevím jestli s tím budu něco i dělat, asi bych měl, ale ať se zapotí. :D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Jackal v sob led 27, 2007 10:05

Možná bych mohl nějakýho Žalmana dát do bedny. Jak tam má být usazen, aby foukal do bedny, nebo z bedny aby to tahal ven ??
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod xmickey v sob led 27, 2007 10:09

Jakou máš skřín ? Chtělo by to uspořádat kabely... A HDD dát co nejníž do skříně at je v chládku
Já mám sice HDD vysoko ale teploty jsou OK - http://img186.imageshack.us/my.php?imag ... 707hw4.jpg

Pro začátek skus alespon 1 větrák do zadu na lepší odsávání vzduchu...

Dobrý je ARCTIC Cooling Pro 2L TC
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod Jackal v sob led 27, 2007 10:18

Eurocase. Mám doma Žalmana, asi ho tam dám, mám i dva otvory na boku skříně. Jeden větší, jeden menší. Do menšího mi pasuje.

Jinak ve skříni mám uklizeno, kabely svázané, HDD dole nad tím je jen čtečka a 2 mechaniky. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod xmickey v sob led 27, 2007 10:20

Ne na bok to nedávej. Dej ho dozadu pod zdroj ;)
Uživatelský avatar
xmickey
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob pro 16, 2006 19:27

Příspěvekod Jackal v sob led 27, 2007 10:29

xmickey píše:Ne na bok to nedávej. Dej ho dozadu pod zdroj ;)


Ok, dík a aby sál ven, nebo do bedny ?
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod PCMark v sob led 27, 2007 10:34

ventilátory vzdadu musí sát ven, ty vepředu zase dovnitř
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod Jackal v sob led 27, 2007 10:48

PCMark píše:ventilátory vzdadu musí sát ven, ty vepředu zase dovnitř


OK, díky, já bych zbytečně moc špekuloval. :D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod SptF^ v stř bře 28, 2007 20:56

mno tak za ty teploty se akorat stydim..musim stim neco vymyslet ale az budou na to prachy
jinak
AMD sempron 2400+ 1.75 GHZ @ 2GHz
ECS M848A
ATI Radeon 9250
DIMM1: Mosel (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Kód: Vybrat vše
http://img521.imageshack.us/my.php?image=vetranist7.jpg
:? :?
ty teploty sou namereny po 4 hod. vykonu PC neustale slapal..a da se rict ze tyto teploty mam konstantni po cely den
Uživatelský avatar
SptF^
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 326
Registrován: sob úno 24, 2007 07:47

Příspěvekod -hanys- v úte dub 03, 2007 15:17

SptF^ píše:mno tak za ty teploty se akorat stydim..musim stim neco vymyslet ale az budou na to prachy
jinak
AMD sempron 2400+ 1.75 GHZ @ 2GHz
ECS M848A
ATI Radeon 9250
DIMM1: Mosel (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Kód: Vybrat vše
http://img521.imageshack.us/my.php?image=vetranist7.jpg
:? :?
ty teploty sou namereny po 4 hod. vykonu PC neustale slapal..a da se rict ze tyto teploty mam konstantni po cely den


coze :-o

tak to je celkem lol

64 na prociky skoro 50 na desce

ja mam 37 na desce
33 a 34 na HDD

a na CPU : idle : 40
burn: 50-55

kdyztak udelam SS

sestava:
AMD Athlon 64 2800+ @ 3000+
ATI Radeon 9550 (250/200 @ 412/244)
MSI K8M Neo-V
IDE - 80 GB
SATA 200 GB
-hanys-
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 65
Registrován: pon dub 02, 2007 17:47

Příspěvekod Dragonov v pát dub 06, 2007 18:04

Tak tady přidívám i já své teploty, je to měřeno asi po hodině práci na PC.

Obrázek
Uživatelský avatar
Dragonov
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 20
Registrován: čtv dub 05, 2007 19:20
Bydliště: Štramberk

Příspěvekod Jackal v pát dub 06, 2007 18:49

Na novém LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 4.00.976, mám stejné teploty. Jsem rád, že Everest mluví pravdu. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod -hanys- v pát dub 06, 2007 19:13

Dragonov píše:Obrázek


to sou pekny teploty
-hanys-
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 65
Registrován: pon dub 02, 2007 17:47

Příspěvekod Wthulmann v pát dub 06, 2007 21:01

P4 Prescott@3,2
gigabyte 8IK1100
Radeon 9600XT
Enrmax liberty 400Watt
chladic nejaky arctic-kdo-vi-co, nepolezu dovnitr case, musi stacit ze ma neco medenyho a ma spoustu ledek :D

skrin TT Tsunami 2x120mm ;)

zatezi bylo dekodovani videa asi 30minut

teplota cpu 43stupnu

Obrázek
Nesnáším ACER

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0
Uživatelský avatar
Wthulmann
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 147
Registrován: pon srp 28, 2006 21:52

Příspěvekod Dragonov v sob dub 07, 2007 11:33

To hanys: Jj teploty mám pěkné ale mám třeba barracudu 7200.10 320 GB Sata II a teplotu mám do 30 stupňů a když vypnu ten 120x120 větrák co mám před diskem tak mám do hoďky na disku skoro 50 stupňů, ty větráky fak hodně pomáhají :) .
Taky to je dost o tom jakou máš case, kolik v ní máš místa, jak máš svazkované kabely atd.
Uživatelský avatar
Dragonov
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 20
Registrován: čtv dub 05, 2007 19:20
Bydliště: Štramberk

Další

Zpět na Chlazení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron