AMD DUAL - CORE OPTIMIZER, je potřeba instalovat ??

Procesory AMD, Intel, VIA a další, přetaktování a řešení jejich problémů

Moderátoři: PCMark, Awast, Moderátoři

AMD DUAL - CORE OPTIMIZER, je potřeba instalovat ??

Příspěvekod Jackal v ned úno 04, 2007 00:41

Ahoj.
Malá otázka, je potřeba nainstalovat - AMD DUAL - CORE OPTIMIZER ??
Počítač mám přes měsíc a žádné problémy nemám. :cool: :-o
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Re: AMD DUAL - CORE OPTIMIZER, je potřeba instalovat ??

Příspěvekod Tommy.86 v úte bře 20, 2007 16:09

Jackal píše:Ahoj.
Malá otázka, je potřeba nainstalovat - AMD DUAL - CORE OPTIMIZER ??
Počítač mám přes měsíc a žádné problémy nemám. :cool: :-o


ja mel problem ve hre far cry, hra jela normalne v pohode a kdyz jsem vlezl do bunkru nebo nekde kde neni hra moc narocna, silene se zrychlila.. napr sem chodbu dlouhou 20m probehl za 2s :cool:
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.
Uživatelský avatar
Tommy.86
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 308
Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod AjsTi v úte bře 20, 2007 21:01

Doporucuje sa instalnut. Ja to mam a pohoda ziadne hry zatial u mna nezaznamenali chyby.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Uživatelský avatar
AjsTi
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 56
Registrován: pon pro 11, 2006 08:25
Bydliště: Gugl - Internet

Příspěvekod Jackal v úte bře 20, 2007 21:06

AjsTi píše:Doporucuje sa instalnut. Ja to mam a pohoda ziadne hry zatial u mna nezaznamenali chyby.


A to je právě ono, já to nainstalovaný nemám a taky nemám žádné problémy ve hrách, ale zase na druhou stranu, jen tak ten OPTIMIZER neudělali.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod AjsTi v úte bře 20, 2007 21:08

Zober si ghost sprav zalohu a potom otestuj ten optimizer , resp. instalni. Sam uvidis nejaku zmenu. Ale na niektore veci vraj treba , kde sa vyuziva iba jedno jadro , po tomto zacne hra ci program obe jadra vyuzivat.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Uživatelský avatar
AjsTi
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 56
Registrován: pon pro 11, 2006 08:25
Bydliště: Gugl - Internet

Příspěvekod Jackal v úte bře 20, 2007 21:15

AjsTi píše:Zober si ghost sprav zalohu a potom otestuj ten optimizer , resp. instalni. Sam uvidis nejaku zmenu. Ale na niektore veci vraj treba , kde sa vyuziva iba jedno jadro , po tomto zacne hra ci program obe jadra vyuzivat.


Už jsem ho jednou instalovat a nic jsem nespozoroval, pak jsem přeinstaloval systém a už jsem ho neinstaloval. Uvidím, když začnou problémy, tak si ho dám, zatím nemám důvod. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Re: AMD DUAL - CORE OPTIMIZER, je potřeba instalovat ??

Příspěvekod Návštěvník v čtv bře 12, 2009 16:30

No, já problém mám. Ve hře Lineage II asi po 15-ti minutach hodí critical eror-negative delta time. Všichni mi radí, ať si nainstaluju AMD Dual-core Optimizer. Tak jsem to udelal. Nic se nezlepšilo, zkusil jsem jít do C:/program ... a spustit ten program, ale nešlo to. Je tam jeden spouštěcí soubor exe. a další 2 textové soubory. nevím si s tím rady. I další hry nepracujou dobře, ale to nechci rozebírat, doufám, že mi někdo potadí. Díky, Chlupacz.
Návštěvník
 

Re: AMD DUAL - CORE OPTIMIZER, je potřeba instalovat ??

Příspěvekod Anonymous v pát úno 03, 2012 16:12

Zajimalo by me jestli je to vhodne jen na dvoujadra nebo i na 4,6 a 8 ja mam ted
AMD Quad-Core FX-4100 3.6GHz
ZOTAC Geforce GTX 560 Ti 1GB
DDR3-1600 MHz Kingston 8GB
ASUS M5A99X EVO
ATX midi Zalman Z9

Zachytil jsem to ale na Mafia 2 a to je porad docela nova hra tak nevim no :-o

Osobne si myslim ze je to predevsim na 2 jadra no treba me tady do toho nekdo vnese svetlo :smil:
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23


Zpět na Procesory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron