Stránka 1 z 1

pls nouze

PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 07:55
od s.skull
nevim kam sem to měl dat tak sem to hodil sem k věci mam new sestavu a kdyz zapnu pc alert tak mi to hlasi furt chyby nevim jestli je to nastavenim nebo cim podívejte se na screen a pls poradte

Obrázek

PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 08:06
od PCMark
nelíbí se mu napětí na 12V větvi. Změř si tedy napětí napětí na 12V větvi multimetrem a pokud bude v rozmezí 11,5 - 12,5V, tak je to OK a program to měří špatně. Jinak je potřeba vyměnit (nebo reklamovat) zdroj.

PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 09:08
od eXp10it
No kdyby jsi mel opravdu takovehle hodnoty tak uz by ti PC IMHO davno nejelo :-o Párkrát už jsem viděl hodnoty kolem 11V, ale to už byly PC které čekali na výměnu zdroje. Zkus vyzkoušet raději speedfan nebo jinou utilitku :P

PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 10:06
od s.skull
tak sem to změřil ještě v Sensoru a nakonec v tym SpeedFanu (ten se mě zda jako docela vydařena utilita ;) ) zde mate screeny jeste mam takove 2 lamérské otazky na ten speedfan co znamena ty zeleně odfafknute položky časem se to vždycky mění proč ?? a ještě dotaz bych se chtel zeptat co jsou všechno ty TEMPy

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 12:57
od PCMark
Jak vidíš, tak každý program ti ukazuje uplně jiné napětí, takže jediný možný způsob jak změřit napětí je změřit to multimetrem. Změřit napětí pomocí sw nejde ani orientačně.