Prosim poradte mi..

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Prosim poradte mi..

Příspěvekod Lasicka v pát dub 06, 2007 19:18

Jak zacit mam teda spis mela jsem v pocitaci nainst. realtek a nejak mi to zacalo blbnout tak kamarad mi to odinstaloval a vubec mi nejde stahnout novy ovladac. Uz sem z toho zoufala poradte mi nekdo prosim...
Lasicka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát dub 06, 2007 19:14

Příspěvekod Jackal v pát dub 06, 2007 19:24

No Lasičko, zkusím si v tom udělat pořádek, jestli to dobře chápu. Je to integrovanej zvukovej kodek na desce Realtek AC97, nebo jinej ?? Nejde ti stáhnout novej ovladač, ze stránek Realteku ?? Musíš to lépe popsat, jinak na AC97 je link tady - http://www.gameparty.cz/home/download.php?view.20 na nejnovější ovladač, ale jak jsem psal, musíš vědět jakej druh kodeku to je. :?

Nebo je to jeden z těchto - ovladače pro integrovanou zvukovku (ALC880, ALC260, ALC861) ????
Naposledy upravil Jackal dne pát dub 06, 2007 19:26, celkově upraveno 1
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Lasicka v pát dub 06, 2007 19:26

No tak to je to co prave nevim a vubec nevim kde mam hledat....
Lasicka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát dub 06, 2007 19:14

Příspěvekod Jackal v pát dub 06, 2007 19:28

Zkus si táhnout zdarma Everest a ten ti poví naprosto vše o tvém počítači. Jinak by to mělo být někde ve správci počítače, nebo ti to řekne BIOS, ale jestli nevíš nic o BIOSU, tak ten Everest bude lepší. :D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Lasicka v pát dub 06, 2007 19:31

everest v pocitaci mam na to uz sem koukala jenze tam zadnej ovladac ani jeho cislo nemam.... :cry: :cry:
Lasicka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát dub 06, 2007 19:14

Příspěvekod ladarozan v pát dub 06, 2007 19:32

není lepší pozvat toho kamaráda, ať to dá do pořádku??
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Příspěvekod Lasicka v pát dub 06, 2007 19:34

v tech zvukovych kodelkach mam jen nejakou verzi ovladace ale podle toho mi to kamarad hledal na netu a nic nenasel...
Lasicka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát dub 06, 2007 19:14

Příspěvekod Lasicka v pát dub 06, 2007 19:36

ladarozan- mno to je to ze on si prave nevedel rady ... poslu to nekam na opravu neb ja uz nevim... Tomu nerozumim..
Lasicka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát dub 06, 2007 19:14

Příspěvekod Jackal v pát dub 06, 2007 19:40

Lasicka píše:ladarozan- mno to je to ze on si prave nevedel rady ... poslu to nekam na opravu neb ja uz nevim... Tomu nerozumim..

Lasičko, strašně bych ti rád pomohl, ale pokud o zvukovkách moc, nebo nic nevíš, půjde to špatně. Najdi někoho kdo rozumí trošku počítačům a popros ho o radu. ;)
Opravdu bych rád pomohl, strašně rád pomáhám lasičkám. :oops:
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Lasicka v pát dub 06, 2007 19:43

Jackal- dekuji asi nejlepsi reseni bude ze pujde k profikovi mam znameho tak mu to tam odvezu at na to mrkne... Ale moc dekuji...
Lasicka
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát dub 06, 2007 19:14

Příspěvekod Jackal v pát dub 06, 2007 19:50

Lasicka píše:Jackal- dekuji asi nejlepsi reseni bude ze pujde k profikovi mam znameho tak mu to tam odvezu at na to mrkne... Ale moc dekuji...


Rozumnej nápad. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj


Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron