OVLAdace na NVIDIE?

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

OVLAdace na NVIDIE?

Příspěvekod Kacab v úte dub 10, 2007 17:07

Jaky mam stahnou nejnovejsi ovladace na nVidie kdyz mam GF7600GT?? Jinak mam normalne ty forcewary nainstalovat misto ovladacu ke grafice??? diky za radu, ja to moc nechapu :prayer:
OPTERON RULEZZZZ!!!! 2,9GHZ fpoho :-)
Nej WoW server
Uživatelský avatar
Kacab
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 97
Registrován: čtv říj 19, 2006 20:55

Příspěvekod maestro v úte dub 10, 2007 18:52

ForceWare jsou ovladače grafické karty.

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
Uživatelský avatar
maestro
Čestný člen
 
Příspěvky: 1098
Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Bydliště: Nejdek / Praha

gf

Příspěvekod Kacab v stř dub 11, 2007 14:09

OU diky za link, jinak myslel sem ovladace na CD u GK... tak to je nejaka starsi verze ForceWaru?? OKy takze ovladace z CD neinstalovat?
OPTERON RULEZZZZ!!!! 2,9GHZ fpoho :-)
Nej WoW server
Uživatelský avatar
Kacab
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 97
Registrován: čtv říj 19, 2006 20:55

Příspěvekod maestro v stř dub 11, 2007 20:09

z cd ovladace neinstalovat, vzdy stahovat aktualni.
Uživatelský avatar
maestro
Čestný člen
 
Příspěvky: 1098
Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Bydliště: Nejdek / Praha

dotaz

Příspěvekod Vojek v ned čer 10, 2007 18:34

Ahoj prosim chci se zeptat na jednu vec.mohly by jste mi poslat nejaky nejnovejsi ovladac na GF 7600GT-jsem si jisty ze ma 512mb a to si myslim ze je hodne dobre na hry World of Warcraft a Call of Duty2,jenze tydhle hry se mi hodne sekaji a proto chci nejaky ovladac ktery by to zpravil.tak prosim jestli by jste mohli hodit ten odkaz a poradit mi nekdo kdo tomu rozumi.dekuji.
chci mit rychlyho kompa.......
Vojek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned čer 10, 2007 18:20
Bydliště: Kralovkse porici,lazenska42

Příspěvekod Jackal v pon čer 11, 2007 11:23

To asi ovladače nespravěj. 512MB je super, ale není to ukazatel výkonu grafické karty. Přetaktuj grafiku. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

odpoved

Příspěvekod Vojek v pon čer 11, 2007 13:45

To ja vim ze to neudava vykon grafiky,ale nevim kolik ma frekvenci jen ze je to DDR2 a zbytek bych se musel mrknout ale krabici jsem dal kamosovi a taktovat umim akorat procesor tak nemohl by jsi mi nejak poradit protoze nechapu jak mi nemuze poradne jit COD2 kdyz mam takovou vykonou kartu vis co myslim.
chci mit rychlyho kompa.......
Vojek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned čer 10, 2007 18:20
Bydliště: Kralovkse porici,lazenska42

Příspěvekod Jackal v pon čer 11, 2007 13:51

Zkusím to od začátku, máš nainstalované ovladače čipsetů ?? Na jaké rozlišení to hraješ ?? Zkoušel jsi nějaké patche sosnout, určitě něco vyšlo ?? Grafika je dobrá, ale ........ možná od ní čekáš více, než zvládne. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod Jackal v pon čer 11, 2007 13:51

Zkusím to od začátku, máš nainstalované ovladače čipsetů ?? Na jaké rozlišení to hraješ ?? Zkoušel jsi nějaké patche sosnout, určitě něco vyšlo ?? Grafika je dobrá, ale ........ možná od ní čekáš více, než zvládne. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

haha

Příspěvekod Vojek v úte čer 12, 2007 14:19

nesmis na me takhle co ja tomu rozumim snad.prd na to uz stejne si jdu skladat kompa takze je to jedno.tak jinak dik za radu a mej se.
chci mit rychlyho kompa.......
Vojek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned čer 10, 2007 18:20
Bydliště: Kralovkse porici,lazenska42

Re: haha

Příspěvekod Jackal v úte čer 12, 2007 19:00

Vojek píše:nesmis na me takhle co ja tomu rozumim snad.prd na to uz stejne si jdu skladat kompa takze je to jedno.tak jinak dik za radu a mej se.

Hodně štěstí a není zač. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

odpoved

Příspěvekod Vojek v čtv čer 21, 2007 08:43

dikys :)
chci mit rychlyho kompa.......
Vojek
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned čer 10, 2007 18:20
Bydliště: Kralovkse porici,lazenska42


Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 0 návštevníků

cron