Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Multimedia, úpravy zvuku a videa na PC, kodeky, audio a video programové přehrávače

Moderátor: Moderátoři

Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Tomas90 v ned dub 22, 2007 14:21

Ked si chcem nahravat video cez fraps a vyberiem Detect best sound input ,tak mam potom miesto zvuku len sum.
Neviete cim to moze byt?
Tomas90
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 17, 2006 10:04
Bydliště: Trenčín

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v čtv bře 13, 2008 11:08

vpravo dole na liste poklikni na "repracek" a vyber smesovac stereo (pripadne se podivej do "moznosti" a nastav si vstup)- nastav hlasitost, odskrtni "ztlumit", a melo by to fungovat.
u me byl aslespon problem zde :-)) a ted uz nahravam i se zvukem.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Návštěvník v ned zář 21, 2008 16:09

Anonymous píše:vpravo dole na liste poklikni na "repracek" a vyber smesovac stereo (pripadne se podivej do "moznosti" a nastav si vstup)- nastav hlasitost, odskrtni "ztlumit", a melo by to fungovat.
u me byl aslespon problem zde :-)) a ted uz nahravam i se zvukem.


velmi děkuju ted už mi zvuk funguje ...

Ale potreboval bych poradit s rychlostí když natočím video třeba na 30 sekund tak se mi přehraje na patnáct a zbylých dalších 15 sekund jenom hraje hudba
Návštěvník
 

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Mara708 v sob bře 14, 2009 13:55

Mam stejny problem akorat směŠovač stereo mam odškrtnutý, ale pořa mi nefunguje zvuk.....
Mara708
 

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v ned bře 07, 2010 01:50

pokud i pri smesovaci nefunguje zvuk zkuste ovladaci panely/zvuk/zaznam a tam pak spustit ci zapnout stereo mix
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v ned bře 07, 2010 01:53

jeste k tomu dulezita pripominka, pote co zapnete stereo mix tak ve frapsu v nabidce video zmente best input na windows input, pak by to melo fungovat
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v ned bře 07, 2010 20:18

Čus, mám Fraps sice starou verzi ale funguje vše až na zvuk :D Jak jinak. Program si zvolí mokrofó jako nejlepší věc na nahrávání zvuku a já nevím jak to mám změnit. I když ho odpojím furt jako by tam byl přes PC sem lama tak sry :D
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v ned bře 07, 2010 20:22

Jo a ten Fraps mám 2.5.3
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Camazoo v ned bře 07, 2010 21:51

VIsta/W7 :ikona reproduktoru,zařízení pro záznam, mikrofon zakázat a povolit směšovač stereo
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v stř čer 30, 2010 08:15

Mam problem, od te doby co je novejsi verze Fraps, kterou mam nainstalovanou, se snazim nahrat videa ze hry 4story, jako v poho je nahraju, ale kdzy je chci upravit ve windows movie maker, tak mi to ukaze ze to je spatne nahrany. U jinych videi, ktere nejsou nahrane pres Fraps to jde v pohode... Prosim poradte, co mam delat...
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Camazoo v stř čer 30, 2010 08:49

převést (formatFactory apod.)
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v sob lis 20, 2010 22:51

Chapi mám problém.když nahrávám video nahraje se mi asi 30 s a pak se nahrávaní vypne..čím to je?? :-(
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Camazoo v ned lis 21, 2010 15:33

Fraps je placená aplikace. 30s je omezení trial verze, která je zdarma.
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v ned lis 21, 2010 21:28

Aha..díky
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v ned bře 13, 2011 10:10

Já mám problém ale nevímjak na to. Prostě když chci nastavit vefrapsu aby mi nahrával zvuk jen v pc tak jen nahráv z okolí jakto??
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v pát dub 29, 2011 23:23

lidi mám frapsa a strašne mi to pri natáčaní wow seká,pri tom mám komp nový,8GB ram ddr3,4jadro AMD 3,2GHZ,500GB hardisk:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14187873
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10933346
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3297#ov
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=15679681
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3354#ov

ked mám normálne wow bez natačania tak mám FPS 60 ale ked zapnem natáčanie tak to klesne na 30 nieked aj menej,niekedy mi to natača dobre dokonca raz už aj na 60ps natačalo ale po prerušené a znova spustení to zas nešlo,proste dost to blbne a málokedy to natáča dobre ,je chyba vo frapse alebo v kompe ? videjka čo som natačal predtým som natačal na fakt šunke kompe a šlo to pohode,alebo je niejaký iný program n natačanie ale v takej kvalite ako fraps
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v ned kvě 15, 2011 13:40

Mnoo, ja som práve odskúšal a funguje to bez problémov. Tak mám notebook HP 4510s, nainštalovanú Mafia I, nainštalovaný Fraps 2.9.3, (mala by fungovať aj staršia verzia 2.5.3, ale nemám odskúšané nahrávanie videa s touto verziou.) odporúčam stiahnut full registered, aby sa dalo nahrávať video s dĺžkou podľa potreby. Ako tu už bolo poradené, tak len pripomínam, že WVista/W7 :ikona reproduktoru,zařízení pro záznam, mikrofon zakázat a povolit směšovač stereo. V programe treba prepnúť na Use Windows input. Ja som zatial skúsil snímkovanie 30 fps. A video mám krásne, bez trhania obrazu, či zvuku. A tých 30fps bohato stačí, je to najpoužívanejšia norma, nie je potrebné vyššie fps. Už len potom prípadne spracovať, dajme tomu cez Movie Maker, alebo iný program. Ak sa chceš o video podeliť, možeš ho dať na web a zadať link. Ja to plánujem, niečo mimoriadne som zahral v misii Omerta, chcem to nahrať a podeliť sa o svoj zážitok, čo som zahral. Tak ak to budem mať aj na webe, rád sa podelím so zážitkom a zavesím sem link na video. Všetkým zdar, a nech sa darí v hre.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.

Příspěvekod Anonymous v sob bře 31, 2012 00:18

Chtěl bych se zeptat mám fraps 3.0.1 a když natáčím tak mi to nahrává zvuk ze hry coš je paráda ale mikrák ne, zkoušel jsem i více frapsů ale nejde mi to, nevíte proč ?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23


Zpět na Multimedia

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron