Dotaz na memtest86+

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

Dotaz na memtest86+

Příspěvekod P-tech v čtv kvě 03, 2007 08:40

Spustil jsem memtest86+ 1.70 a ani po 4 hodinách nebyl konec, bohužel sem už musel vypnout pc. nemá někdo z vás představu jak dlouho to může testovat 2Gb RAM?
ASUS EEE PC 900A
P-tech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 139
Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Bydliště: Žamberk

Příspěvekod PCMark v čtv kvě 03, 2007 09:57

Tak memtest ti bude běžet pořád dokola dokud ho nevypneš. První kolo testů může trvat klidně 4 hod a nebo taky 2.
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod StenCZ v čtv kvě 03, 2007 12:57

a jaka je tak prumerna doba na otestovani stability pameti, aby si byl clovek jisty?
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod P-tech v čtv kvě 03, 2007 13:26

No tak první kolo testů u mě trvalo opravdu kolem 4 hodin. Předpokládám že by mělo stačit jedno kolo, nebo ne? :?:
ASUS EEE PC 900A
P-tech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 139
Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Bydliště: Žamberk

Příspěvekod PCMark v čtv kvě 03, 2007 13:33

jedno kolo je minimum, kdo chce může testovat klidně více kol
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2080
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Re

Příspěvekod DjKukuc v čtv kvě 03, 2007 14:23

doporučuju ponechat běžet test přes noc :lol:
AMD Athlon 64 7750 2.7GHz + AC Freezer 64 rev.2 - 4GB DDR2 1066MHz A-DATA EE,Gigabyte MA74-GM - WD3200AAJS 320GB - Samsung Spinpoint F3 500GB - ASUS EAH5770/DI2/512MB DDR5 - Seasonic 400W T3,Genius HomeTheater 5050

Po dvou letech opět pořádná mašinka :-)
DjKukuc
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 102
Registrován: stř kvě 02, 2007 14:39
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod ladarozan v čtv kvě 03, 2007 18:19

Kdo pospíchá, tak stačí jeden průchod, vyznačeno zeleně.
Obrázek
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Příspěvekod Jackal v sob kvě 05, 2007 21:04

Taky jsem dělal Memtest a jedno kolo mi trvalo jednu hodinu a dvanáct minut, nechal jsem to 3x protočit dokola, to by mělo stačit na zjištění chyb v pamětích. :prayer:
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod maestro v sob kvě 05, 2007 21:30

pokud je paměť opravdu vadná objeví se to většinou během prvních pár minut.

doporučuju tak 3x dokola pro jistotu :)
Uživatelský avatar
maestro
Čestný člen
 
Příspěvky: 1098
Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Bydliště: Nejdek / Praha

Příspěvekod onlavu v sob led 05, 2008 17:21

na default biosu i na mych OC stabilnich hodnotach mi posledni memtest86 vykazjue vzdy chybu. at necham jeden modul ci dva, prehodim je. gold memory mi neukazjue chybu zadnou ani ve windech nemam problemy, zadny jiny benchmark nezjistil nestabilitu, nic. memtest ukazuje chybu vzdy na konci pameti. zde to jde hezky videt, kolik vyhodi chyb. haze je od testu 3 az po posledni.


http://www.uvalno.estranky.cz/archiv/iobrazek/16
http://www.uvalno.estranky.cz/archiv/iobrazek/15
cpu: e6750 2,66GHz@3,2GHz(400x8{default napeti})(i 3,7GHz),cooler: Scythe Mugen, board: p35c-ds3r, ram: 2 x 1GB Geil UDC, vga: Ati 1950Pro 256MB Sapphire, hdd: SATA Maxtor 200GB,SATA2 Seagate es 400GB,dvd-rom: LG H42L, psu: Fortron blue storm II 500W, case: Sharkoon Rebel 9
onlavu
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned lis 25, 2007 12:40


Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron