Teploty, jaké máte vy ???

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

Teploty, jaké máte vy ???

Příspěvekod Jackal v stř kvě 23, 2007 17:41

Teploty:

Základní deska - 33 °C
CPU - 35 °C
1. CPU / 1. jádro - 32 °C
1. CPU / 2. jádro - 37 °C
Grafický procesor (GPU) - 45 °C
GPU dioda - 51 °C
Paměť GPU - 45 °C
GPU prostředí - 43 °C
WDC WD3200KS-00PFB0 - 29 °C

Je to dobře uchlazenej počítač ?? Musel jsem něco dělat, včera jsem měl na HDD 49° a už jsem se bál. :-o :-o

Teploty jsou měřeny programem LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 4.00.976

Jak topíte vy ???? :D
Naposledy upravil Jackal dne stř črc 11, 2007 21:54, celkově upraveno 1
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod P-tech v stř kvě 23, 2007 18:03

CPU - 33
GPU - 65
HDD Seagate - 39
HDD WDC - 38
Naposledy upravil P-tech dne čtv črc 12, 2007 18:50, celkově upraveno 1
ASUS EEE PC 900A
P-tech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 139
Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Bydliště: Žamberk

Příspěvekod Awast v stř kvě 23, 2007 20:30

Jde o to v jakém režimu je chlazení.... ticho nebo výkon??

Když mám ticho je:

CPU 37°C
GPU 60°C
HDD 40°C
Chipset 58°C

Když mám hluk (asi jako běžně neudržovaná kancl sestava s tříletým prachem uvnitř...) Prostě všechny větráky naplno... tedy 2x120 + 1x zdroj 120, 2x90, 1x80, 1x cca 50....milimetrů...

CPU 26°C
GPU 50°C
HDD 32°C
Chipset 48°C
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod majjkl v sob čer 23, 2007 08:49

zdravim je mozne ze mam pouze jeden senzor na teplotu
majjkl
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: sob čer 23, 2007 08:43
Bydliště: Rokycany

Příspěvekod StenCZ v sob čer 23, 2007 10:04

Awast píše:Jde o to v jakém režimu je chlazení.... ticho nebo výkon??

Když mám ticho je:

CPU 37°C
GPU 60°C
HDD 40°C
Chipset 58°C

Když mám hluk (asi jako běžně neudržovaná kancl sestava s tříletým prachem uvnitř...) Prostě všechny větráky naplno... tedy 2x120 + 1x zdroj 120, 2x90, 1x80, 1x cca 50....milimetrů...

CPU 26°C
GPU 50°C
HDD 32°C
Chipset 48°C


jde spis o idle/burn
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod StenCZ v sob čer 23, 2007 10:05

majjkl píše:zdravim je mozne ze mam pouze jeden senzor na teplotu

sezen si plnou verzi everestu. ten mi jako jedinej program nasel snad vsechny senzory ktery tam mam a meri to presne vsechny teploty. CPU, GPU, MB, HDD etc
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod majjkl v sob čer 23, 2007 10:13

StenCZ píše:
majjkl píše:zdravim je mozne ze mam pouze jeden senzor na teplotu

sezen si plnou verzi everestu. ten mi jako jedinej program nasel snad vsechny senzory ktery tam mam a meri to presne vsechny teploty. CPU, GPU, MB, HDD etc


a nemas na nej nejakej odkaz
majjkl
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: sob čer 23, 2007 08:43
Bydliště: Rokycany

Příspěvekod StenCZ v sob čer 23, 2007 10:40

plna verze tzn placena .) warez nesirim
tady je trial tak snad to bude mit vsechny schopnosti
http://www.lavalys.com/products/downloa ... UE&lang=en
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod Richi v sob čer 23, 2007 15:52

Trial mám a nemá všechny informace.
Richi
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 56
Registrován: pát bře 30, 2007 01:16

Příspěvekod Awast v ned čer 24, 2007 13:58

StenCZ píše:
jde spis o idle/burn


Na to se tazatel neptal... má tam teploty pouze v idle...

Ale budiž... 100% load je CPU 55°C a VGA 75°C... zbytek je stejný jako u hlasitého chlazení...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod Gurundix v stř črc 11, 2007 21:52

tady je videjko, jak uchladit i ty největší výkony výkonů !!

Mineral oil

http://live.1web.cz/mineral-oil-cooling-play-295.html :P :P :D
Gurundix
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 14
Registrován: stř črc 11, 2007 21:48

Příspěvekod Jackal v stř črc 11, 2007 21:57

Tak to jsem ještě neviděl !! :D To se mi moc líbí. Dobrej nápad. :D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod overclocker123 v stř črc 11, 2007 22:05

Kdo to skusí jako první?
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník

Příspěvekod Jackal v stř črc 11, 2007 22:08

S tím minerálním olejem to vypadá i bezpečně. Je to z jedna variant jak chladit, je sice nezvyklá, ale možná. Zkoušet to ale nebudu. :oops: :oops:

Edit: jen ti ventilátory se mi zdají jako navíc. Ve zdroji se pomalu zastavil, asi překonat ten olej je fuška. Ten olej má takovej odpor, že bych se nedivil, kdyby ten zdroj vyhořel. :D :D
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod overclocker123 v stř črc 11, 2007 22:16

Bych řekl že by jsi všechny ventilátory mohl vytahat a nechat tam jen chladič bez větráčků. A mně se líbilo NADsvícení a bublinky. :D :D
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník

Příspěvekod Gurundix v stř črc 11, 2007 23:01

jj to videjko je super..shanim někde videjko jak jsem viděl nataktované Pentium Core 2 duo 2160 1.8Ghz na 6Ghz jedno jádro...fakt lahoda chlazená dusíkem...ale šlo to..teplotu drželi na 15°C
Gurundix
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 14
Registrován: stř črc 11, 2007 21:48

Pentium core 2 duo

Příspěvekod TD v úte srp 07, 2007 23:18

Ehm..ale takovej procesor neexistuje :D
TD
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte srp 07, 2007 22:01

Příspěvekod overclocker123 v úte srp 07, 2007 23:25

Třeba to jedno jádro vyndali. Nebo ho jednoduše vypli. :D :D :D
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník

Příspěvekod Awast v stř srp 08, 2007 08:49

Existuje a nespamujte! Nebo bude zle!
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod SiMpLe v stř srp 08, 2007 08:51

Jediný co si pamatuju hodinu po zapnutí PC (u kterého se teď reklamují RAM a HDD)

CPU: 22st. Everest, 22st. PC Doktor. :) (E2140 nepřetakt - zatím)
GPU: od 50st. po 55st. (8800GTS 320MB - Bez zátěže!) To by jsem měl zlepšit...
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.
SiMpLe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 508
Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31

Další

Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron