Stránka 1 z 1

Everest Home - Proč nezobrazí mnoho senzorů?

PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 05:25
od Junma
Zdravim jsem PC začátečník a tak bych se chtěl zeptat proč mi Everest ukazuje jenom teplotu disku a grafickýho čipu. Nevim kde najít ostatní teploty :cry:



EDIT Awast: Přesunuto, přejmenováno

PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 06:20
od Awast
A co Speedfan??

Stáhni si
Kód: Vybrat vše
http://gigamania.zive.cz/?fid=5309
Everest Ultimate Edition Beta.... mě je schopen pobrat 2x tolik senzorů oproti Home Edici...

Já osobně frčím na Engineer Edici...

PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 06:56
od Junma
A ty senzory se tam musej nějak nastavit, nebo si je to najde všechny samo?

PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 07:05
od Awast
Co bude moct najde si samo.... co nenajde, tak ručně nepřiřadíš...