pretaktovani AMD sempronu 2600

Procesory AMD, Intel, VIA a další, přetaktování a řešení jejich problémů

Moderátoři: PCMark, Awast, Moderátoři

pretaktovani AMD sempronu 2600

Příspěvekod chcipi v sob čer 16, 2007 15:59

Dobry den mam sestavu:
Procesor Amd sempron 2600
Zakl.deska MSI k8t neo (via K8T800)
Grafika: Ati radeon 9550

a chtel bych zvednout takt procesoru s defaultnim chladicem a kdesi sem cetl ze to jde i pres 2GHz ale na taktovani sem celkem dost lama. Mohl byste me nekdo pls napsat co kde mam nastavit aby se mi nepodelal Comp.Dik za pripadnou odpoved
chcipi
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 16, 2007 15:54

Příspěvekod maestro v sob čer 16, 2007 18:20

precti si nejdriv neco o taktovani
http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006080011

jinak tady na foru se to resi bezne, zkus vyhledavani.
Uživatelský avatar
maestro
Čestný člen
 
Příspěvky: 1098
Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Bydliště: Nejdek / Praha

Příspěvekod chcipi v sob čer 16, 2007 19:04

jo uz sem si to precet ale nikde sem nenasel jak odemknou nasobic a nebo jak odeknout hypertransport.treba sem cetl ze nekdo mel nastaveny HT na 3 atd ale v biosu sem to nikde nenasel
chcipi
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 34
Registrován: sob čer 16, 2007 15:54

Re: pretaktovani AMD sempronu 2600

Příspěvekod Návštěvník v úte úno 10, 2009 17:52

pls, jak otevřu kommander?
Návštěvník
 

Re: pretaktovani AMD sempronu 2600

Příspěvekod Návštěvník v úte úno 10, 2009 19:11

Návštěvník píše:pls, jak otevřu kommander?

pardon, ne jak otevří commander, lae jek ho spustim
Návštěvník
 

Re: pretaktovani AMD sempronu 2600

Příspěvekod Anonymous v sob črc 31, 2010 12:48

Anonymous2 píše:
Návštěvník píše:pls, jak otevřu kommander?

pardon, ne jak otevří commander, lae jek ho spustim


Start -> Spustit -> a napiš "cmd" (bez uvozovek).
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: pretaktovani AMD sempronu 2600

Příspěvekod tomiik v pát lis 26, 2010 13:02

na kolik se takový procesor taktuje?
Často využiji servis počítačů, který opravuje elektroniku a také si sem tam skočím tandemový seskok.
tomiik
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř zář 22, 2010 08:43

Re: pretaktovani AMD sempronu 2600

Příspěvekod Sedlo v stř pro 08, 2010 20:23

Každej jinak ;)
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice


Zpět na Procesory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron