problém s modrou smrtí (Blue Death)

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

problém s modrou smrtí (Blue Death)

Příspěvekod zaxic v úte črc 10, 2007 20:58

mám problém s modrou smrtí.Objeví se někdy když zapnu mp3 ve WMP ,nebo kdyz si zapnu video na youtube.com
pise mi to :(viz. obrázek)

Obrázek

už nevim co s tim :cry:

jo a když si zapnu hru třeba Eragon nebo Bontago atd. tak se mi objeví jen modrá obrazovka bez textu

:prayer: pls poraďte :prayer:
Uživatelský avatar
zaxic
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon črc 09, 2007 21:37
Bydliště: Písková Lhota

Příspěvekod Jackal v úte črc 10, 2007 21:26

Zkus nejdřív zkontrolovat paměť. Spusť Memtest a tak hodinku ho nech pracovat. Pokud bude všude 0 a nebudou červené řádky, paměť je OK. Pak napiš. ;)

Edit: co máš za grafiku ? Napiš HW. Jakej systém ?? Kodeky ?? Napiš prostě všechno co si myslíš, že by se dalo použít.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod oyza v stř črc 11, 2007 09:40

reinstaluj zvukovku. stahni si ovladace z netu. mas problem dle toho souboru viaudios se zvukem. nebo je mozny, ze ma spolecne irq s grafikou a pri urcitych ackich se to kousne. taky se mi to stavalo.
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod zaxic v stř črc 11, 2007 14:36

oyza píše:reinstaluj zvukovku. stahni si ovladace z netu. mas problem dle toho souboru viaudios se zvukem. nebo je mozny, ze ma spolecne irq s grafikou a pri urcitych ackich se to kousne. taky se mi to stavalo.


nevim který přesně (ovladače)
Uživatelský avatar
zaxic
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon črc 09, 2007 21:37
Bydliště: Písková Lhota

Příspěvekod zaxic v stř črc 11, 2007 14:39

Jackal píše:Zkus nejdřív zkontrolovat paměť. Spusť Memtest a tak hodinku ho nech pracovat. Pokud bude všude 0 a nebudou červené řádky, paměť je OK. Pak napiš. ;)

Edit: co máš za grafiku ? Napiš HW. Jakej systém ?? Kodeky ?? Napiš prostě všechno co si myslíš, že by se dalo použít.




no memtest asi nedám protože 0,1% mám za 30 minut
Uživatelský avatar
zaxic
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon črc 09, 2007 21:37
Bydliště: Písková Lhota

Příspěvekod zaxic v stř črc 11, 2007 14:59

Jackal píše:Zkus nejdřív zkontrolovat paměť. Spusť Memtest a tak hodinku ho nech pracovat. Pokud bude všude 0 a nebudou červené řádky, paměť je OK. Pak napiš. ;)

Edit: co máš za grafiku ? Napiš HW. Jakej systém ?? Kodeky ?? Napiš prostě všechno co si myslíš, že by se dalo použít.


můj počítač
asi základní deska - CPU 1750 MHz (10.5 x 167) 2500+
- VIA SL-KT880 + VT8237
-nevim jestli SL-KT880E-GR
-nebo jestli SL-KT880E-RL
-a nebo jestli SL-KT880E-R
Čipová sada zákl. desky - VIA Apollo KT880

RAM - 512
HDD - 200GB (volné místo 10GB až 20GB)
Systém - Microsoft Windows XP Professional Service Pack 1
b] DirectX[/b] - 9.0c
Grafická karta - ASUS RADEON A9550 (128 MB)
3D-akcelerátor - ATI Radeon 9550 (RV350)
Zvuková karta - VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
Optická mechanika - TEAC DV-W516GA (DVD+R9:4x, DVD+RW:16x/4x, DVD-RW:12x/4x, DVD-ROM:16x, CD:48x/24x/48x DVD+RW/DVD-RW)
Uživatelský avatar
zaxic
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon črc 09, 2007 21:37
Bydliště: Písková Lhota

Příspěvekod StenCZ v stř črc 11, 2007 15:17

CPU 1750 MHz (10.5 x 167) 2500+

tohle asi nebude zakladni deska se obavam ;-)
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro
Uživatelský avatar
StenCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 383
Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Bydliště: Prague

Příspěvekod oyza v stř črc 11, 2007 17:13

na netu si najdi ovladac k ty zvukovce AC97 - ten je temer vsude, ale nejlepsi je primo od vyrobce desky - bude to na strankach nejspis solteku, pac ta tvoje deska bude nejspis od solteku.... nejlepsi zjisti presny jmeno. kdyz to otevres, nekde na ty desce by melo bejt napsany bilejma nebo sedivejma pismenama oznaceni SL-KT880 nebo co to tam pises. byva to mezi pci sloty pro karty. pote az budes mit ten driver, vlez do ovladacich panelu - spravce zarizeni a odeber tu zvukarnu. pak pred restartem nainstaluj ty "novy" ovladace.
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod zaxic v stř črc 11, 2007 19:47

oyza píše:na netu si najdi ovladac k ty zvukovce AC97 - ten je temer vsude, ale nejlepsi je primo od vyrobce desky - bude to na strankach nejspis solteku, pac ta tvoje deska bude nejspis od solteku.... nejlepsi zjisti presny jmeno. kdyz to otevres, nekde na ty desce by melo bejt napsany bilejma nebo sedivejma pismenama oznaceni SL-KT880 nebo co to tam pises. byva to mezi pci sloty pro karty. pote az budes mit ten driver, vlez do ovladacich panelu - spravce zarizeni a odeber tu zvukarnu. pak pred restartem nainstaluj ty "novy" ovladace.


to je fakt zajimavy ale správce zařízení v ovládacích panelech nemám
Uživatelský avatar
zaxic
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon črc 09, 2007 21:37
Bydliště: Písková Lhota

Příspěvekod Jackal v stř črc 11, 2007 20:07

Taky to nesmíš hledat v Ovládacích panelech, ale Tento počítač - vlastnosti - hardware - správce zařízení. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod oyza v stř črc 11, 2007 21:04

zaxic píše:to je fakt zajimavy ale správce zařízení v ovládacích panelech nemám


promin - cekal jsem vetsi orientaci v systemu :) je to ovladaci panely/system/hardware/spravce zarizeni

a nebo snazsi cesta, pravym mysitkem na tento pocitac/spravovat
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod zaxic v čtv črc 12, 2007 14:38

oyza píše:
zaxic píše:to je fakt zajimavy ale správce zařízení v ovládacích panelech nemám


promin - cekal jsem vetsi orientaci v systemu :) je to ovladaci panely/system/hardware/spravce zarizeni

a nebo snazsi cesta, pravym mysitkem na tento pocitac/spravovat



sry něco mi jde :ups: , na tohle sem zapoměl :lool: , a na něco sem debil :D
Uživatelský avatar
zaxic
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 23
Registrován: pon črc 09, 2007 21:37
Bydliště: Písková Lhota


Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron