Stránka 4 z 11

PříspěvekNapsal: pon úno 19, 2007 17:38
od Anonymous
3dmark05 12965 bodů amd athlon 64 x2 5200+,asus m2n32 deluxe,ddr2 2ghz ,msi rx 1950 xtx 512 ddr4

Re: Výsledky 3D MARK 2001, 2005

PříspěvekNapsal: pon úno 19, 2007 23:03
od oyza
tommaxis píše:
3D MARK 2005 - 5429
VGA Sapphire ATI Radeon X1650Pro, 256MB DDR3


malicko potaktit tak +50-80/50-80 a pojede na 6000+ - ve hrach je to znat. zalezi co zvladne chladic

3DMark06

PříspěvekNapsal: čtv bře 01, 2007 22:09
od Anonymous
Předevčírem jsem vylepšoval,C2D 6300,Commando,ACFreezer7 pro,2* 1G kingston 800 a zatím zbylo jen na His Ex X1650XT silent.Jsem spokojen 3DMark 06 3350 b,jezdí to jak blázen a je to hlavně tichý,přitom procák nejde na víc než na 30-35 st.

4900 3d mark 05

PříspěvekNapsal: pát bře 02, 2007 06:52
od Vlasta R.
-C2D 6400@2,66Ghz,
-2*512 533@666Mhz (4-4-4-12)
-asus 1600 td 256, 499/392@520/425Mhz
3d mark 05- 4900 bodů a o fousek by to eště asi šlo :)

PříspěvekNapsal: ned bře 11, 2007 11:58
od RedRapid
3Dmark06 = 6012 bodů
rozlišení= 1440x900
anti-aliasing 8x

Kód: Vybrat vše
http://ukazto.com/img/3dmark06.jpg


CPU: E6600 (2,4GHz, 4MB/1066)
RAM: 2x1GB (667MHz)
GK: 8800GTS 640MB (Point of View)

PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 23:55
od tom406
C2D 6600@3,8, Asus 8800GTX 660/2000, AsusP5B DLX, 2GB RAM 4-4-4-8

Obrázek

Obrázek

Obrázek[/list]

PříspěvekNapsal: pát bře 16, 2007 15:35
od xmickey
Deska: ASUS A8R-MVP (s. 939)
CPU: AMD Athlon64 3000+ @ 2205 Mhz
Grafika: MSI Radeon RX1300 Pro
HDD: Seagate 7200.9 200GB SATA
Paměti: 2x 512 MB "Blitz" DDR400 Dual-channel @ Command Rate 1T


Vše je při rozlišení 1280 x 1024

3D Mark 06: 1324 bodů :(

Na ostatní se teprve chystám....

PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2007 07:27
od Jackal
3D Mark 2006

3DMark Score - 8464
SM2.0 Score - 3894
HDR/SM3.0 Score - 4117
CPU Score - 1804

Grafika 8800GTS 640MB default.


AMD Athlon64 X2 Dual Core 4200+@4600+ Processor Energy Efficient 65W socket AM2 Windsor, 2x 1024MB Kingmax 800MHz DDRII Dual channel (4-4-4-12 2T), Asus GeForce™ 8800GTS 640MB, Asus M2N-E nForce 570 Ultra - Lifestyle, Western Digital Caviar 3200KS 320GB SATA/300 16MB cache, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Gamer, LG GSA-H12N 2x, Benq 19" T905, Logitech Cordless Desktop LX 700, Logitech X-230, Enermax Liberty 500W SLI

PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2007 08:13
od Vlasta R.
3D Mark 2006

3DMark Score - 2000
SM2.0 Score - 698
HDR/SM3.0 Score - 736
CPU Score - 2300 (2,6Ghz) 2000 (2,13Ghz)

Asus 1600pro 256ddr2

PříspěvekNapsal: sob kvě 05, 2007 20:33
od Jackal
Jsou tu nové ovladače na 8800 řadu ( ForceWare 158.22 ) a mám hned rozdíl v bodech 3D Marku 2006. :prayer:

3DMark Score - 8611

SM2.0 Score - 3957
HDR/SM3.0 Score - 4152
CPU Score - 1859


Grafika 8800GTS 640MB default. ;)

PříspěvekNapsal: sob kvě 05, 2007 21:30
od Fox
Jackal píše:Jsou tu nové ovladače na 8800 řadu ( ForceWare 158.22 ) a mám hned rozdíl v bodech 3D Marku 2006. :prayer:

3DMark Score - 8611

SM2.0 Score - 3957
HDR/SM3.0 Score - 4152
CPU Score - 1859


Grafika 8800GTS 640MB default. ;)


k cemu sou vykony v 3d marku kdyz se mi na tom hry jako swat4 nebo medieval2 sekaj tak zase dam 97.92

PříspěvekNapsal: sob kvě 05, 2007 21:47
od Jackal
Mě jede zatím všechno dobře, snad se i divím, ale jde. :D

PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 11:18
od simonphoenix
05- 27 635
06 - 19 039
ten pc co mam v popisu mam necely tyden fakt super doporucuji poridit .. bez grafiky je to idealni server pro lineage cca 1300lidi jen sem ho testil budu ho posilat na srvr az na to ze ta grafika mi zustane no mej te se

PříspěvekNapsal: čtv čer 07, 2007 14:05
od StenCZ
na jaky nastaveni 3dmarku06 mam testovat? na to defaultni?

PříspěvekNapsal: čtv čer 07, 2007 15:12
od mozek007
StenCZ píše:na jaky nastaveni 3dmarku06 mam testovat? na to defaultni?

Samozřejmě že na to základní nastavení

PříspěvekNapsal: čtv čer 07, 2007 15:53
od StenCZ
e6420 2,6ghz
8800 gts 640 - 610/900

10039

PříspěvekNapsal: ned čer 10, 2007 02:23
od StenCZ
dneska sem nemoh usnout tak jsem zkousel co ta karta vydrzi :) 666/999 - cca 11tisic bodu v 3d06 a myslim ze by dala i o malinko vic

PříspěvekNapsal: čtv čer 21, 2007 20:48
od Shivapuri
Zdar. S 3D Markem zatím nemám zkušenosti - mám nastaveno rozlišení monitoru 1680 x 1050 - v některých výsledcích jsem viděl test v tomhle rozlišení, ale mě Mark testuje v 1280 X 1024 - možná se ptám blbě, ale jak to teda je? Jde někde nastavit testovací rozlišení?

3DMark 2006: 9757

Intel C2D E6700 - přetaktováno z 2,6 na 3,2, deska Gigabyte 965P-DQ6 r2, grafika MSI NX8800GTS-T2D640E-HD-OC, HDD WD Raptor WD1500ADFD, RAM 2048MB Corsair Twinx Dominator taktováno na 957 MHz

PříspěvekNapsal: čtv čer 21, 2007 20:51
od Awast
1280*1024 je standartní přednastavené rozlišení... které lze v plné verzi programu měnit... jak směrem nahoru, tak dolu... dle toho se i mění skóre..

Btw to tvoje bych tipoval vyšší...

PříspěvekNapsal: čtv čer 21, 2007 20:58
od Shivapuri
simonphoenix píše:05- 27 635
06 - 19 039
ten pc co mam v popisu mam necely tyden fakt super doporucuji poridit .. bez grafiky je to idealni server pro lineage cca 1300lidi jen sem ho testil budu ho posilat na srvr az na to ze ta grafika mi zustane no mej te se


To snad ani není možný - mám tomu rozumět tak že máš dvě GTX v SLI?

Awast píše:1280*1024 je ...


Aha - v plné verzi. Díky. Podle setavy bych měl mýt víc bodů? Kde může být chyba? Měl jsem totiž ze začátku potíže s padáním nikoliv systému ale přímo celého PC - prostě se sám vypínal



EDIT Awast: Používáme tlačítko upravit... ;)