Stránka 1 z 11

Vaše výsledky V 3D marku

PříspěvekNapsal: úte srp 08, 2006 11:57
od Zurich
Zde pište vaše výsledky v 3dmarku 01,03,05,06.
za to napiste co mate za sestavu halvně napište co máte za grafiku děkuji.

//edit Mark: přesunuto ze špatné sekce zde:
//edit2 Mark: nepište grafika viz podpis, protože podpisy se pořád mění ;)

PříspěvekNapsal: stř srp 09, 2006 18:38
od PCMark
grafika: Gecube Radeon 9550 Infinity 430/700@482/814
ovladače: omegy 5.4
3DMark2001: 12358
3DMark2003: 4325
3DMark2005: 2150
3DMark2006: nepoužívám, u téhle karty to ani nemá smysl

Asus EN 7600 GT 256 MB

PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 18:39
od WXT
3D Mark 03 - 12337 Bodů
3D Mark 05 - 5835 Bodů 1024/768
3D Mark 06 - 2919 Bodů 1280/1024_____SM2.0 Score 1309____HDR/SM3.0 Score 1192____CPU Score 848
Vše free edice.

Jo a ten CPU test u 06 je tak pro PC z NASA já měl tak 1 FPS co 3 s.

Sestava dole, nic netaktováno(zatím není potřeba). Jak to taktnu dám aktuální
výsledky.

3D Mark 01 mi nejel, nemohl najít DX8.1. Nechápu

PříspěvekNapsal: úte srp 29, 2006 15:31
od Míra
Já mám v 3D Marku 05 - 6510 Bodů a Mám Geforce 7600 GT (560@620 a 1400 DDR@ 1600DDR) více o mém PC v podpisu :D

3D Mark

PříspěvekNapsal: stř srp 30, 2006 19:17
od kapr
Sestava -Athlon 2500+(základní takt),Asus A7N8x,AsusN6600GT @535/1120.
3D Mark 05-3570 bodů.
Ana mou sestavu velice vtipný 06-339bodů :lol:

PříspěvekNapsal: sob zář 02, 2006 22:30
od ToZoL
vse rozliseni 1024x768

03- 11622
05- 4920
06- 2921

a stim testem na CPU, ze je pro PC z NASA s tebou naprosto souhlasim=prumer 0,35FPS

PříspěvekNapsal: ned zář 03, 2006 10:01
od mozek007
ToZoL píše:a stim testem na CPU, ze je pro PC z NASA s tebou naprosto souhlasim=prumer 0,35FPS

No pro conore :lol:

PříspěvekNapsal: stř zář 06, 2006 15:46
od Míra
Kapku jsem to ještě poladil a mám 6564 bodů :D viz podpis :lol:

PříspěvekNapsal: pát zář 08, 2006 18:30
od Anonymous
Radeon 9600se P4 3.2ghz 512mb ram
3dmark05-1405

PříspěvekNapsal: pát zář 08, 2006 23:32
od Míra
světe div se :D stáhnul jsem si aktuální ovladače a mám 6601bodů :) ani se mi tomu nechce věřit :roll:

PříspěvekNapsal: stř zář 20, 2006 21:24
od Anonymous
2860 bodů v 3D Mark 05

Intel P4 524 3,06 GHZ
512 MB RAM 1x Kingston 533 MHz ddr2
ASUS ATI RADEON X1300PRO 600/800MHz 256 MB ddr2
MSI 945PL NEO

PříspěvekNapsal: čtv zář 21, 2006 09:12
od athlan
3dmark06 > 3614b (1280x1024)
3dmark06 > 3024b (1680x1050)
sestava dole

PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 18:43
od rewast
3D Mark 05 > 6752
graf ATI shapr. X850XT core 565 / mem 1200

hadanka

PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 08:33
od Anonymous
nevite nahodou kde by se daly stahnout ovladace na geforce go 7600??jsem z toho jelen...a taky vyhlasuji hlasovani o spravny vysledek:-)...AMILO pi1556, Intel Core 2 Duo 1,83GHz, 1024 ram, 120 gb hdd...a samozrejme GeForce Go 7600 256 Mb...az stahnu tu vec, tak take napisu...jen jestli se to vubec vyplati stahovat...

PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 09:05
od Trunda
Zde najdeš ovladače jak pro ATI tak pro svoji nVidii:

http://www.pegasoft.cz/index.php?rubrik ... f51c#28206

PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 09:42
od Anonymous
Trunda píše:Zde najdeš ovladače jak pro ATI tak pro svoji nVidii:

http://www.pegasoft.cz/index.php?rubrik ... f51c#28206
diky, nicmene...vysvetli mi plz, co si mam stahnout??jaky je rozdil mezi nVidia ForceWare 96.33 a nVidia ForceWare 91.48 WHQL Beta???asi to whql? :D :D co to je??deeeekuji

PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 10:00
od Anonymous
Trunda píše:Zde najdeš ovladače jak pro ATI tak pro svoji nVidii:

http://www.pegasoft.cz/index.php?rubrik ... f51c#28206
no,dobre...blbost ma...jsem mel koukat na os...nicmene...na strankach nvidie jsem zjistil, ze potrebuji nvidia forceware go...a to najit nemuzu

PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 11:14
od Trunda
nVidia ForceWare 96.33 no tak tohhle sou posledni oficialni ovladace.Takze bych stahl a nainstaloval tyhle.No podle me je to GO jenom nejaky ozaceni te grafiky. :D
No a k tem Beta ti nic nereknu,ty nepouzivam...

vysledek

PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 21:12
od Anonymous
tak jsem se prokousal nekolika fory v ajine a mam naistalovanej broken forceware 91.31...dotaz...vysledek v 3dm06 mam asi 2421, coz je slusne...ale v 3dm05 se dostavam na hodnoty kolem 3500...neni to malo??konfigurace : intel core 2 duo T5600, 1024 ram a ge force go 7600 256mb

3d mark

PříspěvekNapsal: ned říj 15, 2006 18:13
od Anonymous
athlon 4200+ dual core,saphire-x1900gt,transcend ddr2-ram1024/800,msi k9n platinum am2 n force570. (Netaktovano) 9000bodu-2005