kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???

Příspěvekod Hozny v ned črc 22, 2007 15:38

kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty??? asi sem uplnej vůl ale nenašel sem ho... :) mám everest home edition 2.20 dík
Uživatelský avatar
Hozny
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 285
Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod renox v ned črc 22, 2007 15:41

Počítač - senzory
Naposledy upravil renox dne ned črc 22, 2007 15:42, celkově upraveno 1
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod overclocker123 v ned črc 22, 2007 15:41

Zapneš EVEREST, dáš počítač a tam dej senzory.
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník

moje teploty

Příspěvekod Hozny v ned črc 22, 2007 15:48

a moje teploty jsou: základka: 39, CPU: 49, 1. HDD: 41, 2.HDD (je menší mín zatíženej a je u větráku) 26 je to ok?- ptám se jen tak.... dík ;)
Uživatelský avatar
Hozny
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 285
Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod renox v ned črc 22, 2007 15:50

Takhle obecne se da rict, ze je to ok.
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod overclocker123 v ned črc 22, 2007 15:50

26 pro HDD je dost dobrý.
Uživatelský avatar
overclocker123
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 960
Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Bydliště: Rudník

jj

Příspěvekod Hozny v ned črc 22, 2007 15:51

ale druhej hdd má 41... :)
Uživatelský avatar
Hozny
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 285
Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod renox v ned črc 22, 2007 15:53

to neni vysoka teplota, mam dva 2x seagate, oba kolem 40 stupnu
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

ja

Příspěvekod Sprite v sob srp 25, 2007 19:45

sensory a tam to máš...
CPU: AMD Athlon64 X2 DualCore 4200+
DDR2:2 gbMB.A-DATA 800MHZ
MB:Gigabyte GA-m615me-s2
Asus EAX1650PRO Gamer Edition/HTD 256MB, PCI-E
HDD: Maxtor DiamondMax 250Gb / 7200ot.min
Apevia zdroj 400W, 4X fan

NB: ASUS M51VA-AS043C
Intel Core 2 Duo
frekvence procesoru [MHz]: 2400
Displej/Grafika:* Typ displeje: WXGA+
* Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 3650
* Velikost grafické paměti [MB]: 512
* Velikost pevného disku [GB]: 320
Operační paměť: DDR2
* Velikost operační paměti [MB]: 4096
* Frekvence paměti [MHz]: 800
Sprite
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 73
Registrován: pát srp 24, 2007 12:29

Příspěvekod Maarvin v sob srp 25, 2007 21:08

26 pro HDD je skoro málo. HDD by neměl být ani podchlazený, ani přehřátý. Úplně ideální je tak 35 - 43 °C.
Uživatelský avatar
Maarvin
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 399
Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Bydliště: kousek od Prahy

Re: kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???

Příspěvekod JacenNect v ned úno 17, 2008 14:40

Ja mam teplotu na CPU bez jakykoliv zateze (leda prohlizec bo icq):
Everest: 38-41 Stupňů
ASUS PC PROBE: 48-53 Stupňů
SpeedFan: 49-51 Stupňů
Mám docela strach. Co na to říkate?
Mam Procak AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 6400+
Jsem tu na foru jen chvili a řádím tady zatim jen s timhle :oops:
podle me ty teploty normalni nejsou :cry:
JacenNect
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát úno 15, 2008 18:59

Re: kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???

Příspěvekod Jackal v úte bře 18, 2008 10:12

JacenNect: teploty jsou trošku větší, ale ne kritické. Měl jsem nedávno X2 6400+ a teploty do 50°C.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj


Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 0 návštevníků

cron