Stránka 1 z 1

kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???

PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:38
od Hozny
kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty??? asi sem uplnej vůl ale nenašel sem ho... :) mám everest home edition 2.20 dík

PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:41
od renox
Počítač - senzory

PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:41
od overclocker123
Zapneš EVEREST, dáš počítač a tam dej senzory.

moje teploty

PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:48
od Hozny
a moje teploty jsou: základka: 39, CPU: 49, 1. HDD: 41, 2.HDD (je menší mín zatíženej a je u větráku) 26 je to ok?- ptám se jen tak.... dík ;)

PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:50
od renox
Takhle obecne se da rict, ze je to ok.

PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:50
od overclocker123
26 pro HDD je dost dobrý.

jj

PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:51
od Hozny
ale druhej hdd má 41... :)

PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:53
od renox
to neni vysoka teplota, mam dva 2x seagate, oba kolem 40 stupnu

ja

PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 19:45
od Sprite
sensory a tam to máš...

PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 21:08
od Maarvin
26 pro HDD je skoro málo. HDD by neměl být ani podchlazený, ani přehřátý. Úplně ideální je tak 35 - 43 °C.

Re: kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???

PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 14:40
od JacenNect
Ja mam teplotu na CPU bez jakykoliv zateze (leda prohlizec bo icq):
Everest: 38-41 Stupňů
ASUS PC PROBE: 48-53 Stupňů
SpeedFan: 49-51 Stupňů
Mám docela strach. Co na to říkate?
Mam Procak AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 6400+
Jsem tu na foru jen chvili a řádím tady zatim jen s timhle :oops:
podle me ty teploty normalni nejsou :cry:

Re: kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???

PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 10:12
od Jackal
JacenNect: teploty jsou trošku větší, ale ne kritické. Měl jsem nedávno X2 6400+ a teploty do 50°C.