Další problém s AC97 Sound

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Další problém s AC97 Sound

Příspěvekod alisdair v pon črc 30, 2007 20:05

Dobrý den, mám takový problém s AC 97. Nainstaloval jsem Win XP ale zvuková karta se mi nenainstalovala. Když stáhnu ovladače - 4.00, nebo 3.97 tak se to instaluje instaluje a ke konci se mi restartne komp a to i když to pak zkouším instalovat ručně a zadávám cetu ke knihovnám. Díval jsem se i do Biosu a je tam vše na auto - druhá možnost je Disabled. základní deska: Intel Brookdale-G i845GL. Zkoušel jsem najít nějaké ovladače na stránkách intelu ale po instalaci nějakého akcelerátoru který nepomoh jsem to úplně vzdal. Tak prosím, pomoc :(
alisdair
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon črc 30, 2007 19:59

Příspěvekod Jackal v pon črc 30, 2007 20:12

Verze 4.00 je opravdu poslední a pro winall a jsou i podepsané, tam bych problém neviděl.

Co znamená WinXP ?? SP1/SP2 ??

Edit: zkus nejdřív nainstalovat ovladače čipsetů a pak ovladač integrovaného kodeku AC97. Nevím jestli se něco změní, ale zkusit to můžeš. Sakra, nic mě nenapadá. :(
Naposledy upravil Jackal dne pon črc 30, 2007 20:15, celkově upraveno 1
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod alisdair v pon črc 30, 2007 20:13

Athlon64 píše:Verze 4.00 je opravdu poslední a pro winall a jsou i podepsané, tam bych problém neviděl.

Co znamená WinXP ?? SP1/SP2 ??


Jen XP z cdčka, bez sp
alisdair
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon črc 30, 2007 19:59

Příspěvekod Jackal v pon črc 30, 2007 20:16

To bude asi ono. Nainstaluj nejdřív systém a hned SP2 a až po SP2 instaluj zvuk. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod alisdair v pon črc 30, 2007 20:16

Athlon64 píše:To bude asi ono. Nainstaluj nejdřív systém a hned SP2 a až po SP2 instaluj zvuk. ;)


Dík, du to zkusit, doufám, že to pomůže
alisdair
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon črc 30, 2007 19:59

Příspěvekod Jackal v pon črc 30, 2007 20:20

To já doufám, že také. Myslím si, že to může být opravdu ono. Nové programy počítají s SP2. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod alisdair v pon črc 30, 2007 21:57

Athlon64 píše:To já doufám, že také. Myslím si, že to může být opravdu ono. Nové programy počítají s SP2. ;)


no vzhledem k tomu ze nevim jak nainstalovat sp2 na neoriginal win, tak mam asi smulu a pocitac posilam zpatky
alisdair
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon črc 30, 2007 19:59

Příspěvekod alisdair v úte črc 31, 2007 09:46

No tak se mi podařilo nainstalovat service pack2 bo jsem si pucil origose od kamose(a podelala se mi totálně grafika, jel jsem na 16 barvách), ale kde nic tu nic, počítač se vždycky behem instalace resetne. Volal jsem do servisu a pry mi poslou nejake origos ovladace, tak jsem zvedavy :)))) kdyztak sem dam vedet :)
alisdair
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon črc 30, 2007 19:59

Příspěvekod alisdair v čtv srp 16, 2007 16:03

Takže kdyby¨to tu jeste nekdo cetl tak sem dávám řešení. Každý si asi řekne co jsem za vola, ale mé řešení bylo jednoduché. Blbec jsem nepředpokládal, že když dám automaticky vyhledat ovladač a žádný to nenašlo, že WinXP žádný ovladač nezná. Stačilo hledat ručně, najít nějaký intel cosi a tam dát ovladač AC sound 97- :))
alisdair
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon črc 30, 2007 19:59

Re: Další problém s AC97 Sound

Příspěvekod Anonymous v stř říj 22, 2008 17:10

lidi potřeboval bych nějakou stránku kde stáhnout na win XP -- SP2
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Další problém s AC97 Sound

Příspěvekod zener v stř říj 22, 2008 20:14

Stahnout co? Ovladace? Pokud ano, musis napsat typ zakladni desky.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Další problém s AC97 Sound

Příspěvekod Anonymous v úte čer 01, 2010 16:45

zdrar lidi mam takový problem nainstaloval jsem vin Xp sp3 a nefaka my zvuk a kdys chci na instalovat ovladac automaticky tak my to píse ze software nebyl nalezen typ desky :ASUS K8V-X SE PORADTE PROSÍM DÍK MOC
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23


Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron