JAK VYPALIT DVD ABY SLO VE STOLNIM DVDcku

Instalace, nastavení, programy ke stažení zdarma, pouze freeware, shareware, trial a demo

Moderátor: Moderátoři

JAK VYPALIT DVD ABY SLO VE STOLNIM DVDcku

Příspěvekod The.FleX v pát srp 24, 2007 17:44

Pls může mi někdo poradit jaká se má vybrat kompilace, protože když dam normálně vytvořit datové dvd tak mi to píše, že aby to šlo ve stolnim DVD tak má bejt jiná kompilace
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod Maarvin v pát srp 24, 2007 19:10

DVD-Video
Uživatelský avatar
Maarvin
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 399
Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Bydliště: kousek od Prahy

Příspěvekod The.FleX v sob srp 25, 2007 09:43

tos mi toho řekl ...
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod The.FleX v sob srp 25, 2007 11:04

když dam vytvořit DVD video tak tam nejde vložit soubor AUDIO_TS
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod SptF^ v sob srp 25, 2007 11:23

pokud pouzivas nero 7..tak ja to delam nasledovne... otevru nero a najdu si Nero Recode>prekodovad halvni film na DVD...najdi si ten film..v DVD samozrejme.. a vypalis..nic slozityho..:wink..pokud nerozumis tak se ptej co nvs
Uživatelský avatar
SptF^
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 326
Registrován: sob úno 24, 2007 07:47

Příspěvekod Maarvin v sob srp 25, 2007 21:13

No tak promiň, ptal ses, jaká se má vybrat v Neru kompilace, a je to tahle.
Je otázka, z čeho tu kompilaci chceš udělat - máš .avi, nebo .mpeg, nebo přímo adresář Video_TS?
Jestli máš adresář, dej vytvořit DVD-video, a jeho obsah dej do Video_ts; audio_ts úplně ignoruj...

Pokud máš adresář video_ts, stáhni si třeba DVD Shrink, je free a je na DVD mnohem jednodušší než nero...
Uživatelský avatar
Maarvin
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 399
Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Bydliště: kousek od Prahy

Příspěvekod The.FleX v pon srp 27, 2007 11:50

Jak to myslíš že mam ignorovat Audio_ts to tam přece musí bejt, nebo ne ?
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod oyza v pon srp 27, 2007 14:23

a to proc?
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.
Uživatelský avatar
oyza
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 487
Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Bydliště: Praha

Příspěvekod Maarvin v pon srp 27, 2007 16:47

Nemusí. Zvuk už je přímo ve .vob souborech, který jsou ve video_ts.
Uživatelský avatar
Maarvin
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 399
Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Bydliště: kousek od Prahy

Příspěvekod The.FleX v pon srp 27, 2007 18:15

Takže řikáš že stačí na Dývko vysmahnout jenom jedinou složku - Video_ts ??
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod renox v pon srp 27, 2007 21:49

Ta slozka Audio_TS tam byt musi (i kdyz jen prazdna) z duvodu kompatibility.
Z jakeho zdroje chces delat to DVD video?
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod Maarvin v úte srp 28, 2007 00:38

Ne to neříkám - jestli to vypálíš jako datové DVD s tím, že tam prostě přetáhneš složku video_ts, tak se to jako video-DVD chovat nebude.
Když v Neru (nebo jinym softu) dáš vytvořit DVD-video, a "naplníš" jen video_ts, tak to bude normálně fungovat. Nero už samo vypálí vše potřebné, co tam musí být (včetně prázdné audio_ts složky).
Uživatelský avatar
Maarvin
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 399
Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Bydliště: kousek od Prahy

Příspěvekod The.FleX v úte srp 28, 2007 09:10

Aha. to sem nevěděl Maarvin
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod The.FleX v úte srp 28, 2007 09:12

=>Renox
z ničeho, mam v PC DVD film a potřebuju to nějak vypálit aby to šlo ve stolnim DVDčku víš. Vim že vám ty otázky asi přijdou blbý když to umíte, ale ten kdo to nikdy nedělal tak prostě neví co a jak má udělat
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod renox v úte srp 28, 2007 10:47

Mel bys to vzit od zacatku, jakym zpusobem jsi tam vlastne ty soubory z DVD dostal? Kterym programem? Pokud jde o kopii originalu, pravdepodobne budes muset to video prekodovat, jinak se na DVD disk nevejde. Nam nevadi ti poradit, ale tahat ty informace z nekoho nekolik dni je vopruz :-) Napis vsechno, my si to nejak preberem.
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod The.FleX v stř srp 29, 2007 17:45

Ne, sosnul sem to z torrentu, je to DVD formát a má to 4,35 takže by se to tam vejít mělo, akorát mi tam nešlo nijak dát tu prázdnou Audio_ts složku tak sem nevěděl co s tim
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod Maarvin v čtv srp 30, 2007 11:46

Jak jsem psal výše - stáhni si DVD Shrink (je free) a nemáš problém - žádný audio a video složky neřešíš - jen zadáš cestu k souborům.
Ještě bych doporučil koupit médium DVD-RW - hodí se pro takovýhle případy, kdyby byl náhodou problém ;)
Uživatelský avatar
Maarvin
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 399
Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Bydliště: kousek od Prahy

Příspěvekod The.FleX v sob zář 01, 2007 15:59

Ok, díky, a mohl bys mi nějak stručně popsat postup i v tom Neru pls ?
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod The.FleX v úte zář 04, 2007 14:36

Tak díky za rady už se mi to povedlo ...
The.FleX
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 24, 2007 17:40

Příspěvekod gabkab v stř úno 06, 2008 11:29

Prosím potřebovala bych radu. Mám z torrentu stažený video a v PC mi funguje ve WMP, ale v přehrávači DVD ne. Vypálila jsem to přes DVDFab Paltinium na DVD-R. Je to Video_TS a v tom ifo. vob. Audio_TS tam není. Mám to z¨tak i na jiným DVD-R a ten mi v přehrávači hraje. Co má udělat?
gabkab
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř úno 06, 2008 11:24

Další

Zpět na Ostatní programy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron