jak dát titulky do filmu?

Multimedia, úpravy zvuku a videa na PC, kodeky, audio a video programové přehrávače

Moderátor: Moderátoři

Re: jak dát titulky do filmu?

Příspěvekod zener v stř bře 04, 2009 20:02

koks: Umi to treba VirtualDub s pluginem Subtitler.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: jak dát titulky do filmu?

Příspěvekod Anonymous v stř bře 11, 2009 20:22

Poraďte mi prosím, jak dostat titulky do filmu, aby byly součástí filmu pro přehrání v CREATIVE ZENu.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: jak dát titulky do filmu?

Příspěvekod Sedlo v stř bře 11, 2009 21:08

Zenerův post nad tebou ti už odpověděl. Co kdyby si příště aspoň trošku četl?
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: jak dát titulky do filmu?

Příspěvekod petty v sob dub 18, 2009 11:42

jak mám dát do filmu (avi) titulky, abych to s nima mohla i vypálit???
petty
 

Re: jak dát titulky do filmu?

Příspěvekod zener v ned dub 19, 2009 00:09

Anonymous2: Az se naucis cist, treba na to prijdes...
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: jak dát titulky do filmu?

Příspěvekod Len!k v pát srp 14, 2009 22:04

Maarvin píše:Tak to netuším protože vobsub jsem snad nikdy nepoužil....
Ale vim, že většina dobrých přehrávačů (Bsplayer, VLC player, Crystal player) to umí sama o sobě...


Zkuz program ,,titulkyposun", je to velice jednoduché, pochopila jsem to při prvních 10zi sekundách...pouze zadáš titulky, které chceš předělat a poté nastavíš, o kolik je chceš popostrčit dopředu, či dozadu...akorát je to v milisekundách...tento proram stáhneš i na stahuj.cz - tedy snad XD
Len!k
 

Re: jak dát titulky do filmu?

Příspěvekod Camazoo v pát srp 14, 2009 23:15

zbytečné, většina normálních přehrávačů videa tuto funkci má zabudovanou, takže si titulky snadněji posuneš v reálném čase (KMPlayer)
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: jak dát titulky do filmu?

Příspěvekod Anonymous v sob bře 20, 2010 16:00

http://www.afterdawn.com/guides/archive ... to_avi.cfm
tady je návod (anglicky) jak to udelat v virtualdubu se subtitlerem.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: jak dát titulky do filmu?

Příspěvekod Anonymous v sob říj 15, 2011 20:19

manda píše:nevíte jak mám dát do mp4 film????

dobry program dava to do formatu mp4 a funguje aj na PSP ale su tam iPhone formaty vola sa PSPVC a musis este pred tym stiahnut CCCP kodeky a nainstalovat a az potom konverter je to super vec xD
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Předchozí

Zpět na Multimedia

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 0 návštevníků