Stránka 1 z 1

Radeon HD2600XT

PříspěvekNapsal: pon zář 10, 2007 16:40
od Honzisx
Zdravím, potřeboval bych radu ohledně této grafiky. Nejde mi spustit žádnej 3dMark, kromě 2001. Zkoušel jsem ovladače od 7.5 do 7.9, na třech počítačích a chová se to pořád stejně. Nevíte někdo, co s tím? Předem dík za rady

PříspěvekNapsal: pon zář 10, 2007 17:00
od Estangol
3D marky sou na **** raději zapař Bioshock :)

PříspěvekNapsal: pon zář 10, 2007 17:23
od Awast
C:\Windows\system32\futuremark\MSC Direcpll.dll - tuhle knihovnu je třeba smazat... lépe však uděláš, když ji jenom přesuneš... aby k ní program neměl přístup a tys ji mohl klidně vrátit...

Pak napiš jak to dopadlo...

PříspěvekNapsal: pon zář 10, 2007 17:57
od Honzisx
Dík, to byl ten problém :)

problem pri capturovani s Radeon HD 2900 XT

PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2007 12:21
od Red Rock
Ahoj,
chcel by som poprosit o pomoc. Mam vyskusane vsetky ovladace Catalyst od v7.4 do v7.9 a vo vsetkych totalne zamrzne Windows ak chcem capturovat s WDM T200 DirectShow. Ak nezamrzne okamzite, tak urcite zamrzne ak zmenim rozlisenie capturovaneho videa z 720x576 na hociake ine dostupne. V overlay mode to urobi vzdy a s nanovsimi Catalyst v7.9 to robi uz aj v preview mode. Ak prepnem na WDM VFW capturovanie, to nefunguje vobec, iba cele video okno je zelene pri hociakom rozliseni.
ATI VIVO karty pouzivam 10 rokov s ATI MMC aj s VirtualDub a nikdy som nemal podobny problem ani ziadny iny. Vzdy vsetko fungovalo perfektne s ATI VIVO. A ked sa mi nahodou podari capturovat v jedinom funcnom rozliseni 720x576 tak ma zvuk omeskanie 1000 az 2000ms. To mi nerobi na starom 8 rocnom PIII-450MHz s Radeon 9000 Pro ViVo, ani na ziadnej inej starsej ATI karte az po X800 (X1000 som este nemal moznost vyskusat).
Moj HW:
CPU Intel Core 2 Duo E6850 3GHz
MB MSI P35 Neo Combo
RAM Corsair DDR2 TWIN2X 800MHz
Grafika ATI Sapphire Radeon HD 2900 XT 512MB GDDR3 VIVO
Sound Blaster X-Fi
Windows XP Professional SP2

dakujem

PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 20:38
od panther7
Neni třeba nic mazat, stačí když si stáhneš hotfix od sapphire: updated-direcpll-dll.zip