od fery v ned pro 30, 2007 11:26
Dcéra do poslednej sekundy ani len netušila, čo by mohlo byť vo vianočnom balíku. Keď zbadala, že to je notebook, na dosť dlhú chvíľu onemela. Taký darček ani vo sne nečakala. Neviem, nepodarilo sa mi rozchodiť bluetooth. V systéme NTB sa bluetooth tvári, že všetko funguje. Asi som robil niekde ja chybu. S bluetooth nemám absolútne žiadne skúsenosti. Skúšal som mobil Nokia 6300. Veľmi som sa tomu nevenoval, ešte to skúsim. Inak WiFi funguje veľmi dobre. Dcéra si vzala NTB do jedného nákupného centra u nás a tam to skúšala. Je tam možnosť pripojenia. Baterku mala nabitú na 75% a vydržalo jej to takmer 2 hodiny surfovania cez WiFi. Inak zatiaľ maximálna spokojnosť. Jediné, čo ma "trápi", ako som už spomínal, je ten neskutočne nepraktický lesklý povrch.

Kto to vymyslel...

Teploty som zatiaľ nemeral. Aj pri celodennom hraní som nemal pocit, že by sa niečo prehrievalo. Inak, ak by to niekoho zaujímalo, index hodnotení používateľských skúseností so systémom Windows je 4,7. Nepamätám si presne jednotlivé čísla, toto najnižšie hodnotenie platí pre procesor. Iba tak pre porovnanie, hodnotenie môjho desktopu (viď popiska) je 5,4. Mne to "brzdí" HDD...
CoolerMaster RC-631S-KKN1 Mystique, Fortron 500W Blue Storm ll, Asus P5KC, C2D E6750 2,66 GHz, AC Freezer 7 PRO, Asus EN 8800GTS 320MB, HDD 320GB SATAll 16MB WD3200YS, OCZ DDR2 2x1GB 800MHz, Pioneer DVR-112D, Apacer Card Reader AE161, MS Digital Media Pro Keyboard SK, MS Laser Mouse 6000 USB, LCD 20" EIZO S2031WH-BK , Vista Home Premium 32b.