Ovladač zvukové karty Intel 82801DB ICH4 - AC'97

Diskuze o základních deskách, nastavení biosu, flashování biosu apod.

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Ovladač zvukové karty Intel 82801DB ICH4 - AC'97

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 10:49

Ahoj, prosím poraďte mi kde stáhnout ovladač k této zvukovce...

Zvuková karta: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]

Mám stáhnutej Everest, kde po kliknutí na zvukovku můžu navštívit www výrobce či stáhnout ovladač, jenže na stránkách výrobce jsem tenhle produkt jaksi nenašla.

Nejsem v tomhle moc zběhlá:(

Díky za rady!!!

Amarilli
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod renox v pát říj 19, 2007 11:47

Tak nam jeste napis jaky mas operacni system (Windows XP Profesional, Home, Vista....) a typ zakladni desky

Obrázek

Obrázek
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 12:34

Operační systém: Windows XP Home Edition

Název základní desky: MSI MS-6507 (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM, Audio)

Zpráva Award BIOSu: W7120IMS V1.0 011905 09:31:04
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod renox v pát říj 19, 2007 15:48

Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 21:09

děkuju, ale prosimtě, mně to vůbec nejde spustit:( nemam winzip.. no prostě nevim co s tim:(
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod Tommy.86 v pát říj 19, 2007 21:11

winzip? neni to nahodou samorozbalovaci archiv? :)
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.
Uživatelský avatar
Tommy.86
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 308
Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 21:12

prostě mi to nejde:(
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod Tommy.86 v pát říj 19, 2007 21:14

zkus winrar, ten umi vsechno, stejne jako winzip

http://www.rar.cz/files/wrar371cz.exe
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.
Uživatelský avatar
Tommy.86
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 308
Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 21:17

to bych ho musela mít:(
na stahuj.cz je pouze jako shareware, neexistuje ňákej jinej program freeware, co by uměl totéž?
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 21:18

už jsem si všimla odkazu;)dík
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod Tommy.86 v pát říj 19, 2007 21:20

stahni si ten odkaz co jsem ti poslal, nainstaluj a pak to zkus, neboj sice je to shareware ale je to free ;)
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.
Uživatelský avatar
Tommy.86
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 308
Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 21:21

jakto, že je to free?
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod Tommy.86 v pát říj 19, 2007 21:22

stahni a uvidis
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.
Uživatelský avatar
Tommy.86
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 308
Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 21:25

hmm a teď jak se to používá:) ......
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod Tommy.86 v pát říj 19, 2007 21:27

az budes mit nejaky archiv, kliknes na nem pravym tlacitkem od mysi a mela by ti vyjet nabidka kde bude rozbalit, nebo zabalit vsak uvidis :)

ale nevim na co ti to bude, kdyz sis stahla ty ovladace jak ti poradil renox, staci to otevrit a melo by se to samo nainstalovat
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.
Uživatelský avatar
Tommy.86
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 308
Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod renox v pát říj 19, 2007 21:27

To je samorozbalovaci archiv (neni potreba zadny dalsi program), takze na AC97_98SE_ME_2000_XP.exe staci dvojklik a do te cesty napsat treba c:\ovladace_na_zvuk a kliknout Unzip. Pak na disku C otevri adresar "ovladace_na_zvuk" a "wdmdrv" a spust setup.exe. Dal uz podle instrukci na obrazovce.

Obrázek
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 22:39

šla jsem podle informací instalace, restartovala komp a zvuk nikde.. Někde dělám chybu.. máte se mnou fakt trpělivost:)
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod Amarilli v pát říj 19, 2007 22:43

WOW chlapi, jste borci už ten blbej zvuk JDE:)))))))))


DÍK Pík pusu:))
Amarilli
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: pát říj 19, 2007 10:38

Příspěvekod renox v pát říj 19, 2007 23:02

Tak to mame kliku, trefovat spravny ovladac ac97 je pro me vzdycky horor.
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W
Uživatelský avatar
renox
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 492
Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Bydliště: Praha

Příspěvekod ladarozan v sob říj 20, 2007 07:14

U noťasu existujou i takové perličky, jako že je zvuk vypnut tlačítkem :-)
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Další

Zpět na Základní desky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 0 návštevníků

cron