plexi mod

Case modding - úpravy a modifikace počítačových skříní, změny vzhledu, regulace otáček, apod.

Moderátor: Moderátoři

plexi mod

Příspěvekod šajzák v pon pro 10, 2007 20:58

přemýšlel jsem o new modu....byla by to case,na které by byl postaven monitor,takže by byla položená...všechno by bylo z tohoto http://ww.casemodding.cz/index.php?pg=d ... ebd00cafbf
matroše+předek s mechanikou by byl jen normal. plexi...jo a boky by asi byli obloženy perforovanym železem....
(jako ty mřížky takový)...jo a na vrchu by byl znak AMD!!!


Co vy na to,zkuste si to vybavit a napište co si o tom myslíte!!!!!!!!!
CPU:Amd athlon 4200+@3.0|CHLAĎÁK:AsusSilentSquarePro|VGA:EAX1950pro|MB:AsusM2R32-MVP|ZDROJ:Seasonic S12II-500|RAM:2x1024 A-data Vitesta|TELEVIZE:HP Pavilion w2207h
Uživatelský avatar
šajzák
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 170
Registrován: úte říj 16, 2007 05:48

Příspěvekod Sedlo v pon pro 10, 2007 21:04

ten monitor je LCD?? CRTéčko by se mohlo i pod timhle 5mm plexi probýbat a deformovat.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod azuro v pon pro 10, 2007 21:35

Sedlo píše:ten monitor je LCD?? CRTéčko by se mohlo i pod timhle 5mm plexi probýbat a deformovat.


Pokud vím s jinych příspěvku má LCD.
azuro
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 78
Registrován: ned lis 11, 2007 10:52

Příspěvekod šajzák v úte pro 11, 2007 07:06

Jo bylo by to lcd..a ještě se chci zeptat jestli MB muže být přichycena na čemkoliv a nb to musí být nějaký antistatický matroš??????
CPU:Amd athlon 4200+@3.0|CHLAĎÁK:AsusSilentSquarePro|VGA:EAX1950pro|MB:AsusM2R32-MVP|ZDROJ:Seasonic S12II-500|RAM:2x1024 A-data Vitesta|TELEVIZE:HP Pavilion w2207h
Uživatelský avatar
šajzák
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 170
Registrován: úte říj 16, 2007 05:48

Příspěvekod Sedlo v úte pro 11, 2007 07:50

To plexi by měla v pohodě skousnout
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod patap v úte pro 11, 2007 15:09

Jsem zvědavý, co vymyslíš.
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec

Příspěvekod šajzák v úte pro 11, 2007 16:31

Zatim tj jako návrh,nejdřiv chci hodit mod na svou case,až potom se pustím do tohoto
CPU:Amd athlon 4200+@3.0|CHLAĎÁK:AsusSilentSquarePro|VGA:EAX1950pro|MB:AsusM2R32-MVP|ZDROJ:Seasonic S12II-500|RAM:2x1024 A-data Vitesta|TELEVIZE:HP Pavilion w2207h
Uživatelský avatar
šajzák
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 170
Registrován: úte říj 16, 2007 05:48

Příspěvekod modder v pon led 07, 2008 23:26

šajzák píše:Jo bylo by to lcd..a ještě se chci zeptat jestli MB muže být přichycena na čemkoliv a nb to musí být nějaký antistatický matroš??????
No tak rozhodne musis mb uzemnit takze alespon z jednoho distancniho slobku vest drat a privest ho ke zdroji.Vsechny dirky na srouby jsou spojene a tak staci jen vyvod z jednoho dist.sloupku. Jinak se ti muze stat ze desku pekne rychle odpalis.No ale popremyslej nad tim sam protoze i ty kupovane celoplexi case tuhle ,,vymozenost"nemaji
modder
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 151
Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli


Zpět na Case modding

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků