Download | Programy

Problém s flashnutím firmware u WNC AirCA8-pro

Zapojení a zabezpečení sítí, bezdrátové sítě a internet, VOIP telefonie

Moderátoři: maestro, Moderátoři

Uživatelský avatar
honza.cb
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: sob led 06, 2007 18:40

Problém s flashnutím firmware u WNC AirCA8-pro

Příspěvek od honza.cb »

Zakoupil jsem si tuhle mašinku a jelikož je standardně nahrán firmware pouze pro AP mod, tak jsem flashoval na klinta. Vše proběhlo v pohodě až na to, že po rebootu se AP dokola restartuje (špatná verze firmware). Zbastlil jsem tedy seriový kabel a zapnul tftp a hyperterminal pro komunikaci. Vše se rozběhlo přesně podle návodu na netu, ale při načítání dat z tftp to ohlásí tftp error :stop: a je to v čoudu. Tím pádem AP nemůžu flashnout.Nevíte někdo,co by se stím dalo dělat? Případně (kdo s tím máte zkušenosti) jestli nedělám nějakou chybu? Díky.
dejvis001

Re: Problém s flashnutím firmware u WNC AirCA8-pro

Příspěvek od dejvis001 »

honza.cb píše:Zakoupil jsem si tuhle mašinku a jelikož je standardně nahrán firmware pouze pro AP mod, tak jsem flashoval na klinta. Vše proběhlo v pohodě až na to, že po rebootu se AP dokola restartuje (špatná verze firmware). Zbastlil jsem tedy seriový kabel a zapnul tftp a hyperterminal pro komunikaci. Vše se rozběhlo přesně podle návodu na netu, ale při načítání dat z tftp to ohlásí tftp error :stop: a je to v čoudu. Tím pádem AP nemůžu flashnout.Nevíte někdo,co by se stím dalo dělat? Případně (kdo s tím máte zkušenosti) jestli nedělám nějakou chybu? Díky.
Mám ten samý problem a už jsem v kovcích... Při připojení pres seriak mi naskočí výběr dám možnost 2 a waitign to TFTP server. Kdyz kouknu do TFTP klienta tak se mi tam v hlašení objeví "zImage request from 192.168.1.1".. Zažizení fungovalo ale po nahraní špatneho FW pro V2 se stalo absolutne nefunkčním. Co s tím??
dejvis001

Re: Problém s flashnutím firmware u WNC AirCA8-pro

Příspěvek od dejvis001 »

Myslím že bude problem nekde ve TFTP klientovi ale kde nemam ani paru.... Dokaže mi nekdo poradit? Mam zařízení Wla-5000, orig fw byl 1.08e04. Přeflešnul jsem to jinym na V2 a prestalo to absolutně komunikovat... ´Tak jsem zkusil nahrani fw pres serial upraveni ze siemensu ale vždy to skončí u waiting to TFTP server...
Odpovědět