3D Mark 2006 download

Programy pro přetaktování, testování výkonu a stability, monitoring a diagnostika systému, porovnání výsledků - programy ke stažení zdarma

Moderátor: Moderátoři

Re: problém s PC

Příspěvekod Anonymous v ned led 21, 2007 12:45

Jochen píše:mám problém s PC. Složil jsem si sestavu: AMD Athlon64 3800+ AM2, 2x 512 Ram DDR II.800MHz, geForce 7600GT silent Gigabyte 128 DDR III. do PCIex, MB GIGABYTE M55S-S3 nF550 AM2, DDR2,..... , 400w zdroj ATX, DVD vypalovačka LG, HDD WD 250GB s 16mb cache SATA II., Problém je v tom, že když zapnu nějakou náročnější hru na grafiku (např. NFS Most Wanted, Hvězdnou pěchotu., ... ) tak mi zamrzne kompletně celý komt. Testoval jsem vše a vypadá to na grafickou kartu. Drivery nové drivery nepomohly. Sranda je v tom, že to běží na jiném PC., Co s tím? Dík.

Myslíš, jeko že ti padne ta hra a zobrazí se třeba jen tmavá obrazovka? Napiš co přesně ti to dělá, měl jsem podobný problém.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

3dmark2005

Příspěvekod Anonymous v ned úno 11, 2007 12:22

9447 bodů. Procesor AMD Athlon 64bit 3800+,2x512MB ram DDR2 dual,Základní deska Asus M2V,grafická karta Saphir Radeon X1950XT.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod Anonymous v pát úno 23, 2007 07:48

Zkus snížit frekvenci paměti.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Příspěvekod pompeus50 v pon črc 23, 2007 20:03

mám problém
stáhl jsem si 3dmarka06 v poho ale když to pustím tak se mi to sekne a musím dát ukončit.
Nevíte vo co go? :?
pompeus50
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned črc 22, 2007 17:47

Příspěvekod Jackal v pon črc 23, 2007 20:09

Bylo by dobré, kdyby jsi napsal co máš za grafiku ?? Přetaktovaná ?? Prostě nějaké informace. ;)
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Uživatelský avatar
Jackal
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 2336
Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod ladarozan v pon črc 23, 2007 21:00

DXDIAG mnohé napoví....
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0
ladarozan
Čestný člen
 
Příspěvky: 258
Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Bydliště: Praha

Příspěvekod pompeus50 v pon črc 23, 2007 22:09

Jackal píše:Bylo by dobré, kdyby jsi napsal co máš za grafiku ?? Přetaktovaná ?? Prostě nějaké informace. ;)


mám HIS Excalibur X800GTO 256MB IceQ II Turbo (v obrázku)
a přetaktovaná zatíím není :D
pompeus50
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned črc 22, 2007 17:47

Příspěvekod Awast v pon črc 23, 2007 22:28

3DMark06 má určité požadavky pro spuštění... třeba Shader Model 3.0 (který nemáš), který buďto během testování přeskočí, nebo když si neporozumí s nastavením nebo drivery, tak prostě kolabuje...
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia
Uživatelský avatar
Awast
Čestný člen
 
Příspěvky: 1786
Registrován: úte srp 29, 2006 20:14

Příspěvekod pompeus50 v úte črc 24, 2007 15:14

Awast píše:3DMark06 má určité požadavky pro spuštění... třeba Shader Model 3.0 (který nemáš), který buďto během testování přeskočí, nebo když si neporozumí s nastavením nebo drivery, tak prostě kolabuje...


už je to v poho.
Prostě jsem to přeinstaloval :D :D
pompeus50
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned črc 22, 2007 17:47

Re: 3D Mark 2006 download

Příspěvekod Anonymous v čtv črc 17, 2008 17:24

Ja mam nej delo a je to jen notebook. Core2Duo T9300 2,5ghz 6MB SASI, 4GB RAM DDR2, GEFORCE 9650GS DDR3, 2x250HDD, Blue Ray ROM-ku a Full HD displey.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: 3D Mark 2006 download

Příspěvekod bk2601 v čtv črc 17, 2008 17:50

Ty jo GF 9650GS bych chtěl vidět :D
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W
Uživatelský avatar
bk2601
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 85
Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Bydliště: Prostejov

Předchozí

Zpět na Programy pro ladění systému

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 1 návštěvník

cron